Windows Tablet

Di pasar tablet, anu paling umum nyaéta Android nyaéta sistem operasi anu paling sering dianggo. Iwal Apple iPads. Sanajan urang boga tablet séjén anu ngagunakeun Windows, lolobana Windows 10, salaku sistem operasi. tipe séjén model, nu dibere luhur kabeh salaku pilihan alus pikeun digawé atawa diajar.

Urang bakal ngobrol ngeunaan tablet ieu sareng Windows di handap. Sangkan anjeun terang langkung seueur ngeunaan pilihan anu aya di pasar anu sayogi. Salian sababaraha aspék pikeun tumut kana akun ngeunaan jenis ieu tablet.

Windows tablet ngabandingkeun

Beuki loba model tablet anu incorporating Windows salaku hiji sistem operasi, kituna, di handap anjeun bakal manggihan tabel komparatif jeung model pikaresep ku pamaké. Upami anjeun masih gaduh mamang saatos ningali éta, sapanjang tulisan ieu kami bakal nganalisis modél anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun ragu.

The tablet Windows pangalusna

Teras kami ninggalkeun anjeun sababaraha model ieu aranjeunna gaduh Windows salaku sistem operasi maranéhanana. Pasti aya sababaraha tablet anu parantos dipikanyaho ku sababaraha anjeun.

CHUWI Hi10 XR

Salah sahiji merek anu paling terkenal di bagean pasar ieu. Tablet ieu mangrupa salah sahiji model maranéhanana panganyarna. Ngabogaan 10,1 ukuran inci IPS layar LCD, kalayan résolusi 1200 × 1920 piksel. Layar anu saé, anu tiasa dianggo sareng ningali eusi dina kanyamanan total, hatur nuhun kana résolusi anu saé.

Éta ngagunakeun prosésor Intel Germini Lake, anu hadir sareng 6 GB RAM sareng panyimpenan internal 128 GB. Batré na nyaéta 6.500 mAh, nu bakal masihan urang otonomi alus sepanjang waktos. Salaku tambahan, urang tiasa ngagedekeun panyimpenan internal anu aya dina tablet, nganggo kartu microSD, ku kituna anjeun tiasa gaduh rohangan anu sanés 128 GB.

Éta dibere salaku tablet anu saé. Lengkep pisan tina segi spésifikasi, sareng hiji nilai alus pikeun duit, sajaba pisan serbaguna, saprak urang bisa make eta dina loba kaayaan.

Lenovo Ideapad Duet 3i

Kadua urang mendakan ieu tablet lenovo. Kawas kahiji, éta hadir kalawan a Ukuran layar 10,3 inci, kalawan resolusi Full HD. Ku alatan éta, urang ogé bakal bisa lalajo eusi atawa maénkeun kalayan eta kalawan kualitas gambar alus sepanjang waktos.

Prosesor Intel Celeron N4020 dianggo di jerona, anu disarengan ku 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal. Batré tablet ieu masihan urang otonomi dugi ka 10 jam, nu ngidinan Anjeun pikeun digawekeun ku eta kalawan betah. Salaku tambahan, éta mangrupikeun tablet anu parantos nganggo keyboard, idéal pikeun kantor atanapi di bumi.

Sacara umum, model ieu dibere salaku a pilihan alus karya kalawan. Méré kinerja alus, kitu ogé ngabogaan nilai gede duit, nu ngajadikeun eta model pisan metot pikeun konsumén.

Teclast X6 Tambih Deui

Tablet katilu dina daptar hadir sareng Windows 10 salaku sistem operasi, sapertos sesa model anu urang mendakan dina daptar ieu. Mibanda layar IPS ukuran 12,6 inci, kalayan résolusi 2880 × 1920 pixel. A kualitas layar alus, nu mere eta versatility hébat.

Dina kasus anjeun, éta ngagunakeun prosésor Intel Gemini Lake. Éta hadir sareng 8GB RAM sareng 128GB panyimpenan internal. Urang tiasa dilegakeun nganggo microSD pikeun ngahontal rohangan 256 GB kalayan kanyamanan total. Janten urang tiasa gaduh langkung seueur file. Mibanda batré kapasitas badag, 7.500 mAh, nu nyadiakeun otonomi alus.

Tablet anu saé sanés, nu dina hal ieu geus hadir kalawan keyboard a, ku kituna urang bisa comfortably make eta pikeun digawekeun ku eta. Spésifikasi anu saé sareng harga anu saé. Tiasa tingali deui tablet Teclast dina link nu urang ngan ninggalkeun anjeun.

Microsoft Surface Go 2

Modél ieu nyaéta a tablet a 2 dina 1, supados tiasa janten tablet sareng laptop, hatur nuhun kana kamungkinan nambihan sareng ngahapus keyboard anu aya. Ieu hiji hal anu mere eta loba versatility. Layarna 10 inci, kalayan résolusi 1920 × 1080 piksel. Mibanda kualitas gambar alus.

Pikeun prosésor, Microsoft parantos ngagunakeun Intel Pentium 4425Y di jerona. Salian mangrupa 4 GB RAM sarta ngabogaan 64 GB panyimpenan internal (aya ogé konfigurasi kalawan leuwih gudang, ram atawa processor hadé).

Sapertos dina model sanésna, urang tiasa ngalegaan rohangan panyimpen. Sanajan dina alat ieu anjeun teu bisa make SIM. Batré méré urang ngeunaan 9 jam otonomi. Ku kituna éta bisa dipaké dina karya.

Ieu mangrupikeun modél anu parantos ditampi ti saprak sumping di pasar. Loba ningali eta salaku impeller dina bagéan ieu 2 dina 1. Janten éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun mertimbangkeun. Éta gaduh kualitas anu saé, ogé desain anu saé pisan. Anjeun tiasa nyandak katingal di sesa Modél permukaan dina link nu urang ngan nempatkeun anjeun.

Samsung Galaxy Book Tablet

Samsung ogé ngagaduhan tablet kalawan Windows 10 dina pasaran, kawas model kieu, meureun nu pangalusna dipikawanoh ku loba pamaké. Dina hal ieu, éta hadir kalawan a 10,6 inci ukuran layar Full HD. Kualitas gambar anu saé ngantosan urang, boh pikeun damel sareng ningali eusi ku cara anu saderhana.

Di jero, prosésor Intel Core m3 ngantosan urang, anu hadir sareng 4GB RAM sareng panyimpenan 64GB. Urang boga kamungkinan dilegakeun gudang nepi ka 256 GB kapasitas berkat microSD. Anu ngamungkinkeun urang gaduh langkung seueur rohangan di jerona. Pikeun batré, hiji dipaké kalawan 4.000 mAh, nu masihan urang nepi ka 9 jam otonomi.

Modél ieu geus hadir kalawan keyboard jeung panutup a. Éta tablet anu saé, kuat sareng kinerja anu saé. Salian ngabogaan desain rupa, tapi pisan tahan. Ku alatan éta, model sejen alus mertimbangkeun.

Microsoft Surface Pro

Anu pamungkas, urang manggihan model sejen ti Microsoft. Éta pisan serbaguna sareng kualitas luhur 2 dina 1. Dina hal ieu, éta ngagunakeun a Ukuran layar 12,3 inci, kalayan résolusi 2736 × 1824 pixel. Layar kualitas luhur, salian gaduh panyalindungan sareng Gorilla Glass 4.

Pikeun prosésorna, Intel Core i5-7300U parantos dianggo, sanajan aya versi kalawan I7. Éta hadir sareng 8GB RAM sareng panyimpenan 256GB. Janten urang gaduh kakuatan, ditambah seueur rohangan panyimpen anu aya di jerona. Éta nangtung pikeun desain anu ipis sareng ultralight pisan, anu ngamungkinkeun urang nyandak éta sareng urang unggal waktos tanpa masalah. Batréna masihan urang otonomi dugi ka 13 jam.

Ieu salah sahiji pilihan paling lengkep nu aya di bagean ieu tablet jeung Windows. Kuat, kalayan desain anu saé sareng kinerja anu saé. Dirancang khusus pikeun profésional, sanaos serbaguna.

Naha aya tablet Windows anu murah?

Upami anjeun kantos milarian tablet Windows, anjeun panginten tiasa terang yén hargana luhur. Langkung seueur tibatan anu Tablet Android salaku sistem operasi. Biasana di bagean ieu. Ku alatan éta, éta hadé pikeun nyiapkeun harga tinggi ieu.

Hese neangan model bener mirah. Aya merek anu nyangking modél énggal kalayan harga anu langkung handap, anu langkung gampang diaksés. Tapi sacara umum, éta mangrupikeun bagéan anu hargana tetep luhur. Ku kituna teu salawasna mungkin pikeun manggihan hiji tablet Windows mirah.

Kami ngarékoméndasikeun nu nyandak katingal dina tablet CHUWIKusabab aranjeunna biasana rada murah sareng seueur anu dilengkepan Windows salaku sistem operasi, janten pilihan anu saé upami anjeun milarian tablet Windows anu murah.

Microsoft Surface, tablet pangsaéna sareng Windows

Surface Go

Microsoft sorangan gaduh sababaraha model Windows dina pasaran. Panginten Surface Pro anjeun mangrupikeun modél anu pangsaéna yén kami geus sadia di bagean ieu. Kusabab eta boga kakuatan hébat, ngabogaan pilihan pikeun milih antara hiji Intel i5 atawa processor i7, meh dibere kakuatan mahiwal di bagean pasar ieu, leuwih has laptop.

Sajaba ti éta, Ogé hadir kalawan layar nu leuwih gede, 12.3 inci dina hal ieu, nu ngidinan Anjeun pikeun dianggo hadé. Tapi éta ogé leuwih nyaman lamun datang ka wanting bisa ningali eusi, atawa lamun dipaké pikeun ngarancang. Éta nyayogikeun seueur kauntungan dina hal ieu, ogé kusabab kualitas gambar anu luhur. Naon deui, urang tiasa nganggo keyboard, mouse sareng pensil kalawan eta, anu ngamungkinkeun hiji pamakéan leuwih nyaman jeung pribadi ku pamaké.

Urang ogé kudu nambahan yén éta boga RAM alus tur neundeun. Aranjeunna ngidinan hiji kakuatan alus, salian méré loba spasi gudang. Ogé dina kombinasi sareng batréna, anu masihan kami seueur jam otonomi, dugi ka 13,5 jam numutkeun Microsoft. Naon anu bakal ngamungkinkeun anjeun tiasa nganggo tablet salami dinten kerja tanpa masalah.

Pondokna, model kualitas, kalawan desain alus, sareng éta ngamungkinkeun anjeun pikeun maksimalkeun pungsi Windows 10 dina format ieu. Luhureun sadaya, éta idéal pikeun profésional, anu tiasa masihan seueur kagunaan. Kusabab tina segi kakuatan, éta henteu kedah sirik sababaraha laptop.

Kaunggulan tina tablet Windows

Tohan dina tablet Windows ngabogaan sajumlah kaunggulan jelas, nu alus pikeun tetep dina pikiran. Utamana lamun anjeun wondering ngeunaan meuli hiji kalawan Android atawa hiji kalawan Windows salaku sistem operasi.

Aranjeunna gaduh aksés kana alat produktivitas dina cara anu teu mungkin dina Android. Janten urang gaduh program sapertos Word, Excel atanapi program sanés anu tiasa dianggo kalayan gampang. Aranjeunna langkung saé diintegrasikeun kana jinis sistem ieu, anu ngamungkinkeun panggunaan anu langkung cair.

Hal biasa nyaéta yén tablet ieu langkung kuat. Aranjeunna condong ngagunakeun prosesor anu urang tingali dina laptop, lolobana Intel. Janten urang gaduh kakuatan anu teu katingali dina tablet sanés sapertos anu nganggo Android. Éta ogé hadir sareng langkung seueur rohangan panyimpen sareng RAM anu langkung ageung, dina seueur kasus.

Ogé, pikeun seueur tablet Windows, datangna geus kalawan keyboard kaasup. Anu ngamungkinkeun anjeun gaduh langkung seueur kagunaan langsung, tiasa dianggo di bumi, padamelan atanapi diajar, ku cara anu langkung nyaman.

Windows atawa tablet Android

Pilihan tablet sareng Windows atanapi Android gumantung kana pamakean anu anjeun hoyong lakukeun tina tablet anu nyarios. Pikeun jalma pilari a tablet pikeun digawé o diajar, Windows tiasa janten pilihan anu langkung saé. Kami ngagaduhan langkung seueur alat pikeun dianggo dina hal ieu. Ku kituna éta leuwih nyaman jeung basajan.

Pikeun pamaké anu hoyong tablet husus pikeun luang (ningali eusi, browsing, gaduh aplikasi sareng kaulinan) teras Android langkung saé. Langkung saderhana, langkung mirah, kalayan aksés anu langkung saé kana aplikasi sareng kaulinan. Janten éta paling pas kana kasus éta. Upami anjeun tetep nganggo Android, ulah sono pituduh kami pikeun terang tablet naon mésér.

ambéh Anjeun kudu jadi jelas ngeunaan naon nu Anjeun hoyong pake pikeun tablet. Upami anjeun parantos terang ieu, maka bakal langkung gampang milih antara Windows atanapi Android dina tablet éta. Anjeun oge kudu tumut kana akun anggaran sadia, nu dina loba kasus bakal ngawatesan pilihan model sadia.

merek tablet Windows

Kami ayeuna sareng sababaraha merek ngaluncurkeun tablet Windows ka pasar. Kaseueuran aranjeunna mangrupikeun merek anu dipikanyaho ku konsumen. Ku alatan éta, teu resiko mun kudu meuli salah sahiji tablet ieu.

Microsoft

Salaku geus urang katempo, anjeunnaka Microsoft sorangan boga sababaraha model sadia, dina rentang Surface na. Éta salah sahiji model kualitas pangluhurna dina pasaran, sanajan maranehna oge salah sahiji anu pang mahal nu urang bisa manggihan di bagean tablet Windows.

Lenovo

tablet Lenovo kalawan jandéla

Lenovo boga pilihan tablet rada lega. Kalolobaan model na make Android, sanajan mibanda sababaraha kalawan Windows, sakumaha urang geus katempo dina model disebutkeun di awal. kualitas alus sarta nilai alus keur duit anu hallmarks utama na.

Samsung

tablet samsung kalawan jandéla

Samsung nyaéta merk sejen anu condong bet utamana dina Android dina tablet na. Bahkan upami Samsung gaduh a rentang tablet dimana aranjeunna nganggo Windows. Éta mangrupikeun tablet anu paling mahal, anu utamina dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional. Aranjeunna nangtung kaluar pikeun kualitas luhur maranéhanana sarta kinerja alus. Anjeun tiasa ningali di dieu tablet Samsung pangalusna.

HP

merek sejen nu ogé mibanda sababaraha tablet Windows nyaeta HP. Éta panginten henteu populer di kalangan konsumen, tapi aranjeunna gaduh kualitas anu saé sareng kinerja anu saé. Janten aranjeunna ogé pilihan anu saé pikeun mertimbangkeun.

Naha Android tiasa dipasang dina tablet Windows?

Sacara prinsip, éta mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun, sabab aya métode. Sanaos henteu salawasna ngajamin yén éta bakal tiasa dianggo dina cara anu dipikahoyong ku pangguna. Tapi léngkah-léngkahna tiasa dilaksanakeun tanpa seueur masalah.

Anjeun kedah ngaunduh Android heula, Naon anu tiasa link ieu. Sakali diundeur, éta kudu disalin kana pendrive, nu lajeng bakal disambungkeun ka tablet ceuk. Nalika anjeun nyambung, anjeun kedah muka file ieu, anu tiasa dieksekusi. Anjeun teras bakal ngamimitian prosés. Anjeun ngan kedah nuturkeun léngkah anu dipidangkeun dina layar pikeun neraskeun pamasanganna.

Kumaha ngaktipkeun mode tablet dina Windows

Kalayan datangna vérsi panganyarna tina sistem operasi Microsoft, sareng naékna popularitas alat sélulér, perusahaan Redmond parantos ngaoptimalkeun sistem operasina. pikeun berpungsi dina tablet sareng chip ARM. Salaku tambahan, éta nyiptakeun mode tablet énggal anu ngajantenkeun Windows 10 tiasa dianggo langkung saé dina layar rampa alat ieu.

ka ngaktipkeun mode tablet dina Windows 10 anjeun, anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah ieu:

  1. Pencét kana ikon pusat kagiatan Windows 10, nyaéta, ikon gelembung ucapan anu muncul di sisi katuhu tanggal sareng waktos.
  2. Éta muka ménu kalayan pilihan anu béda, sareng anjeun kedah milih Modeu Tablet atanapi kotak Mode Tablet.

ka nganonaktifkeun modeu ieu, anjeun tiasa nuturkeun léngkah anu sami, tapi ngabatalkeun pilihan ieu ...

Disarankeun hardware pikeun tablet Windows ngajalankeun lancar

Windows 10 sanes sistem operasi anu dirarancang khusus pikeun alat sélulér, sapertos Android atanapi ios. Nanging, éta parantos dirarancang kalayan ngémutan optimasi anu tangtu pikeun jinis alat ieu, sapertos tablet. Nu ngajadikeun tiasa lancar kalawan tablet, salami eta boga sarat minimum dianjurkeun ku Microsoft.

Éta syarat disarankeun pikeun tablet anjeun ngajalankeun Windows 10 lancar nyaéta:

  • processor: Bisa jadi x86 atanapi ARM (32/64-bit), tapi kalawan frékuénsi jam sahenteuna 1Ghz.
  • Memori RAM: minimum anu ditarima nyaéta 1GB pikeun versi 32-bit sareng 2GB pikeun versi 64-bit.
  • neundeun: Sakuduna sahenteuna 16GB kanggo versi 32-bit, atanapi 20GB kanggo versi 64-bit.
  • GPU- Cocog sareng DirectX9 atanapi langkung luhur, sareng supir WDDM 1.0.
  • layar- Resolusi sahenteuna sahenteuna 800 × 600 px.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ieu mangrupikeun syarat anu luar biasa, tapi biasana dipendakan ku kalolobaan tablet modern.

Naha tablet Windows saé pikeun maén kaulinan?

Microsoft Surface Pro, tablet Windows pangsaéna

Kusabab aranjeunna kuat sacara umum, bisa dipaké maén. Sanajan teu boga pamuter disc, ngarah kudu dipaké pikeun maénkeun kaulinan online. Tapi dina loba kasus maranéhna bakal dianggo ogé maén, utamana lamun urang bisa ngadalikeun kaulinan ku keyboard jeung mouse. Sanajan eta gumantung kana tiap kaulinan.

Tapi sacara umum, urang tiasa nganggo tablet Windows maén. Hal pangalusna dina hal ieu, nyaeta salawasna pariksa spésifikasi na kartu grafik anu dipasang. Kusabab ieu hal anu bakal jadi decisive pikeun urang uninga lamun ceuk tablet Windows téh atawa henteu alus maén.

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

4 Koméntar ngeunaan «Tablet Windows»

  1. Wilujeng enjing,
    Kuring anggap yén sapertos seueur batur kuring ngalakukeun éta…. Kacow... Loba teuing tawaran.. Hehe
    Abdi hoyong anu langkung sapertos 10 inci. Leuwih bisa diatur ti 12.
    Windows atanapi Android abdi henteu terang. Tina naon anu kuring tingali kuring nebak windows. Hiji hal anu bisa rebab poto dina Photoshop. Nonton pilem atanapi maén sareng internetan.
    Jieun presentasi…. Sareng cobian fotografi.
    Kuring teu hayang méakkeun leuwih ti 300e sanajan éta dina pasaran occasional.
    Tapi mamang pangbadagna abdi, abdi anggap, patali jeung produk Cina kayaning Cube atanapi Chuwi ... Anu aranjeunna nawiskeun, jadi kuring ningali sistem alus kalawan harga leuwih affordable ti nu pang alusna-dipikawanoh tur reputable leuwih kayaning Surface.
    Naha bakal janten investasi anu saé pikeun ngagaleuh Cube atanapi Chuwi atanapi anu sanésna?
    Hatur nuhun pisan,
    Winston

  2. soré alus
    Kuring boga Huawei mediapad M5 10,8 tablet sarta kuring geus mikir pikeun sawatara waktu naha meuli keyboard pikeun tablet kuring atawa meuli tablet kalawan Windows 10 sarta keyboard a sanajan éta misah.
    Naon anu anjeun sarannkeun?
    Upami anjeun ngagaleuh tablet nganggo Windows, mana anu anjeun nyarankeun anu bakal masihan kuring kauntungan anu langkung saé tibatan tablet anu kuring gaduh?
    Hatur nuhun tur Wasalam
    Juanjo Bega

  3. Hi Juanjo,

    Éta gumantung pisan kana kumaha anjeun nganggo tablet ayeuna. Pikeun gaduh prestasi anu sami sareng tablet Huawei anjeun tapi dina Windows, anjeun kedah ngaluarkeun artos langkung seueur.

    Tapi urang henteu terang upami anjeun hoyong luncat ngan ukur tiasa nganggo keyboard atanapi upami anjeun hoyong nganggo aplikasi anu lengkep sapertos kantor, photoshop, jsb.

    Upami anjeun masihan kami langkung rinci ngeunaan naon anu anjeun milarian, kami bakal ngabantosan anjeun milih tablet Windows anjeun.

  4. Halo,

    Chuwi nawiskeun tablet convertible kualitas anu saé pisan sareng Windows, sanaos kami henteu nyarankeun modél paling murah tina dua merek ieu sabab biasana gagal dina hal anu sami: trackpad. Éta pisan henteu akurat sareng henteu ngadeteksi ogé gerakan ramo urang dina éta.

    Masalah ieu direngsekeun dina model ti € 350.

    Anjeun ogé kedah émut yén keyboard henteu sumping dina basa Spanyol sanaos stiker sareng alfabét kalebet pikeun anjeun ngarobih nyalira.

    Kami gaduh Chuwi AeroBook sareng kaleresan kami bagja pisan pikeun hargana.

    Salam!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.