Tablet Samsung

Dina tulisan ieu urang bakal ngobrol ngeunaan tablet Samsung Sacara umum sareng unggal kategori anjeun bakal mendakan tablet komparatif kalayan ciri sareng harga pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan tawaran anu anjeun tiasa mendakan di pasar sareng ciri téknisna.

Lamun datang ka tablet, sahenteuna Samsung tablet, kaputusan mésér ngalibatkeun runtuyan ampir dizzying tina Babandingan harga versus fitur nu bisa nyieun balanja bit leuwih pajeulit.

Samsung tablet ngabandingkeun

Panimu tablet

Saatos nunjukkeun ka anjeun dua modél Samsung yén, kusabab hargana sareng spésifikasi téknis anu dipiboga, anjeun bakal ningali sababaraha tabel kalayan modél tablet anu diparéntahkeun ku kategori, ku kituna anjeun tiasa gaduh ide ngeunaan modél sareng garis anu dipibanda ku produsén anu kasohor. .

Teu jadi lila pisan yén Samsung ngenalkeun dua tablet anyar dina garis Tab na, panggih, hiji kurban geus overflowing tina Tambaksari tablet pikeun pamakéna milih ti. Samsung ayeuna gaduh kira-kira 10 tablet sadia pikeun diobral di Spanyol. Kacuali sababaraha model anu tos aya dileungitkeun, urang tiasa ngadeukeutan 12 model tablet Samsung anu béda sareng éta henteu kalebet seueur variasi dumasar kana kapasitas neundeun jeung warna.

Pikeun ngabantosan anjeun milih diantara rupa-rupa sapertos kitu, di handap ieu mangrupikeun anu paling disarankeun layar badag sarta leutik, kitu ogé pikeun nilai maranéhanana duit.

Samsung mangrupikeun salah sahiji merek tablet pangalusna dipikawanoh. Merek Korea ayeuna gaduh seueur pisan tablet anu sayogi. Ku sabab éta, éta mangrupikeun salah sahiji anu paling laris ayeuna diantara pangguna. Sababaraha modelna sigana anu pangsaéna dina rentang masing-masing.

Ku sabab éta, penting pikeun terang naon anu ditawarkeun merek dina bagéan pasar ieu. Di dieu urang némbongkeun Anjeun sababaraha tablet nu Samsung boga dina pasaran ayeuna aya. Janten anjeun terang naon anu diarepkeun tina merek.

Galaxy Tab A7

Salah sahiji tablet Samsung panganyarna pikeun pencét pasar. Model ieu sayogi dina ukuran tunggal, kalawan layar 10,4 inci na kalawan resolusi 2000 × 1200 piksel. Sanajan, pamaké bisa milih antara versi kalawan WiFi jeung versi kalawan 4G. Tablet ieu nganggo Android Oreo salaku sistem operasi, anu nyayogikeun antarmuka anu langkung hampang sareng gampang dianggo.

Di jerona urang mendakan 3 GB RAM, dipirig ku 32 GB panyimpenan internal, anu tiasa dilegakeun ka 128 GB total. Éta gaduh batré 7.040 mAh anu ageung, nu undoubtedly bakal masihan urang otonomi hébat nalika ngagunakeun eta. Kaméra utamana nyaéta 8 MP sareng anu hareup nyaéta 5 MP. Aranjeunna tiasa nyandak poto anu saé sareng aranjeunna.

Éta mangrupikeun tablet anu lengkep pisan, sabab urang tiasa ngalaksanakeun sagala jinis tindakan sareng éta. Nalika ngonsumsi eusi, urang kudu nyorot layar immersive eta boga, nu pasti mantuan hiji pangalaman nempoan hadé. pilihan sejen alus mertimbangkeun.

Modél ieu kami geus dibikeun posisi kadua pikeun urang ngabandingkeun tina tablet pangalusna.

Galaxy Tab A

Generasi saméméhna tina tablet Samsung ieu. Dina kasus anjeun, Éta ngagaduhan layar 10,1 inci ukuranana. Sakali deui, modél ieu tiasa dipésér dina dua vérsi, sajauh konektipitasna. Kusabab kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun milih antara model jeung 4G jeung model sejen kalawan WiFi wungkul. Kadua versi sayogi di toko sareng online.

Éta mangrupikeun modél anu serbaguna, sanaos sampurna pikeun ngonsumsi kontén atanapi maén kaulinan. Éta ngagaduhan 2 GB RAM sareng 32 GB panyimpenan internal, anu tiasa dilegakeun tanpa masalah. Éta gaduh batré anu ageung, kalayan kapasitas 7.300 mah. Hal anu pasti bakal masihan pangguna otonomi anu ageung sepanjang waktos. Kaméra na aya 8 MP di tukang sareng di hareup 2 MP.

Mibanda desain ipis jeung hampang nu ngajadikeun eta pisan gampang mawa eta sepanjang waktos. Hiji tablet alus ti Samsung. Dirancang khususna nalika ningali eusi, browsing, maén kaulinan atanapi ngaunduh aplikasi dina éta. Dina rasa ieu, salah sahiji tablet pangalusna kaluar aya.

Galaxy Tab S6 Lite

Salah sahiji tablet Samsung pang populerna, sadia dina dua ukuran béda. Aya versi kalawan a layar 8 inci sarta layar 10,4 inci. Ieu hiji-hijina bédana antara dua model. Kusabab sesa spésifikasi sarua. Janten anjeun tiasa milih antara versi anu langkung ageung atanapi anu langkung sederhana.

Upami teu kitu, duanana versi hadir kalawan a 4 GB RAM na 128 gudang GB internal, nu bisa dilegakeun nepi ka 512 GB via microSD. Batré Galaxy Tab S6 Lite ieu 6840 mAh, anu bakal masihan otonomi anu saé nalika dianggo. Éta ogé gaduh kaméra 8 MP, anu tiasa nyandak poto anu saé dina seueur kaayaan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun tablet anu ipis pisan anu katingalina hampang.

Dina dua vérsi ukuranana, Samsung ngaluncurkeun dua modél. Anjeun tiasa milih antara a model mibanda WiFi sarta séjén kalawan 4G. Janten pangguna tiasa milih modél anu paling cocog sareng anu dipilarian dina tablet ieu.

Samsung Galaxy Tab A 2019

Lamun sanggeus ngabandingkeun sababaraha tablet Samsung Anjeun parantos sadar yén anjeun hoyong anu langkung alit sareng langkung mirah, kami yakin yén modél anjeun mésér nyaéta Galaxy Tab A 2019.

Upami anjeun milarian tablet panebusan anu optimal, nyaman diangkut jeung dina harga affordable, Samsung Galaxy Tal A 2019 mangrupikeun salah sahiji tablet anu pangsaéna dina nilai artos anu anjeun tiasa mendakan ayeuna.

Kalayan layar LCD PLS 10,1 inci kalayan résolusi 1280 × 800 piksel sareng spiker di handap, éta idéal pikeun ningali pilem, séri sareng dokumenter karesep anjeun, ogé ngadangukeun musik anu anjeun pikahoyong.

Di jerona aya prosesor anu kuat Qualcomm Snapdragon 429 nu dipirig ku 2 GB RAM na 32 GB gudang nu bisa dilegakeun ku kartu microSD nepi ka tambahan 256 GB.

Naha anjeun badé angkat sareng tablet anjeun dimana-mana? Kalayan diménsi 255,4 x 155,3 x 8,2 mm sareng beurat ngan 346 gram, Samsung Galaxy Tal A bakal janten pendamping anu sampurna sabab, salian ti éta, hatur nuhun kana batréna 4200 mAh, anjeun bakal resep jam sareng jam pamakean atanapi peryogi. indit néangan colokan.

Galaxy Tal A boga ogé konektipitas WiFi, 3,5 konektor mm Jack. Janten anjeun tiasa nganggo headphone paporit anjeun, konektipitas Bluetooth 4.2 anu tiasa anjeun pake pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun ku cara ngahubungkeun headphone, spiker atanapi alat anu sanés, sareng kalebet Android upgradeable salaku sistem operasi dina lapisan TouchWiz signature Samsung urang.

Ngeunaan bagian video sareng fotografi, Galaxy Tal A6 ngagaduhan kaméra pungkur utama kalayan sénsor 8 MP sareng aperture f / 1.9, sedengkeun kaméra hareup 2 MP.

Pondokna, Galaxy Tal A mangrupakeun tablet-kinerja tinggi, kinerja lemes, kuat sarta harga affordable, pikeun sagala pamaké who wants to meakeun eusi mana. Aya ogé versi 7 inci anu langkung mirah (anjeun gaduh harga dina tabél ngabandingkeun tablet Samsung).

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S6 mangrupakeun salah sahiji tablet paling metot ti raksasa Koréa Kidul. Pikeun mimitian, urang nyarioskeun ngeunaan tablet kalayan layar 10.5 ″, anu rada ageung tibatan kalolobaan tablet tanpa ningkatkeun ukuran alat. Nuluykeun layar na, éta tablet ieu téh sAMOLED, generasi panganyarna tina panels parusahaan sorangan nu ninggalkeun rasa alus dina sungut pikeun sakabéh pamaké na.

Di sisi séjén, masih ngobrol ngeunaan layar, Samsung Tab S6 kompatibel jeung na S-Pen, Stylus perusahaan anu kami tiasa ngalaksanakeun sababaraha karya desain sareng langkung efisien dina sababaraha tugas. Upami anjeun heran, leres, S-Pen kalebet kana mésér tablet ieu.

Di jero, Tab S6 gaduh 6GB RAM jeung neundeun 128GB, tapi expandable nepi ka 512GB. Sedengkeun pikeun prosésor, sadayana bakal didorong ku Qualcomm 8803 CORTEX A8, anu, sareng RAM sareng panyimpenan na, mastikeun yén urang tiasa ngalakukeun naon waé tanpa gumantung kana komputer. Ieu oge mantuan yén sistem operasi mangrupa hiji unrestricted kawas Android.

Sacara logis, urang nyarioskeun ngeunaan tablet pikeun nungtut pangguna, sareng hargana ogé bakal langkung luhur tibatan tablet anu sanés. Masih, anjeun tiasa kéngingkeun Tab S6 pikeun kirang ti € 700Abdi henteu hartosna nyarios yén éta sakedik tapi éta leres ogé yén éta kirang tina naon anu hargana tablet merek terkenal anu sanés.

Galaxy Tab S7

Generasi saterusna tablet Samsung boga model tunggal, kalawan a Ukuran layar 11 inci. Sanaos urang tiasa milih deui antara versi nganggo WiFi atanapi anu nganggo 4G. Kadua pilihan sayogi di toko atanapi dina situs wéb perusahaan Korea.

tablet ieu hadir kalawan 6 GB RAM na 128 GB panyimpenan internal, nu bisa dilegakeun nepi ka 256 GB ngagunakeun kartu microSD. Tablet ieu ngagaduhan prosesor dalapan inti di jerona. Batréna 7760 mAh, nu ogé hadir kalawan muatan gancang, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun make eta pikeun lila. Éta mangrupikeun salah sahiji tablet Samsung anu pangsaéna, ogé anu paling serbaguna.

Sabab bisa dipaké duanana pikeun digawé, jeung asesoris kayaning keyboard atawa pensil. Tapi éta ogé idéal pikeun nempo eusi, maén kaulinan atawa ngédit poto. Ieu hiji hal anu ngajadikeun eta pilihan pisan lengkep. Ogé sora éta nangtung kaluar, kalawan opat speaker na. Naon deui, hadir kalawan kaméra 13 MP hébat, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun poto hébat dina sagala rupa kaayaan.

Galaxy Tab S7 Ditambah

Tablet panganyarna dina rentang ieu ti Samsung. Panginten salah sahiji tablet pangsaéna anu parantos sumping ka Android dina sasih bulan. Hiji model lengkep, dirilis dina ukuran tunggal, tina 12,4 inci sareng panel Super AMOLED kualitas alus teuing. Sanaos, sapertos tablet sateuacana, anjeun tiasa milih antara modél nganggo WiFi sareng anu sanésna nganggo 5G.

Mibanda layar tanpa wates, nu ngajadikeun eta idéal pikeun bisa digawekeun ku eta, kitu ogé sampurna lamun ningali pilem atawa maén kaulinan. Salaku tambahan, tablet ieu kalebet S Pen kalebet. Hiji hal anu bakal ngidinan Anjeun pikeun digawé dina cara hadé jeung eta. Éta ngagaduhan 6GB RAM sareng panyimpenan 256GB, anu tiasa dilegaan dugi ka 456GB. Batré anjeun gaduh a Kapasitas 10.090 mah, nu bakal masihan otonomi hébat.

Sajaba ti éta, Ieu hadir kalawan kaméra pungkur 13 MP sarta kaméra hareup 8 MP. Samsung parantos ngadamel seueur perbaikan, anu ngamungkinkeun kinerja anu langkung saé. Sistem sapertos pangakuan iris ogé parantos sumping ka éta, ogé Bixby, asistén Samsung. Panginten tablet pangsaéna anu aya dina katalog merek ayeuna.

Galaxy Book

Panginten salah sahiji tablet anu paling lengkep anu diluncurkeun Samsung. Sanajan éta leuwih ti convertible a, sabab hadir kalawan keyboard a kaasup. Éta mangrupikeun modél anu dirancang pikeun dianggo, sanaos ku ngahapus keyboard éta tiasa dianggo salaku tablet normal, pikeun luang, browsing atanapi nonton séri. Modél ieu ngan ukur nganggo versi nganggo WiFi, dina hal konektipitas. Dina hal ieu, salaku convertible, Éta hadir sareng Windows 10 salaku sistem operasi.

Éta gaduh a Ukuran layar 13,3 inci, anu ngamungkinkeun seueur kagunaan ku cara anu saderhana pisan. Mibanda Snapdragon, nu hadir kalawan panyimpenan 256 GB. batré na boga kapasitas badag. Bari eta boga 5 kaméra hareup MP sarta 13 kaméra pungkur MP, nu janji hiji masihan loba muter lamun datang ka kudu make aranjeunna.

Mangrupikeun modél anu Samsung museurkeun kana lingkungan gawé, Tapi hatur nuhun kana kanyataan yén keyboard bisa dihapus, janten tablet pisan serbaguna anu bisa dipaké dina sagala rupa kaayaan. Ku sabab éta, éta mangrupikeun pilihan anu saé, khususna pikeun para profesional anu ogé hoyong nganggo éta dina waktos senggang.

Galaxy TabPro S

Sejen tina model tablet convertible tina firma Korea. Urang manggihan sababaraha versi ieu sadia. Aya hiji kalayan layar 12 inci, ngan sadia dina versi kalawan WiFi. Sanajan Samsung ogé boga versi eta sadia kalawan layar 10 inci, nu boga hiji kalawan 4G sarta séjén kalawan WiFi sadia. Dina sagala hal, tablet ieu ngagunakeun windows 10 salaku sistem operasi.

Éta ogé hadir sareng RAM 4 GB sareng 128 GB panyimpenan internal. Batréna gaduh kapasitas 5.200 mAh, anu janji bakal masihan otonomi pamakean 600 menit total. Ngeusi batre pinuh nyokot ngeunaan 2,5 jam. Sakali deui, éta mangrupikeun modél anu dirancang pikeun profésional, nalika nganggo Windows 10, gaduh keyboard anu sayogi sareng gaduh seueur aplikasi pikeun produktivitas. Sanajan eta oge mungkin migunakeun eta keur luang, nalika keyboard dihapus.

Tanpa ragu, versatility ieu ngajadikeun eta pilihan alus. Kusabab éta tiasa dianggo siang di kantor sareng di bumi, anjeun tiasa nonton séri atanapi maénkeun éta tanpa masalah. Éta kuat, gaduh gambar sareng kualitas sora anu saé, sareng patuh sepanjang waktos. tablet convertible sejen alus ti Samsung.

9,7 inci Galaxy Tab A

Séjén tina tablet Samsung dina rentang ieu. Ukuranna 9,7 inci dina layarna. Urang papanggih kalawan versi kalawan 4G sarta séjén kalawan WiFi Sarua. Salaku tambahan, aya versi khusus, dina modél nganggo WiFi, dimana S Pen kalebet kana tablet anu nyarios. Ku kituna kasebut nyaéta dimungkinkeun yén aya pamaké anu kabetot dina versi ieu.

Ieu mangrupakeun tablet kalawan 1,5 GB RAM na 16 gudang GB, nu bisa dilegakeun maké microSD. Mibanda kaméra hareup 2 MP jeung kaméra pungkur 5 MP. Batréna 6.000 mAh, nu rada badag, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun eta pikeun jam tanpa masalah. Éta modél langkung berorientasi kana luang. Tapi éta masihan pagelaran anu saé.

Éta ngagaduhan layar anu saé, kalayan ukuran anu saé sareng résolusi anu saé. Sajaba ti éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dilegakeun gudang lamun perlu. Desainna ramping sareng beuratna sakedik, janten idéal pikeun perjalanan. Ku alatan éta, éta salah sahiji tablet Samsung pangalusna pikeun luang. Hal anu langkung saderhana tibatan modél sanés, tapi éta sampurna ngalaksanakeun misi na.

Fitur tina tablet Samsung

Tablet Samsung Galaxy Tab geus jadi salah sahiji alternatif gede pikeun Apple iPad. Raksasa Koréa Kidul geus junun nyieun salah sahiji model pangalusna dina pasaran, sarta kalawan repertoire badag asesoris di fingertips Anjeun. Salaku tambahan, sababaraha model ogé ngagaduhan fitur sapertos:

Anu maca sidik

tablet Samsung

Pamaca sidik nyaéta a sistem idéntifikasi biometrik. Ieu ngandung harti yén urang kedah nganggo bagian tina awak urang pikeun tiasa ngalaksanakeun sababaraha tugas sapertos transaksi atanapi muka konci terminal. Sakumaha ngaranna nunjukkeun, maca sidik maca sidik sarta bisa lokasina di titik béda dina terminal. Anu paling umum nyaéta dina tombol utama (atanapi ngamimitian) di payun, tapi urang ogé tiasa mendakanana di tempat sanés. Sistem maca sidik anu paling modéren aya di handapeun layar, anu hartosna urang tiasa ngagentos ramo pikeun muka konci terminal sareng ngalaksanakeun tugas sanés anu diperyogikeun sidik.

Sateuacan urang tiasa nganggo maca sidik, naon waé merek alat éta, urang kedah ngarékam éta. The Sistim pikeun ngukir sidik bakal gumantung kana model jeung software alat, tapi dasarna urang kudu mencet ramo sababaraha kali dina maca pikeun nyieun hiji gambar eta. Engké, éta bakal menta urang pikeun nuliskeun éta "gambar", atawa leuwih spésifikna ramo bener, sarta eta bakal dikonci dina waktu anu salawasna kirang ti hiji detik.

Memori éksternal

Mémori éksternal mangrupikeun anu kami tambahkeun dina terminal kami pikeun tiasa ngagedekeun mémori panyimpen na. Seueur telepon Samsung anu dijual kalayan hard disk anu cekap pikeun tiasa nganggo terminal, ngaunduh aplikasi / kaulinan sareng nambihan musik, tapi sakapeung éta hard disk henteu cekap. Salami terminal a nawarkeun pilihan ieu, urang bisa nambahkeun hiji Kartu SD pikeun dilegakeun gudang, hal anu kadang ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal atawa ngaleuwihan 512GB gudang.

Henteu sakabéh tablet Samsung nawiskeun kamungkinan ieu, tapi lolobana ngalakukeunana. Ieu mangrupikeun fitur anu dipikaresep ku pangguna, tapi sababaraha pisan low-tungtung bakal lengket memori anu aranjeunna diproduksi sareng henteu nawiskeun pilihan pikeun dilegakeun.

Modus Barudak

Modeu Kids Samsung dibere ku perusahaan salaku «tempat kaulinan digital munggaran pikeun barudak anjeun". Ieu nawiskeun kami a desain béda, dirancang pikeun bungsu, jeung eusi nu bisa sigana metot pikeun barudak urang. Pikeun ngagunakeun éta, urang kedah ngalakukeun sababaraha setélan.

Sakali dina Kids Mode, leuwih leutik bakal asup rohangan anjeun nyalira, taman nu maranéhna moal bisa ninggalkeun iwal urang ngasupkeun PIN (opsional). Ieu ngandung harti yén upami urang henteu masihan otorisasina, aranjeunna kedah tetep dina modeu éta sareng moal tiasa ngaksés jasa sanés anu sanés anu pangsaéna pikeun aranjeunna.

Pondokna, Kids Mode mangrupakeun spasi pikeun barudak leutik urang diajar sareng gaduh waktos anu saé tanpa nyandak résiko sareng tanpa tiasa ngaksés atanapi ngarusak data urang anu paling penting.

S Pen

tab galaksi kalawan spen

S-Pen nyaéta Resmi Samsung Stylus. Pikeun ngagunakeun éta, urang peryogi alat anu cocog sareng nawiskeun pilihan tambahan, sapertos tiasa ngagambar dina layar atanapi ngaluncurkeun ménu khusus. Teu kawas batur anu ngan pointer a, S-Pen ngawengku sababaraha pungsi pinter, hatur nuhun kana hardware na nu ngawengku konektipitas Bluetooth sarta batré sorangan nu boga muatan dina terminal sarua.

Bixby

Bixby nyaéta asisten virtual samsung. Nyaeta kawilang ngora, tapi kalayan éta urang tiasa ngalaksanakeun seueur tugas tanpa kedah nyabak terminal, sapertos nelepon, ngirim email atanapi muka aplikasi. Di luhur nyaéta pamakéan dasar; Bixby ngamungkinkeun urang langkung seueur.

Pangalusna bisa urang pigawé pikeun nyaho sagala kemungkinan anu a asisten virtual nyaéta pikeun nguji éta, tapi kalayan Bixby urang tiasa ngalakukeun hal-hal sapertos kieu:

  • Nyarita atawa ménta hal dina basa alam. Ieu ngandung harti yén éta tiasa napsirkeun naon anu urang ucapkeun sareng henteu dumasar kana paréntah.
  • Jieun sareng ngirim talatah tina aplikasi mana wae nu cocog, sapertos talatah, surelek, sareng aplikasi pihak katilu.
  • Nyaritakeun anjeunna yén urang badé ngamimitian latihan ku ngajalankeun sajumlah kilométer.
  • Jieun inquiries ngeunaan naon geus kami dijadwalkeun.
  • Tambahkeun item kana daptar atanapi panginget.
  • Candak gambar. Urang ogé bisa ngarobah setelan kaméra.
  • Ngadalikeun alat sejen automation bumi. penting: perlu yén urang boga item automation imah cocog di imah urang pikeun bisa ngagunakeun fungsi ieu.

Pondokna, upami anjeun gaduh tablet Samsung, Bixby mangrupikeun asistén pribadi anjeun.

Layar SAMOLED

tablet Samsung

Samsung urang sAMOLED nyaeta panel newest parusahaan. Éta diumumkeun dina bulan Nopémber 2019 sareng mangrupikeun pulas sanés dina layar anu parantos meunang pangajén. Sababaraha alat ngagunakeun éta, tapi aranjeunna nawiskeun warna sareng kacaangan anu langkung saé.

Hal ieu penting pisan entong bingung sareng layar Super AMOLED ti parusahaan sarua jeung, utamana lamun urang meuli di toko minor, pastikeun yén naon urang bade mésér bener ngagunakeun layar sAMOLED na naon urang tingali dina iklan maranéhanana teu bener ngarujuk kana layar Super AMOLED.

Terusan

Samsung Continuity atanapi Continuity mangrupikeun sistem perusahaan anu nyambungkeun terminal Samsung urang ka komputer urang supados tiasa nampi telepon sareng pesen tina laptop urang atawa komputer desktop. The setelan Éta saderhana sareng, saatos nyambung, urang bakal nampi sareng tiasa ngabales béwara tina komputer urang tanpa kedah nyabak tablet atanapi smartphone urang. Percanten atanapi henteu, éta mangrupikeun fungsi anu mangpaat anu patut diaktipkeun.

4G

Sababaraha model kaasup konektipitas 4G LTE, ku kituna anjeun bisa tetep nyambung ka Internet dimana wae nu peryogi, sanajan anjeun teu boga jaringan WiFi di fingertips Anjeun. Hal ieu ngajadikeun eta leuwih kawas alat nu bagerak. Kanyataanna, tablet ieu ogé ngawengku slot pikeun kartu SIM, pikeun bisa nambahkeun laju data.

120 tampilan hz

Laju nyegerkeun layar mangrupikeun faktor anu penting pisan, sabab éta mangrupikeun kacepetan gambar anu diropéa. Éta diukur dina hertz, janten 120 Hz hartosna layar tiasa ngamutahirkeun dugi ka 120 kali dina sadetik. Dina speeds luhur, éta bakal meakeun batré saeutik deui, tapi balik deui nawarkeun kinerja grafis unggulan, utamana pikeun ngarasakeun eusi video na video kaulinan.

prosesor tablet Samsung

Samsung tablet, sakumaha kalayan smartphone ti firma ieu, bisa datang dilengkepan sagala rupa SoCs béda:

  • Exynos: Éta brand Samsung, dumasar kana ARM kalawan prosesor Cortex-A Series, Mali GPU, kitu ogé DSP terpadu jeung modem nirkabel sarta drivers pikeun konektipitas. chip ieu datangna dina rupa rentang jeung harga, sarta fitur kinerja alus teuing. Alat sélulér anu dilengkepan Exynos umumna ditujukeun pikeun pasar Éropa dina kasus smartphone, kusabab alesan kasaluyuan dina hal konektipitas jaringan. Dina kasus tablet, henteu penting pisan upami anjeun ngan ukur gaduh konektipitas WiFi sareng sanés data LTE.
  • Snapdragon: Samsung ogé ngalengkepan sababaraha produkna sareng chip anu dirarancang ku Qualcomm. SoCs ieu ogé gaduh rentang anu béda, sareng sareng Apple, aranjeunna pamimpin dina hal kinerja sareng fitur, kalayan dirobih CPU dumasar Cortex-A sareng Adreno GPU. Sesa ciri idéntik sareng anu dilengkepan ku Exynos, ngan ukur bédana sakedik dina pagelaran.
  • Mediatek: Sababaraha model handap-tungtung na langkung mirah bisa jadi dilengkepan chip Mediatek, kayaning Helio, nu ngahijikeun unmodified Cortex-A cores na Mali GPUs. Chip ieu ngagaduhan kinerja sareng kauntungan anu langkung handap tibatan Qualcomm atanapi Samsung. Nanging, aranjeunna tiasa cekap pikeun kalolobaan pangguna anu henteu peryogi kakuatan anu luhur teuing.

Kumaha pormat tablet samsung

tablet Samsung

Pormat tablet nganggap éta sadaya data bakal dipupus naon eusina. Ku alatan éta, saméméh lumangsungna prosés kawas ieu, pamaké sok dianjurkeun pikeun nyieun salinan cadangan sagalana nu disimpen dina tablet ceuk. Pikeun ngahindarkeun kaleungitan inpormasi penting.

Biasana mangrupikeun prosés anu tiasa dilakukeun ku dua cara. Dina sababaraha kasus, anjeun kedah ngalebetkeun setélan tablet. Dina setélan aya a bagian pikeun reset data pabrik. Dina sababaraha model kapanggih dina bagian privasi on tablet ceuk. Ku cara kieu, urang neruskeun ka erasure data ceuk eta.

Bisa jadi éta pamaké teu boga aksés ka tablet. Dina hal ieu, anjeun kudu mareuman tablet. Nalika dipareuman, anjeun kedah pencét jeung tahan tombol polumeu ka luhur jeung tombol daya, nepi ka logo merek mucunghul. Teras, ménu bakal muncul dimana aya sababaraha pilihan. Salah sahijina nyaéta wipe data / factory reset. Pikeun ka dinya anjeun kedah ngalih nganggo tombol polumeu. Lajeng, tombol daya dipencet tur dikonfirmasi deui ku mencét tombol ceuk. Ku cara kieu, tablet Samsung sual ieu reset.

Whatsapp pikeun tablet samsung

Seueur pangguna anu nganggo tablet hoyong tiasa nganggo WhatsApp dina waktos anu sami. Untungna, ieu mungkin dina sakabéh éta. Sababaraha minggu ka tukang, versi WhatsApp pikeun tablet sacara resmi diluncurkeun. Ku alatan éta, pikeun pangguna anu gaduh tablet Android, éta tiasa diunduh langsung tina Play Store. Janten aranjeunna tiasa dianggo sacara normal.

Pikeun pangguna anu ngagaduhan salah sahiji modél anu tiasa dirobih, sareng Windows 10 salaku sistem operasi, éta ogé mungkin. Éta tiasa ngagunakeun versi desktop WhatsApp, disebutna WhatsApp Web. Ku cara kieu, anjeun tiasa nganggo aplikasi olahtalatah populér. Anjeun tiasa ngundeur versi ieu langsung dina Anjeun ramatloka resmi, ku cara anu saderhana pisan.

Sabaraha harga tablet Samsung?

Sakumaha anjeun parantos tingali, Katalog tablet Samsung lega pisan ayeuna. Ieu mangrupikeun hal anu nyababkeun harga tablet béda-béda ti hiji modél ka anu sanés. Sanajan éta hal anu gumantung kana rentang. Ku alatan éta, éta gampang pikeun mibanda hal pikeun unggal pamaké. Penting pikeun terang yén vérsi 4G tablet langkung mahal tibatan versi WiFi.

Dina rentang ti Galaxy Tab A urang manggihan model paling diaksés. Dina bagean ieu, harga tablet dibasajankeun sakitar 160 euro pikeun modél anu paling murah dugi ka 339 euro dina sababaraha kasus. Di tengah aya sababaraha kalawan harga 199 euro. Janten aya sakedik sadayana sareng aranjeunna anu paling diaksés sacara umum.

Kisaran Galaxy Tab S hiji kiyeu luhur dina katalog Samsung. Ku alatan éta, di jerona aya harga anu angkat tina 299 anu paling murah, malah tablet séjén anu hargana nepi ka 599 euro. Model anu langkung mahal, kalayan spésifikasi anu langkung saé, pikeun pangguna anu langkung nungtut, anu ogé hoyong dianggo dina kaayaan anu langkung seueur.

Model sapertos Galaxy Book atanapi Galaxy TabPro S nyatana langkung mahal. Kusabab aranjeunna convertible, dirancang pikeun pamakéan profésional, salian ti ngabogaan Windows 10. Dina rentang ieu, euweuh model ragrag handap 1.000 euro. Ku kituna aranjeunna dimaksudkeun pikeun panongton pisan husus.

Naha pantes mésér tablet Samsung?

Samsung multinasional mangrupikeun salah sahiji perusahaan pamimpin dina séktor téknologi, kalayan sajarah panjang sareng bédana hébat dina séktor éta. The Gaduh raksasa sapertos di tukangeun tablet ieu masihan seueur kapercayaan sarta ensures yén anjeun bakal boga tablet kualitas luhur, fitur unggulan, state-of-the-art hardware jeung software, sarta rojongan teknis pisan profésional lamun hal kajadian.

Sajaba ti éta, séjén tina kauntunganana tina tipe ieu tablet nyaéta kualitas assembly na finish maranéhanana, layar kalawan téknologi ngarah (inget yén Samsung sarta LG mangrupakeun dua produser pangbadagna layar di dunya), sistem operasi tina versi ayeuna jeung upgradeable ku OTA, a UI pikaresepeun. desain jeung ergonomics,-kinerja tinggi Exynos / chip Snapdragon, sensor kaméra alus, speaker kualitas, otonomi alus, jsb.

Dimana meuli tablet Samsung mirah

Mun anjeun kabetot dina meuli tablet Samsung mirah, Anjeun bisa nempo di toko ieu, dimana anjeun bakal manggihan sababaraha nawaran:

  • Amazon: Di dieu Anjeun baris manggihan jumlah pangbadagna model tablet Samsung, boh nu panganyarna diluncurkeun dina pasaran jeung nu leuwih kolot sejenna lamun Anjeun keur pilari hal langkung mirah. Anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha tawaran pikeun produk anu sami, pikeun milih anu ngajual anu paling murah. Sajaba ti éta, anjeun bakal boga karapihan pikiran yén platform ieu nawarkeun, duanana dina jaminan beuli, kitu ogé duit balik sarta kaamanan pembayaran. Sareng upami anjeun palanggan Perdana, anjeun tiasa ngahémat biaya pengiriman sareng nampi pakét anjeun langkung gancang.
  • mediamarkt: ranté Jerman boga sababaraha harga pangalusna, jeung model panganyarna tina tablet Samsung. Anjeun moal mendakan rupa-rupa sapertos di Amazon, tapi toko ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun mésér éta sacara pribadi di salah sahiji pusatna atanapi mesen tina situs wéb na.
  • Mahkamah Inggris: Dina bagian téhnologi, anjeun tiasa manggihan generasi panganyarna tablet Samsung, sanajan hargana teu cheapest. Sanajan kitu, eta boga promosi jeung nawaran, kayaning Tecnoprcios, dimana anjeun bisa meunangkeun produk éléktronik langkung mirah. Anjeun oge bisa milih antara muka-to-beungeut atawa meuli online.
  • Carrefour: Anjeun tiasa milih pikeun buka salah sahiji titik diobral na di sakuliah nagara atawa meuli dina ramatloka ranté Perancis. Sanajan kitu, anjeun bakal manggihan model tablet panganyarna, kalawan sababaraha nawaran occasional jeung promosi.

Sésa-sésa modél tablet Samsung

samsung

Samsung ngenalkeun dua tablet anu langkung saé dina garis Galaxy S énggalna teu lami pisan. Tab S 10.5 inci sareng Tab S 8.4 inci. Ti mimiti, dua tablet sigana thinner ti miheulaan na kalawan spésifikasi unggul. Duanana diposisikan salaku unggulan tablet Samsung salajengna, kalayan harga peluncuran anu katingali kompetitif. 10.-inci Tab S dina 460 euro jeung versi 8.4 inci di 350 euro. Babandingan lineup khas Apple iPads parantos ngeusian blog téknologi.

Tapi aya babandingan séjén yén pamakéna, utamana maranéhanana anu teu hayang maén di stadion Apple, kudu tumut kana akun. Jeung pembeli, babandingan maranéhanana inevitably ngakibatkeun méja Tambaksari tablet Samsung.

Naha anjeun hoyong ningali sadaya tawaran dina tablet Samsung? Panggihan IEUH jualan pangalusna

Janten naonkumaha carana terang mana tablet Samsung mésér diantara sakabeh pilihan nu brand nawarkeun? Éta mangrupikeun kaputusan anu sesah anu parantos ditinggalkeun ku produsén ka konsumen. Sanajan kabutuhan jeung anggaran nu meuli kudu jadi titik kaputusan konci dina tungtungnaHayu urang tingali naon bédana antara garis béda tina tablet Samsung.

Langkung seueur ngeunaan tablet Samsung

komparatif samsung

Upami anjeun lebet Amazon Dinten ayeuna, anjeun bakal ningali sababaraha tabel tampilan anu nawiskeun rangkeian produk Samsung, kalebet tablet anu béda-béda anu parantos aya di pasar. Aranjeunna kasampak kawas tabel parasmanan dina cara aneh. Anjeun bakal ningali langkung ti lima halaman pilihan dina Amazon anu kalebet varian warna, ogé bédana dina kapasitas panyimpenan. Didaptarkeun leuwih ti 50 variasi, deui jeung béda dina warna jeung ukuran kapasitas, dina cara naek.

Runtuyan Galaxy dina tablet Samsung boga sababaraha éntri. Aya séri Galaxy Tab sareng séri Galaxy Note. Runtuyan Galaxy Note ngawengku stylus husus sarta layar kalawan téhnologi pikeun inkers digital sarta illustrators. Sedengkeun runtuyan Tab dina Galaxy teu kaasup fitur maranéhanana. Tapi teras Tab sareng Catetan ogé gaduh modél "Pro". Tablet Samsung anyar ayeuna tambahkeun éntri katilu, séri Tab S anu kalebet SPen

Ieu tiasa rada ngabingungkeun pikeun konsumen. Kamari kuring nyéépkeun waktos di toko éléktronik sareng ngadangu obrolan antara palanggan sareng wakil penjualan. Palanggan hoyong tablet anu sanés Apple atanapi Amazon. Perwakilan penjualan mimiti nunjukkeun ka anjeunna rentang tablet Samsung. Palanggan, anu katingalina janten pembeli pinter, lirén saatos tablet katilu sareng nyarios yén anjeunna hoyong ningali pilihan anu pangsaéna dina faktor bentuk 7 inci kirang ti 400 euro anu kagungan Android. Jeung dina kénéh Kuring kungsi tilu tablet a milih tina.

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

16 Koméntar ngeunaan «Samsung Tablets»

  1. buff Kuring ngan maca anjeun jeung Abdi malah leuwih aub ... Abdi bogoh Samsung sarta Jigana éta pilihan alus. tapi kuring henteu terang anu mana anu kedah dipilih. Abdi hoyong éta ngabantosan abdi maca sagala jinis dokumén. kalayan mémori anu saé sareng ageung maca anu saé. Abdi henteu paduli upami kuring henteu gaduh 3g sareng wifi, anjeun mamatahan kuring?

  2. Wah hampura Ana! 😛 Masih alesan pikeun publikasi ieu pikeun nunjukkeun naon anu aya di pasar. Anjeun ngawartosan naon anu anjeun pikahoyong tapi anggaranna leungit, ieu jalan jauh, hehe. Bisi anjeun henteu paduli naon anu anjeun belanjakeun, panginten anjeun henteu kedah mayar 400 euro pikeun ngotéktak sareng maca naon anu anjeun pikahoyong. nuju nyarios. Tingali ka anjeun Galaxy A 9,7. Ieu anu bakal kuring nyarankeun langsung, upami anjeun milari anu langkung spésifik wartosan kuring sareng kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.
    Salam!

  3. Pau, wilujeng enjing. Punten bantosan; yén éta bisa jadi hadé tur di ongkos panghandapna mungkin, pikeun; nyandak poto tur bisa nyieun catetan ku leungeun (Kuring anggap kalawan pulpen atawa sarupa atawa malah ku ramo Anjeun) on atanapi on aranjeunna langsung dina tablet. Teras poto ieu tiasa ditingali dina pc atanapi laptop nganggo windows. …… .. Sareng salian ti tiasa ningali file PDF ogé dina tablet. Mangga mana nu bakal jadi pilihan pangalusna; android, ios atanapi windows,… .sareng tablet naon khususna.. Mangga.
    nuhun sateuacanna
    Wasalam

  4. Abdi gaduh anggaran sakitar 400.
    Abdi hoyong kit kat, layar super amoled sarta sahanteuna 16gb memori internal tur kartu SD éksternal.
    mamang abdi ngeunaan naha Kami museurkeun S atanapi S2, (atawa, saprak anjeun geus nempatkeun jadi loba model dina tabél) nu CATETAN. . .
    Kuring miharep kuring parantos ngajelaskeun sorangan.
    Hatur nuhun pisan kanggo karya sareng inpormasi anjeun.

  5. Kumaha upami Ignacio. Jigana Tab S sasuai jeung naon anu anjeun carioskeun sarta anggaran téh leuwih atawa kirang naon gaduh dina pikiran. 16GB internal, layar amoled, kit kat ... Dina tabel kuring nempatkeun tawaran éta (di dieu Kuring bakal nempatkeun éta ka anjeun). Kuring resep Catetan tapi teu saloba Tab S, dina kualitas-harga anjeun meunang leuwih kaluar tina Tab S pikeun naon eta nawarkeun. Sing salamet

  6. Wilujeng siang, hatur nuhun pisan kanggo tulisanna. Sigana lengkep pisan pikeun kuring, tapi kuring henteu tiasa mutuskeun… Masalahna nyaéta téknologi ngajauhan kuring sakedik sareng kuring hoyong masihan kado. Anjeunna élmu komputer, janten kuring nyangka anjeunna bakal nampi seueur tina tablet. Dina watesan anggaran kuring teu aya watesna (langkung murah langkung saé, tapi kuring pikir éta mangrupikeun hal anu anjeun bakal dianggo sareng ngagaleuh sababaraha fitur anu antukna bakal langkung mahal sabab anjeun hoyong robih). Hatur nuhun pisan.

  7. Hatur nuhun pikeun commenting Marta. Kuring bakal nganggap yén anjeun nulis ka kuring dina artikel ngabandingkeun Samsung rék tablet brand ieu. Tanpa gaduh inpormasi anu langkung seueur tibatan anu anjeun carioskeun, kuring badé angkat Tab A. Tina harga kualitas éta laut anu saé sareng janten salah sahiji modél pangénggalna aranjeunna parantos ngalereskeun sababaraha kakurangan anu teu aya, tanpa ragu kuring nyarankeun. Anjeun bakal ningali yén dina tulisan anu sami kuring ngaitkeun ulasan lengkep supados anjeun tiasa ningali langkung rinci. Jigana nu mibanda ieu lanceukna anjeun bakal wareg jeung fluidity manéhna nu bisa dipaké dina dasar poean. Meuli salah sahiji model anu patut leuwih salaku Catetan dina pintonan kuring salaku eta teu dipaké salian gawé sarta ngabogaan eta sababaraha jam sapoé teu jadi loba patut méakkeun leuwih ti Tab A yén kuring ngawangkong ngeunaan. Wilujeng Angkat.

  8. Halo. Kuring geus katempo yen aya ogé tablet samsung galaxy tab s2, tapi anjeun teu nyebut aranjeunna. kumaha saur anjeun model éta? Naon bedana jeung tab S? Abdi resep kana tablet 9 atanapi 10 "tapi kuring henteu terang modél mana anu paling cocog pikeun kuring. Kuring dasarna ngagunakeun éta pikeun maén, maca, nonton pilem, skype, dokumén. Kuring sok di jalan sareng kuring langkung resep nyandak tablet kuring ka pc kuring. beuki lila batré lasts hadé. Naon anu anjeun nyarankeun kuring? hatur nuhun sateuacanna 🙂

  9. Hatur nuhun pikeun grazing Maria. S2 mangrupikeun modél anu saé, tapi hargana langkung ti € 400 sareng kuring nganggap naha nempatkeun éta atanapi henteu, sabab biasana jalma dina halaman milarian tablet anu langkung mirah. Sanajan kitu, sakumaha kuring ningali nu geus nanya ka kuring ngeunaan eta sarta pamaké séjén Kuring geus ogé ngan kaasup kana daptar 🙂 Kuring ogé geus numbu tawaran pikeun manggihan eta kalawan harga alus. Kanggo sadayana anu anjeun nyarioskeun ka kuring yén anjeun badé nganggo éta, kaleresan anjeun panginten henteu kedah ngaluarkeun artos, tapi upami anjeun gaduh anggaran, éta mangrupikeun pilihan anu saé 😀

  10. Halo, kuring ogé sibuk pisan, abdi hoyong mésér tablet leutik pikeun putri abdi 10 taun heubeul anu ngagunakeun eta pikeun nganapigasi, maén, pilem sarta musik. Abdi henteu terang naha mésér ipad atanapi sansung, atanapi naon kapasitas anu mésér, kalayan ipad kuring netelakeun hal anu sanés tapi dina sansung kalayan seueur modél kuring henteu terang mana anu kedah kuring pilih, anggaran kuring antara 300 sareng 350. Hatur nuhun anjeun

  11. Halo Rocio, anggaranna cukup luhur ku kituna anjeun moal ngagaduhan masalah milih hiji anu ngalakukeun sadayana ieu. Kanyataanna, pikeun € 200 anjeun tiasa gaduh hiji anu saé. Naha anjeun ningali perbandingan kami ngeunaan nilai pangsaéna pikeun artos?

  12. Kami undecided antara méja 3 lite atawa 4. Ieu bakal dipaké pikeun lalajo pilem, ngadengekeun musik, maén kaulinan, internét jeung nyandak poto.
    Nu mana nu pangalusna?
    hatur nuhun

  13. Kumaha Kang Mamen, maksadna Tab 4? Kusabab harita kuring bakal milih éta. Tawaran anu kami link dina artikel pisan metot sarta sanajan Lite leuwih mahal, anjeun boga layar hadé pikeun ngarasakeun eusi multimédia, kitu ogé kakuatan leuwih maén 🙂

  14. Abdi hoyong naroskeun mana anu kuring kedah mésér dina garis tab A contona kuring hoyong terang naon bédana dina tab tablet 10 ′ 1 Tab A6, SM-t580, tab 4 dina modél tab garis A

  15. Alus isuk,
    Abdi nembe ngagaleuh tablet Samsung Galaxy Tab A 2019 sareng abdi hoyong terang upami aya cara pikeun nyambungkeun ka TV sanés ti TV pinter.
    Kuring disarankan ku toko anu nyarios yén teu aya masalah, yén aya kabel anu nyambungkeun port USB tipe C tina tablet sareng HDMI TV tanpa masalah, tapi kuring ngagaleuh kabel sareng teu aya nanaon, éta henteu jalan. .
    Ngalaporkeun dina internét Kuring geus katempo yén pikeun ngirimkeun sora jeung gambar, perlu yén tablet ngabogaan MHL, na teu kasus model Galaxy Tab A ieu, jadi kuring hayang nanya ka anjeun lamun aya kamungkinan wae, adaptor. atanapi hal anu ngamungkinkeun kuring nyambungkeun tablet sareng TV.

    Hatur nuhun sateuacanna, salam.

  16. Hai Patricia,

    Anjeun salawasna tiasa nganggo alat jinis chromecast pikeun ngalirkeun data layar dina televisi anjeun ayeuna.

    Salam!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.