Tablet layar ageung

Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta tablet kalayan layar anu ageung, ayeuna urang badé ngobrol ngeunaan modél anu anjeun bakal resep pikeun tampilan anu ageung. Ieu ngeunaan tablet pangbadagna dina pasaran Kiwari, sanajan alatan penjualan langka, éta geus eureun dipasarkan pikeun sababaraha waktu.

Émut yén salah sahiji kaunggulan utama tablet nyaéta portabilitasna sareng ku cara ngajantenkeun modél layar saageung laptop profésional, daya tarikna ngaleungit lengkep sareng panggunaanna diwatesan pikeun séktor anu khusus pisan.

Tablet sareng layar panggedéna

Di handap anjeun gaduh pilihan tina tablet jeung layar pangbadagna sareng kualitas anu langkung saé anu anjeun tiasa mésér ayeuna:

Aya langkung seueur model dina harga anu langkung mirah tapi nunjukkeun yén fitur-fiturna seueur anu dipikahoyong, kami parantos milih henteu kalebet kana tabel sateuacana.

Ieu sababaraha tablet hébat sareng kinerja luhur, kualitas sarta dianjurkeun Ti pasar:

TECLAST X6 Tambih Deui

Éta modél anu lumayan, sareng dijual nganggo keyboard + touchpad pikeun gaduh 2 dina 1, tiasa gaduh laptop anu pangsaéna sareng tablet anu pangsaéna. Sajaba ti éta, boga kualitas alus, kalawan Microsoft Windows 10 sistem operasi tinimbang Android, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun mibanda leuwih software, ti aplikasi has nu Anjeun pake dina PC Anjeun sareng video kaulinan.

salaku ka hardware Anjeun, ngawengku layar badag 12.6 inci, kalawan panel IPS FullHD. Prosesorna nyaéta Intel Gemini Lake, kalayan 8 GB RAM, 256 GB mémori internal, konektipitas WiFi dual-band, Bluetooth 4.2, USB-C, miniHDMI, sareng port USB 3.0. Éta ogé kalebet batré Li-Ion 38000mWh ageung pikeun umur panjang dugi ka hiji dinten.

CHUWI Ubook X

Tablet ageung sanésna ogé kalebet layar 12 inci. Éta mangrupikeun panel IPS kalayan résolusi kualitas luhur 2160 × 1440 px. Ngawengku sistem operasi Microsoft Windows 10 anu tos dipasang, sareng alloy aluminium-magnésium anu hampang pikeun bérés kualitas luhur. Cai mibanda ogé mangrupa detil pangrojong pikeun ngarojong eta dina tabel sarta nempo eta comfortably.

Ngarojong sambungan, USB 3.0, USB-C, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 5.0, slot kartu microSD nepi ka 128GB, sarta batré 38Wh pikeun umur panjang. Éta dilengkepan prosesor Intel Gemini Lake N4120 4-inti, GPU Intel HD terpadu, 8 GB RAM, sareng panyimpenan internal 256 GB.

Samsung Galaxy Tab S7 +

Salah sahiji titans tablet nyaéta merek Koréa Kidul Samsung. Model Galaxy Tab S7 + parantos rengking diantara anu pangsaéna tina tablet Android layar ageung. Dina hal ieu, Gunung a 12.4 ”panel kalayan résolusi QHD (2800 × 1752 px) sareng laju refresh anu saé pisan tina 120Hz.

Éta sayogi dina dua versi na sareng panyimpenan 128GB sareng 256GB, ogé dina sababaraha warna sareng pilihan konektipitas WiFi atanapi Pilihan WiFi + 5G. Hal anu endows teh tablet samsung tina sababaraha nomer anu saé pisan anu ogé dibarengan ku sagala kauntungan tina Android 10 (bisa ditingkatkeun ku OTA), sareng stylus S Pen anu kalebet.

Pikeun aplikasi sareng kaulinan vidéo lancar, chip anu kuat parantos dirakit Qualcomm Snapdragon 850 Tambih Deui, kalawan 8 cores (1-kinerja tinggi 3.2Ghz, 3 2.4 Ghz, jeung 4-kakuatan low 1.8Ghz).  Salaku tambahan, 6GB DDR4 RAM sareng panyimpen lampu kilat UFS gancang pisan dilebetkeun.

Batréna nyaéta 10090mAh pikeun manjangkeun otonomi saluareun anu anjeun bayangkeun, salian ngadukung ngecas super gancang 45W. Upami éta sigana sakedik pikeun anjeun, anjeun ogé kedah nganalisis kaméra pungkur 13MP sareng kaméra hareup 8MP, kalayan kapasitas pikeun nyandak video 4K. Sacara wijaksana, éta ngagaduhan spiker AKG sareng sora sakuriling Dolby Atmos.

Apple iPad Pro

Éta mangrupikeun tablet ageung anu paling diakui sareng ekslusif. model Apple Ieu mounts layar badag éta ngahontal 12.9 ". Panel tipe Liquid Retina pikeun nyayogikeun kualitas anu saé kusabab dénsitas piksel anu luhur. Éta ogé gaduh téknologi True Tone sareng ProMotion, pikeun ningkatkeun gamut warna sareng kualitas gambar.

Anjeun tiasa mendakan éta sayogi dina sababaraha warna, dina konfigurasi WiFi atanapi WiFi + LTE, ogé kalayan kamampuan ti 128GB nepi ka 1TB panyimpenan internal. Salaku tambahan, éta kalebet salah sahiji prosesor anu paling kuat di pasar, sapertos chip M1, sareng Neural Engine pikeun ngagancangkeun aplikasi AI.

Numpak a kaméra pungkur kalawan sensor sudut lega 12MP, sensor sudut ultra-lega 10MP jeung scanner LiDAR. Kaméra hareup nyaéta 7MP TrueDepth. Ngidinan Face ID pikeun pangenal raray sareng nganggo Apple Pay sacara aman. Éta ogé gaduh spiker kualitas sora sareng 5 mikropon kualitas studio.

Batré anjeun gaduh batréna ageung, nu satuluyna ditingkatkeun ku optimizing software na, kalawan sistem operasi iPadOS na, mere eta otonomi pangalusna dina pasaran.

Microsoft Surface Pro 7

Samsung dumasar kana Android, sedengkeun iPad dumasar kana iPadOS. Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong sadaya parangkat lunak sayogi pikeun Windows 10, pilihan anu pangsaéna nyaéta Microsoft Surface ieu. A convertible nu bisa Anjeun pake salaku laptop jeung keyboard na kaasup atawa salaku tablet mun anjeun ngaleupaskeun. Sareng kalayan layar 12.3 ” 2736x1824px.

Ieu sadia kalawan rupa-rupa konfigurasi tina hardware pisan kuat, kalayan prosesor sapertos anu anjeun tiasa mendakan dina laptop konvensional, sapertos Intel Core i5 sareng GPU Intel Iris Plus Graphics, ogé mémori 4GB LPDDR8X sareng 128GB atanapi hard drive solid state (SSD).

Éta ogé kalebet sistem sora anu saé, keyboard kualitas, Bluetooth, Wi-Fi 6, Windows 10 Imah Vérsi 64-bit, sarta batré Li-Ion nu ngajadikeun eta tahan pikeun sababaraha jam ngarasakeun poténsi pinuh na tanpa watesan.

Ti naon inci dianggap tablet badag?

tablet layar badag

Biasana nyaéta milarian tablet 7 ", 8" atanapi 10 ", tapi sababaraha merek sareng modél ngaleuwihan dimensi éta, pikeun nawiskeun kanyamanan anu langkung ageung pikeun jalma-jalma anu peryogi ruang kerja anu langkung ageung di lingkungan bisnis, ningali eusi dina layar anu langkung ageung, atanapi anu gaduh masalah visi.

Sacara umum, tablet ageung disebut anu langkung ti 10 ", khususna nalika aranjeunna naek ti 12 inci. Angka-angka ieu tina segi dimensi panel henteu umum, tapi éta henteu hartosna henteu mungkin pikeun mendakanana ...

Merek anu ngadamel tablet kalayan layar anu ageung

tablet layar badag

Henteu sadayana pabrik wani nganggo tablet kalayan layar ageung. Sababaraha mérek pangalusna anu kalebet sababaraha model nyaéta:

  • apel: parusahaan Cupertino mangrupakeun salah sahiji firms paling dimangfaatkeun sarta acclaimed, hususna keur exclusivity produk na jeung perawatan gede pisan aranjeunna masihan ka unggal jéntré, Desain sarta kualitas konstruksi na rengse. Salaku tambahan, saprak éta ngajual parangkat lunak sareng parangkat keras, sistemna dioptimalkeun pisan, kéngingkeun angka kinerja sareng otonomi pangsaéna.
  • Microsoft- Perusahaan Redmond ogé parantos lebet kana pasar laptop kalayan garis Surface na. Sanajan aranjeunna utamana komputer portabel, aranjeunna ogé geus dibuka sababaraha model tablet atawa convertibles badag. Pilihan anu saé pikeun anu hoyong ngagabungkeun anu pangsaéna tina dua dunya: kanyamanan laptop sareng keyboard, sareng mobilitas tablet upami anjeun nyabut keyboard. Sajaba ti éta, maranéhna boga Windows 10 sistem operasi, kalawan gadget alus teuing jeung kasaluyuan software, kitu ogé hardware pohara kuat pikeun ménta kinerja maksimum. Jumlah otonomi na oge bener impressive.
  • Samsung: Koréa Kidul ogé boga salah sahiji pangalusna tablet badag kalawan sistem operasi Android. Pikeun anu resep jasa Google, modél ieu saé luar biasa, ngagabungkeun kinerja, otonomi, kualitas sareng sadayana anu anjeun ngarepkeun tina salah sahiji alat ieu. Ékosistem anu sami sareng usulan Apple, tapi henteu ditutup, masihan kabébasan anu langkung ageung pikeun pangguna.

Dina sakabeh tilu kasus, anjeun tiasa manggihan asesoris cocog tina merek tablet sorangan atanapi pihak katilu, sahingga tiasa ngalengkepan tim ieu. Ti pensil digital, keyboard éksternal, beurit, jsb.

Kaunggulan ngabogaan tablet kalawan layar badag

Gaduh tablet kalayan layar badag geus jelas kauntungan, siga:

  • kanyamanan: Tablet ieu langkung nyaman pikeun nonton streaming eusi, maca eBook, diajar, maén, jsb. Layarna ageung ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun jinis aplikasi ieu, tanpa kedah nyaring panon anjeun.
  • Grafis: teu ngan bakal téks, video jeung grafik tina video kaulinan kasampak hadé, aranjeunna ogé bisa jadi sampurna pikeun kasus dimana ningali rinci hiji gambar mangrupakeun konci, kayaning keur désainer atawa redaktur fotografik.
  • Dua dina hiji: Ieu bisa jadi gaganti gede pikeun PC a, saprak berkat layar badag sarta hardware kuat, tablet ieu bisa convertible atawa 2-in-1 mun anjeun tambahkeun keyboard a, touchpad atawa mouse éksternal.

kalemahan

Sanajan kitu, teu kabeh kaunggulan lamun datang ka tablet layar badag, aya sababaraha poin lemah dibandingkeun sareng tablet anu langkung kompak. Punten ieu nyaéta:

  • Mobilitas: Kalayan panel anu ageung sapertos kitu, mobilitas bakal ngirangan, sabab éta bakal langkung beurat sareng bakal nyéépkeun langkung seueur rohangan, anu tiasa langkung teu nyaman upami anjeun kedah nyandak éta ti hiji tempat ka tempat anu sanés. Nanging, aranjeunna langkung hampang sareng langkung kompak tibatan laptop.
  • Otonomi- Ku gaduh panel nu leuwih gede pikeun kakuatan, batréna bakal lepas kirang. Pintonan anu langkung alit bakal ngajantenkeun batré anu kapasitas anu sami langkung lami. Anu pasti nyaéta aranjeunna ogé ngagaduhan langkung rohangan pikeun tempat batré anu langkung ageung.
  • harga: ngabogaan layar unggul, aranjeunna oge leuwih mahal ti tablet séjén ukuranana leutik, najan anjeun ogé bakal manggihan sababaraha kalawan harga pisan succulent lamun nyaho kumaha carana neangan.

Éta patut meuli tablet kalayan layar badag?

Lamun Anjeun keur pilari hal pikeun pamakéan ahirna, Anggo sababaraha aplikasi pikeun olahtalatah instan, browsing, email, jeung sajabana, kabeneran aya nu teu patut meuli salah sahiji tablet ieu kalawan layar badag. Henteu upami anjeun hoyong mobilitas maksimal, nyaéta, tablet anu alit sareng hampang anu anjeun tiasa nyandak dimana waé ti hiji tempat ka tempat anu sanés.

Gantina, miceun eta kasus, dina sesa kasus, Meuli tablet kalayan layar badag kacida dianjurkeun. Ku cara éta anjeun bakal ngahindarkeun maksa hirup anjeun pikeun ningali detil leutik dina layar anu langkung alit, atanapi nikmati kontén kalayan diménsi anu langkung pikaresepeun. Éta ogé tiasa janten positip pikeun panggunaan profésional, khususna pikeun desainer atanapi kartunis, komo pikeun anu ngagunakeunana kawas maca eBook.

Kasus séjén dimana éta ogé patut nyaéta nalika nganggo tablet salaku gaganti pikeun PC. Dina kasus eta, eta leuwih hade meuli salah sahiji tim ieu nu nawiskeun salaku sarupa hiji pangalaman mungkin. Éta ngajantenkeun mayar langkung sakedik sareng henteu frustasi ku model tablet leutik anu sanés ...

Tungtungna, pikeun manula atanapi jalma anu kakurangan visi, gaduh layar ageung tiasa janten jalan pikeun ningkatkeun aksés. Anjeun bakal tiasa ningali téks sareng gambar dina ukuran anu langkung ageung.

Tablet layar lebar murah

Salah sahiji karugian tina tablet layar ageung nyaéta hargana, sakumaha Kuring geus commented dina bagian saméméhna. Janten tong ngaharepkeun mendakan tablet ageung anu murah teuing. Seuseueurna nyaéta high-end, sareng biasana gaduh hardware anu cukup kuat, sareng malah convertible atanapi 2-in-1 dina sababaraha kasus.

Nanging, aya sababaraha tablet ageung anu langkung mirah sapertos model Cina. CHUWI o Teclast aranjeunna biasana mibanda model mibanda a kualitas alus tur mirah. Dina sababaraha kasus, aranjeunna tiasa hargana ampir sami atanapi kirang ti tablet alit sanésna tina merek anu langkung mahal ...

Laptop anu tiasa dirobih, alternatif pikeun tablet anu layar ageung

Un convertible atanapi 2-in-1 laptop, mangrupa alternatif mungkin pikeun jenis ieu tablet kalayan layar badag. Aya bédana antara dua tim, sanajan dina sababaraha kasus aranjeunna dissipate, utamana ku mecenghulna sababaraha model kayaning Microsoft Surface. Nanging, koncina nyaéta:

Laptop convertible atanapi 2-in-1 kalebet a layar rampa nu bisa Anjeun pake saolah-olah éta tablet dina model naon, tapi maranéhna ogé ngahijikeun keyboard dawam sarta touchpad pikeun kanyamanan gede nalika ngetikkeun atawa pindah sabudeureun panganteur dina. Sababaraha ngamungkinkeun keyboard narilep di tukangeun layar sareng penampilanna bakal sami sareng tablet, ngan rada beurat. Batur langsung ngidinan Anjeun pikeun nyabut keyboard pikeun ninggalkeun ngan layar rampa, ngarah jadi tablet kawas kitu.

Ku alatan éta, jenis alat ieu tiasa sami sareng tablet layar ageung, kalayan layar 11, 13, 14, atanapi 15 inci ..., nalika anjeun ogé nambihan keyboard tambahan. Di sisi anu sanés, laptop sering didasarkeun prosesor x86 sarta aranjeunna datangna kalawan sistem operasi Windows, bari tablet dumasar kana chip ARM sarta kalawan sistem kawas Android. Sanajan kitu, sababaraha model, kayaning Surface, Teclast, CHUWI, Lenovojsb, aranjeunna ngahapus bédana ieu sabab ogé dumasar kana chip Intel sareng hadir sareng Microsoft Windows ...

Sacara prinsip, kaunggulan tablet leuwih convertible nyaeta aranjeunna biasana mibanda a ukuranana leuwih kompak tur beuratna kirang, kitu ogé otonomi gedé.

HP Slate 17. The tablet pangbadagna kalayan layar 17,3 inci

Pikeun réngsé, teras kami tinggalkeun anjeun sareng tablet panggedéna anu parantos dipasarkeun dugi ka ayeuna. Naha urang bakal ningali anu sapertos kitu deui? Yakin kitu, tapi pikeun ayeuna urang kudu antosan saprak ayeuna urang teu kapanggih nanaon keur diobral tina dimensi ieu.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tablet ieu kalayan layar anu ageung, di handap anjeun bakal mendakan ulasan ringkes ngeunaan fitur utami.

Tablet HP Slate 17 gaduh fitur a Layar 17 inci dikurilingan ku pigura kandel 0,62 inci. Alat beuratna sakitar 5.4 pon, janten ampir sabeurat laptop kalawan layar 15 inci, tapi leuwih portabel sabab teu boga keyboard napel. Nampilkeun a desain elegan kalawan edges melengkung jeung bezels layar sempit.

The grill spiker panjang ayana di bagean handap layar nyokot spasi tambahan dina tablet, nu ngajadikeun eta rada leuwih badag batan sakuduna, kanyataanna, ditambahkeun kana layar badag na, ngajadikeun eta. tablet pangbadagna di dunya kiwari. Sedengkeun sistem audio Beats diémbarkeun salaku sanggup ngeusian kamar, dina hal ieu teu pisan noticeable, kalawan sababaraha pamaké tempo yén volume spiker pisan low dibandingkeun tablet séjén.

Ieu tablet layar badag boga surfaces bodas di hareup jeung sagala sabudeureun edges, sarta panutup tukang hideung dua pin rojongan retractable nu bisa diatur dina 1200, 1700 atawa ngan saukur narilep lengkep. Layar rampa 17,3 inci ngadukung resolusi Pintonan Full-HD, kalawan kelir vibrant sarta sudut nempoan alus teuing. Touch sakabéh lemes jeung euweuh lags lamun pindah sabudeureun layar.

Boga prosésor gancang Intel Celeron N2807, ditambah 2GB RAM sareng 32GB memori panyimpenan internal nu bisa dimekarkeun ku cara maké kartu SD (mibanda slot pikeun jenis ieu kartu gudang). Sistim nu dipigawé ogé dina rupa tés patokan sarta ngarojong ampir kabéh aplikasi ayeuna sadia pikeun sistem operasi Android tanpa kacilakaan atawa lags.

Maén kaulinan beurat tur seueur tugas mungkin, najan bener nu bisa ngalaman lags slight ti jaman ka jaman lamun ngajalankeun kaulinan utamana beurat atawa aplikasi. Ieu mangrupikeun tablet panglegana di pasar ayeuna sareng dilengkepan Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, pamaca kartu SD, sareng port USB 2.0 handapeun stand.

tablet gedé Sanajan layarna badag, batréna lasts pikeun ampir 7 satengah jam, durasina sami sareng seueur tablet anu langkung alit. Sajaba ti éta, nampilkeun pilihan pikeun ngaronjatkeun kinerja batré, kayaning model kalawan processor gancang sarta update kana sistem operasi Android panganyarna, tapi éta leres yen perbaikan ieu ngagambarkeun kanaékan signifikan dina waragad.

Sanaos kitu, upami anjeun milarian pusat multimedia portabel anu kuat pikeun nyandak sadaya pancén sareng hiburan anjeun, tablet HP Slate 17-L010 bakal nyayogikeun tujuan ieu tanpa ngahontal biaya anu luhur pisan.

Ciri utama

  • 2GB RAM DDR3
  • Hard drive kaayaan padet sareng kapasitas panyimpenan 32GB
  • kapasitas Expandable via kartu SD
  • 17,3 inci tampilan na Intel HD grafik
  • Sistem operasi Android 4.4 KitKat standar sareng umur batre langkung ti 7,5 jam
  • prosésor Intel Celeron M-N2807

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.