Tablet ngagambar

Upami anjeun gaduh streak artistik, pasti anjeun mikir milih modél tablet ngagambar. Upami kitu, henteu sadayana tablet digital nawiskeun ciri téknis anu saé pikeun ngalayanan tujuan ieu ku nawiskeun pangalaman anu saé, sahingga tiasa ngalakukeun tanpa tablet grafis.

Ogé, sababaraha tablet ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun saolah-olah éta tablet grafik, nyaéta, salaku périferal input anu nyambung ka PC pikeun tiasa ngagambar sareng ngadigitalkeun gambar anjeun, tiasa engké ngahirupkeun atanapi retouch aranjeunna dina program sapertos Photoshop, GIMP, jsb. Pilihan anu praktis pisan pikeun seniman profésional sareng amatir ...

The tablet pangalusna pikeun ngagambar

Salah sahiji tablet anu pangsaéna pikeun ngagambar nyaéta 10.9 "Apple iPad Air. Tablet ieu ngagaduhan layar anu ageung pikeun gaduh permukaan gambar anu langkung ageung, salian ti nawiskeun kualitas anu saé berkat kanyataan yén éta mangrupikeun panel IPS Liquid Retina (kalayan kapadetan piksel anu luhur: 264 ppi), anti sorotan, kacaangan 500 nits, sareng nganggo téknologi True Tone sareng gamut warna anu lega, supados warnana langkung terang.

Éta ogé gaduh kakuatan anu pohara kuat A14 Bionic chip kalawan Neural Engine, pikeun ngagancangkeun aplikasi intelijen buatan sareng supados aplikasi sesa jalan lancar pisan. Éta sayogi kalayan kapasitas tina 64GB dugi ka 256GB, sareng pilihan pikeun milih antara versi WiFi (langkung mirah), atanapi versi WiFi + 4G LTE (langkung mahal).

Kaméra na bakal ngamungkinkeun anjeun nyandak poto anu pikaresepeun, boh tina kaméra hareup 7MP FaceTimeHD, sareng tina kaméra Kaméra tukang 12MP. Éta malah bakal ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo dina 4K dugi ka 60 FPS. Urang ogé kedah hilap sistem sora stereo kualitasna, sareng mikropon ganda terpadu.

Sedengkeun pikeun batréna, éta gaduh batré Po-Li kalayan dukungan pikeun ngecas gancang via USB-C, sareng otonomi anu tiasa ngahontal. dugi ka tabuh 10 nganggo WiFi atanapi ningali pidéo.

Pikeun sakabéh ieu urang kudu nambahan hiji Sistem operasi iPad OS sareng sajumlah ageung fungsi sareng aplikasi Apple ekslusif: Touch ID, Siri, VoiceOver, Magnifier, Dikte, Buku, Almenak, Jam, Kontak, FaceTime, iTunes, Peta, Safair, iMuve, jsb. Salian sadayana anu anjeun tiasa pasang tina App Store.

Di antarana, sababaraha pihak katilu pikeun unggal rasaTi anu hoyong ngagambar bentang anu sederhana, dugi ka anu hoyong ngalukis kanvas digital, dugi ka anu kedah ngarancang sketsa, komik, sareng sajabana, sapertos:

  • Adobe Illustrator- salah sahiji parabot design pangalusna.
  • Adobe Photoshop: program retouching poto quintessential.
  • Inspirasi Pro- Lingkungan sketsa, gambar, sareng lukisan ekslusif Apple.
  • Adobe Fresco: aplikasi lukisan sareng gambar digital anu nawiskeun pilihan sikat anu panggedéna sareng paling maju.
  • Procreate- Gambar basajan atanapi alat gambar anu alternatif pikeun Illustrator atanapi Photoshop.
  • Pangirut Désainer- Salah sahiji panggancangna sareng pangkuatna ngedit poto sareng parangkat lunak desain grafis.
  • Garis skétsa: aplikasi anu sampurna upami anjeun resep ngagambar, sacara profésional sareng amatir.
  • ArtRage: studio artistik digital lengkep, kalawan parabot sagala rupa.
  • iPastel: aplikasi pikeun bisa ngagambar lukisan pastel lemes, kawas still lifes atawa naon bae anu anjeun resep.
  • MediBang Cat: program pikeun cet jeung nyieun komik digital.
  • Sikat Zen- Aplikasi saderhana pisan pikeun ngagambar sikat, khususna pikeun anu resep seni Asia.
  • konsep: spasi lengkep pikeun mikir jeung unleash gagasan anjeun.
  • Seni Studio Pro: sarupa Photoshop na Procreate, alternatif sejen pikeun teken jeung poto retouching.
  • Ngagambar Komik: aplikasi anu dirarancang khusus pikeun anu ngagambar komik.
  • Gambar Sketch- Gambar nganggo pensil, pulpén, spidol, pamupus, kritikus, sikat, jsb.
  • Sketsa Autodesk: aplikasi pikeun ngembangkeun ide ngaliwatan sketsa.
  • ...

Upami anjeun resep pilihan sareng Android, tablet anu pangsaéna pikeun ngagambar nyaéta Samsung Galaxy Tab saprak babarengan sareng S Pen na, aranjeunna ngajantenkeun éta salah sahiji pilihan anu paling lengkep sareng tepat nalika ngagambar, nyandak catetan atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong:

Tablet pangsaéna pikeun ngagambar

Upami anjeun desainer, kreatif, atawa anjeun resep ngagambar, sareng anjeun milarian tablet anu saé pikeun ngagambar, ieu sababaraha modél anu saé pikeun tujuan ieu:

Samsung Galaxy Tab S7

Model Samsung ieu sampurna pikeun anu hoyong ngagambar, sabab gaduh kinerja grafik anu megah, kualitas gambar, sareng ukuran anu ageung. 11 "layar kalayan resolusi QHD sarta laju Anyarkeun Hz 120. Anjeun tiasa milih antara WiFi jeung WiFi / konektipitas 4G, kalawan sagala rupa kelir dina pembuangan Anjeun, tur kalawan 128 GB atawa 256 GB panyimpenan internal (expandable ku microSD).

Éta dilengkepan prosesor anu kuat Qualcomm Snapdragon 856 kinerja pisan tinggi, kalawan Adreno GPU kuat. Éta ogé kalebet 6 GB RAM, sareng batré 8000 mAh (ngadukung ngecas gancang dina 45W) pikeun nawiskeun otonomi anu saé. Anjeun ogé tiasa nyandak poto anu saé kalayan kaméra pungkur 13 MP sareng kaméra hareup 8MP, ogé ngadangukeun sora anu jelas kristal berkat spiker quad AKG na sareng téknologi Dolby Atmos. Sedengkeun pikeun sistem operasi na, éta hadir sareng Android 10, tiasa ditingkatkeun ku OTA.

Microsoft Surface Go 2

Konversi ieu ti Microsoft tiasa ganda salaku laptop sareng tablet sareng layar rampa PixelSense. Milikna a 10.5 "layar sareng resolusi FullHD. Sadia sareng konektipitas WiFi sareng WiFi + LTE, ogé 4GB RAM dugi ka 8GB, sareng panyimpenan internal 64GB dugi ka 128GB. Sadayana nganggo Bluetooth.

Ngawengku prosésor Intel Pentium, sareng sistem operasi Microsoft Windows 10 Imah mode S, kalawan bebas update kana Windows 11. Ieu bakal mere Anjeun kabebasan gede pikeun milih software nu dianggo, saprak éta cocog sareng sadaya program jeung video kaulinan nu bisa Anjeun pake dina PC Anjeun.

Éta gaduh desain anu pikaresepeun pisan, kalayan bahan kualitas, tiasa dipercaya, sareng beurat anu hampang pisan. Sanajan ukuranana langsing jeung kompak, ngawengku ogé batré cukup pikeun masihan anjeun nepi ka 10 jam otonomi.

Lenovo Tab P11 Pro

Tablet ieu ngagaduhan harga ekonomis pisan, Pikeun anu hoyong alat anu saé pikeun ngagambar tanpa kedah investasi teuing. Sareng entong dibobodo ku hargana, éta ngagaduhan seueur poténsi anu disumputkeun di tukangeun kasusna.

Ieu dilengkepan a 11.5 "layar OLED WQXGA, sareng aya versi kalayan resolusi 11 ”sareng 2K. Anjeun ogé tiasa milih antara WiFi sareng konektipitas WiFi + LTE, nganggo atanapi henteu nganggo pulpén sareng keyboard, sareng 4 GB RAM atanapi 6 GB. Memori internalna nyaéta 128 GB, sareng éta nganggo Android 10 anu tiasa ditingkatkeun.

Dina hal kinerja, éta dilengkepan a chip kuat Qualcomm Snapdragon 730G, kalawan 8 Kryo CPU cores nepi ka 2.2 Ghz, sarta Adreno GPU kuat pikeun mindahkeun sistem grafik mulus.

Huawei MatePad 11

Huawei ieu ogé tiasa janten alternatif anu murah. Ngawengku Huawei Folio Cover, 11 "layar kalayan resolusi 2.5K FullView jeung laju Anyarkeun 120 Hz. Éta rada impressive, tapi teu hijina kaunggulan tina tablet ieu. Éta ogé gaduh sertifikasi Dual TÜV Rheinland dina tampilan na.

Sedengkeun pikeun hardware na, éta hadir kalawan 6 GB RAM, sarta 64 nepi ka 128 GB memori internal pikeun neundeun. Kalawan chip kinerja tinggi Qualcomm Snapdragon 865, kalayan CPU Kryo dumasar kana ARM Cortex-A Series, sareng GPU Adreno high-end.

Dina hal konektipitas, éta gaduh WiFi 6 téhnologi, pikeun sambungan jaringan ultra-gancang. Éta ogé gaduh konektipitas Bluetooth, otonomi anu saé, sareng sistem operasi HarmonyOS 2 dumasar kana Android sareng cocog sareng sadaya aplikasi Android.

Apple iPad Pro

Apple ngagaduhan salah sahiji tablet anu pangsaéna dina pasaran tina segi kualitas sareng desain. Salaku tambahan, éta pisan dipercaya sareng tiasa janten alat paling profésional anu anjeun tiasa mésér pikeun aplikasi ieu. Anjeun tiasa milih antara versi WiFi 6 sareng versi WiFi 6 + LTE 5G pikeun nyambung ka mana waé anjeun peryogi. Dina sagala hal, batréna ngajamin nepi ka 10 jam otonomi.

Anjeun tiasa milih antara kapasitas ti 128 GB nepi ka 2 TB memori internal, boga sagala spasi diperlukeun pikeun nyimpen sakabeh eusi multimédia jeung kreasi anjeun tiasa ngabayangkeun. Sedengkeun pikeun finish, éta boga bahan kualitas luhur, kalawan desain alus teuing jeung ati, kalawan dua kelir milih ti.

Eta asalna dilengkepan kuat Apple M1 SoC, sareng sistem operasi iPadOS 15 (bisa ditingkatkeun). Éta ogé gaduh tampilan 11 "Retina Cair atanapi 12.9" Rétina XDR kalayan téknologi ProMotion sareng True Tone, kaméra TrueDepth kalayan sudut ultra-lebar di payun, sareng kaméra pungkur multi-sensor (sudut lega 12MP, lega ultra 10MP. sudut, scanner LiDAR pikeun kanyataanana augmented) pikeun nyandak poto jeung video pangalusna.

Naon anu kedah digambar ku tablet anu saé

Para milih hiji tablet alus ngagambar Teu cukup ngan milih hiji dina kriteria sarua nu bakal Anjeun pake pikeun acquire tablet pikeun pamakéan umum. Upami anjeun peryogi tablet pikeun karya anu langkung artistik, anjeun kedah nengetan khusus kana sababaraha ciri khusus:

  • Ukuran layar: layar tablet pikeun ngagambar kedah sahenteuna 10 ". Panél anu langkung alit langkung teu nyaman upami gaduh permukaan kerja anu langkung alit, salian ti ngaapresiasi hasil kreasi anjeun anu langkung alit. Sareng éta henteu sadayana, kalemahan sanés tina panel leutik nyaéta gambarna bakal langkung kompak, janten anjeun moal tiasa ngagambar kalayan seueur rinci. Kusabab wewengkonna ngadeukeutan babarengan, anjeun tiasa ngagambar atanapi ngawarnaan di daérah anu anjeun henteu hoyongkeun, khususna upami anjeun henteu nganggo pulpén digital pikeun ningkatkeun akurasi.
  • Resolusi layar: Dina raraga ngahargaan gambar artistik kalawan kualitas, Anjeun kudu milih hiji panel kalawan resolusi luhur. Ukuran layar anu langkung ageung, langkung seueur résolusi anu diperyogikeun pikeun ngajaga dénsitas piksel anu luhur. Upami teu kitu, ku nurunkeun résolusi sareng dénsitas, anjeun bakal ningali gambar langkung piksel, langkung seueur upami ditingali tina jarak deukeut, sapertos dina tablet. Pikeun ukuran 10 ”, anjeun kedah milih résolusi sahenteuna 1280 × 800 px.
  • Sensitipitas layar: Sensitipitas hiji layar rampa bisa disaluyukeun salaku sumberdaya diakses alus, sanajan teu fungsi husus pikeun eta. Nyatana, upami anjeun badé mésér tablet gambar, hal anu penting yén éta gaduh sensitipitas anu saé supados hasil kreasi anjeun anu pangsaéna. Kalawan sensitipitas tinggi, sagala touch lemes leutik bakal ngahasilkeun réaksi a. Salaku conto, sentuhan anu hampang dina daérah layar bakal ngahasilkeun gambar titik, garis, atanapi warna ... kasalahan, atawa gerakan di palsu, teu ngahasilkeun réaksi nu teu dihoyongkeun dina gambar.
  • Reproduksi warna anu saé: Indéks Rendering Warna (CRI) nyaéta ukuran anu digunakeun pikeun ngukur kamampuan obyék pikeun mintonkeun warna sacara réalistis. Indéks Ieu bisa rupa-rupa ti 0 nepi ka 100. Teu matak bingung jeung indéks suhu warna, nu quantifies kahaneutan dina Kelvin. Dina naon waé, layar kedah nawiskeun warna anu langkung realistis sareng kualitas supados janten pilihan praktis pikeun ngagambar. Aya ogé indikator kualitas upami anjeun ningali nilai sRGB atanapi Adobe RGB dina persen. Nu leuwih luhur éta, nu hadé.
  • Ékosistem ageung pikeun ngagambar sareng ngédit aplikasi: hal anu penting yén tablet gambar boga rupa-rupa aplikasi pikeun bisa ngalakonan aktivitas fisik Anjeun. Dina hal ieu, duanana Android sareng ios atanapi iPadOS dilengkepan ogé. Malah Windows 10 tablet tiasa janten alternatif anu saé. Anu anjeun kedah ngahindarkeun nyaéta tablet sanés anu nganggo sistem operasi minoritas.
  • Tablet kalam kasaluyuan: Paling model tablet ngidinan pamakéan pulpén digital pikeun gambar. Nanging, sababaraha di antarana parantos gaduh solusi sorangan anu langkung saé tibatan solusi pihak katilu. Kuring ngarujuk kana iPad sareng Apple Pencil na, atanapi Samsung Galaxy Tab sareng S Pen na. Pilihan anu langkung mirah sanésna nyaéta sababaraha modél ti Chuwi atanapi Huawei.

Pentingna pensil dina tablet ngagambar

chuwi tablet pc

Pikeun kartunis amatir jeung kreatif profésional, pentingna kalam digital Éta maksimal, sabab ku cara ieu aranjeunna tiasa gaduh akurasi anu langkung ageung dina stroke sareng némpél dina tablet:

  • Jenis pensil: dasarna anjeun tiasa mendakan dua jinis, anu tip sareng anu nganggo karét. Karét tiasa saé kanggo dianggo sapopoé, sapertos navigasi, berinteraksi sareng aplikasi, jsb. Pikeun langkung akurat dina ngagambar garis, langkung saé gaduh titik anu saé.
  • katalitian: Upami Anjeun keur make eta salaku diganti pikeun ramo Anjeun beroperasi dina layar rampa, eta moal masalah salaku loba. Tapi upami anjeun hoyong ngagambar atanapi retouch gambar, hal anu penting yén maranéhna boga precision alus. Nu leuwih luhur precision, nu gede realisme garis. Sacara umum, katepatan anu hadé nyaéta pensil kalayan tingkat 2048.
  • Ukuran tip sarta refills: sababaraha pencils ngidinan robah tina tip ngagunakeun refills tur salawasna mibanda pensil anjeun dina bentuk pangalusna mungkin. Sajaba ti éta, anjeun ogé bakal manggihan lemes, tips teuas atawa realistis dina pasaran. Anu lemes dirancang pikeun layar kapasitif, anu saé ngagunakeun pulpén salaku pointer pikeun dianggo. Upami anjeun hoyong katepatan, anjeun langkung saé milih tip anu sesah.

ngagambar sareng ipad pro

  • Sensitipitas tekanan: Contona, upami anjeun ngagambar, atawa ngawarnaan, jeung anjeun boga pensil kalawan sensitipitas tekanan gede, sagala sikat leutik bakal ngabalukarkeun garis digambar. Dina cara nu sarua, lamun exert leuwih tekanan, ketebalan garis bakal nambahan.
  • Sensitipitas Dengdekkeun: Sababaraha pensil ngadeteksi Dengdekkeun pensil mun anjeun nyekel eta dina leungeun anjeun. Ieu dipaké pikeun ngarobah stroke, nyaeta, mangaruhan kumaha stroke dijieun, kawas pensil konvensional ngalakukeunana dina kertas nyata anjeun Dengdekkeun eta leuwih atawa kurang.
  • Tombol kalawan fungsi tambahanSababaraha model mibanda sababaraha tombol fungsi tambahan, batur malah bisa jadi touch sénsitip, sakumaha dina kasus Apple Pencil. Jenis kadali ieu ngajantenkeun aranjeunna langkung nyaman, sabab anjeun tiasa ngarobih alat kerja gancang nalika anjeun ngajalankeun program éditan, jsb.
  • Kurang bisa dicas: sababaraha model dianggo ku accu disposable, kayaning AAAA, di sisi séjén, pensil paling profésional boga diwangun-di batré litium-ion, ngarah bisa recharged. Hiji hal anu leuwih nyaman jeung ngahemat accu disposable.
  • Ergonomis: Kadé pensil boga rarancang alus, éta teu ngabalukarkeun ngarareunah nalika nyekel eta, atawa nu bisa ngadek anjeun mun anjeun méakkeun lila ngagambar atawa nulis. Kalolobaan pensil merek nonjol condong boga desain alus dina hal ieu, kalawan wangun sarupa pulpén atawa pensil konvensional.
  • beuratSababaraha urang resep hal torek, tapi batur hoyong pensil rada beurat. Ieu masalah rasa. Sanajan kitu, lolobana pabrik narékahan pikeun produk maranéhanana jadi lightest, beuratna ukur sababaraha gram.

Pensil pangsaéna pikeun ngagambar dina tablet

Pikeun milarian pensil anu saé pikeun ngagambar, anjeun kedah mastikeun yén modél anu dibeli cocog sareng tablet anu anjeun gaduh. Sakali anjeun boga nu jelas, Anjeun bisa milih model ieu anu antara pangsaéna:

Apple pensil

Éta anu paling mahal tina pulpén digital, tapi éta ogé ekslusif. Cocog jeung iPad, kalayan desain anu elegan pisan, batré Li-Ion, sareng lampu pisan. Éta intuitif, tepat, sareng kalayan fungsi anu ampir magis. Nyambungkeun via Bluetooth, sarta boga sistem calakan pikeun ngarobah parabot ku ketok ganda.

S-Pen

Stylus Samsung ieu mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun tablet Galaxy Tab tina merek ieu. Salah sahiji pensil pangalusna anjeun bakal manggihan, kalawan batré LiIon, finish logam, lampu, gampang ngagunakeun, sarta kalawan precision stroke alus teuing.

Huawei Kamampuh M-Pen

Pensil ieu tiasa dianggo berkat batré AAAA anu kalebet, kalayan otonomi dugi ka 6 bulan. Beuratna hampang pisan, ngan ukur 19 gram. Kalayan éta anjeun tiasa ngagambar, nyerat atanapi ngalukis kalayan gampang sareng presisi (2049 titik sensitipitas). Éta sanggup nyandak sadaya gerakan panorama anjeun sareng cocog pikeun Tablet MediaPad.

mixoo

Éta mangrupikeun stylus 2-in-1 universal sareng pad kapasitif anu tepat sareng tip serat pikeun tablet sadaya merek, kalebet iPad sareng smartphone. Éta mangrupikeun alternatif anu murah pisan, kalayan kualitas anu saé, desain anu saé, sareng beurat anu hampang. Tip disc Fine Point, sareng tip ngagantian kalebet.

Mana anu langkung saé, tablet grafik atanapi tablet gambar?

Boh tablet gambar sareng tablet grafik Cai mibanda kaunggulan jeung kalemahan maranéhanana. Ku alatan éta, sagalana bakal gumantung kana kabutuhan Anjeun. Aranjeunna bakal janten anu ngajantenkeun anjeun nangtukeun ku hiji atanapi pilihan anu sanés. Contona:

Tabél grafik:

  • Dirancang khusus pikeun ngagambar sareng ngadigitalkeun karya anjeun sareng damel sareng aranjeunna tina PC.
  • Harga rada handap, sanajan aranjeunna ogé leuwih kawates. Kanyataanna, tanpa PC sareng parangkat lunak anu nyukupan, sakedik anu anjeun tiasa laksanakeun.
  • Aranjeunna masihan hasil anu saé dina hal ngagambar sareng nyerat sensasi.
  • Tablet grafik tampilan dinten ieu langkung mahal, tapi langkung sapertos pangalaman tablet.

Tablet ngagambar:

  • Éta tiasa dianggo pikeun ngagambar, sapertos tablet grafik, tapi ogé pikeun seueur fungsi anu sanés.
  • Anjeun gaduh rupa-rupa aplikasi gambar anu béda pisan.
  • Sababaraha model ngidinan Anjeun pikeun make tablet salaku tablet grafik ku cara ngahubungkeun ka PC pikeun digitus sketsa Anjeun.
  • Éta masihan anjeun kalenturan pikeun nyimpen gambar anjeun dina mémori internal, dina méga, atanapi mindahkeun ka PC upami diperyogikeun.
  • Éta bebas tina PC, ku kituna anjeun tiasa nganggo ti mana waé anu anjeun pikahoyong tanpa gumantung kana alat anu sanés. Malah dina perjalanan.

Aplikasi pangsaéna pikeun ngagambar dina tablet

tablet ngagambar

Upami anjeun hoyong ngamimitian ngagambar dina tablet anjeun, anjeun kedah émut sababaraha aplikasi pangalusna pikeun ngagambar anu aya. Ieu pilihan sababaraha anu pangsaéna:

Sketsa Autodesk

Autodesk mangrupikeun salah sahiji pamekar parangkat lunak anu paling penting, kalayan kreasi sapertos AutoCAD sareng seueur profésional anu sanés. Sketchbook mangrupikeun aplikasi gratis anu sanés (Éta ngagaduhan langganan premium anu muka konci alat profésional) sayogi pikeun Android sareng ios pikeun anu gaduh jiwa seniman.

Éta ngagaduhan seueur jinis alat ngagambar jeung sikat, pikeun tiasa ngaropea kreasi anjeun, warna, zum, jsb. Salaku tambahan, éta gaduh galeri pikeun ngatur proyék anu anjeun simpen, atanapi kamampuan pikeun nyinkronkeun sareng awan.

Sketsa photoshop Adobe

Adobe mangrupikeun panyipta parangkat lunak anu sanés, sareng éta ogé ngagaduhan aplikasi mobile anu dipeunteun pisan. Sketsa Photoshop gratis, pikeun Android sarta ios, sarta nawarkeun suite gambar pisan lengkep pikeun bisa nganyatakeun sagalana nu peryogi ku pensil grafit, kalam tinta, spidol, jsb. Ogé, éta tiasa dianggo sareng pulpén Bluetooth, sapertos Adobe Ink, Apple Pencil, Wacom, Adonit, jsb.

Tujuan tina aplikasi ieu nya éta pikeun ngayakeun réplikasi pangalaman gambar analog, Tapi kalayan genah anu didigitalkeun ku tiasa nyimpen atanapi ngarobih nalika anjeun peryogina, pilih warna, jsb.

Adobe ilustrator ngagambar

Aplikasi séjén anu sayogi pikeun dua sistem operasi anu paling penting dina tabel ogé didamel ku Adobe. Éta mangrupikeun aplikasi tina grafik vektor pisan serbaguna sareng terpadu sareng Creative Cloud, sapertos biasa dina aplikasi Adobe. Salaku tambahan, éta ogé cocog sareng pensil sapertos Adobe Ink.

Jieun nepi ka 10 lapisan anu béda pikeun nyiptakeun gambarSalian ngamungkinkeun impor aset tina Warna CC sareng Bentuk CC, ékspor gambar langsung ka Illustrator CC, atanapi Photoshop CC. Hiji cara pikeun ngamimitian nalika inspirasi narajang sketsa, teras ngarengsekeun tinkering sareng aplikasi desktop anu sanés.

MediaBang cet

Éta mangrupikeun aplikasi anu kirang dipikanyaho tibatan anu sateuacana, tapi éta mangrupikeun anu pangsaéna. Éta mangrupikeun aplikasi multiplatform Jepang anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun gaya manga atawa seni komik. Pikeun ieu, éta hadir sareng alat anu padet pisan pikeun tiasa nyiptakeun sadaya gambar ieu, bahkan nyelapkeun panél komik, fon hurup, jsb.

Tangtuna ogé nyaéta gratis, tur ngidinan sinkronisasi sareng awan upami Anjeun hoyong karya Anjeun aman tur sadia ti mana, atawa ti alat nu mana wae nu boga sambungan.

konsep

TopHatch parantos nyiptakeun aplikasi ieu pikeun seni dina alat sélulér anu ngahijikeun betah ngagambar sareng pensil sareng kertas, kalayan kuat. parabot grafik vektor. Tangtu, eta sagemblengna bebas , tur éta cocog sareng ios sarta Android. Éta ogé ngadukung ngagunakeun pulpén Bluetooth sapertos Apple Pencil, Adonit, jsb.

Gaduh a Vérsi mayar anu muka konci Pro Pack, nyaeta, pak fitur anyar nu teu sadia dina versi bébas. Contona, parabot CAD-kawas, pilihan impor jeung ékspor, transformasi, objék perpustakaan, jsb.

Adobe Fresco

Adobe Fresco mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna. Dina hal ieu, ngagabungkeun sikat tina piksel jeung vektor keur ngagambar. Éta ogé ngalaksanakeun alat anu nyontoan cat cai, minyak, sareng gaya tradisional anu sanés. Dina hal ieu, éta ngan sadia pikeun ios.

Éta dirancang khusus pikeun iPad, sareng gaduh kamampuan pikeun ngimpor proyék ti Adobe Sketch, Adobe Draw, atanapi simpen sacara lokal dina sababaraha format. Ogé, upami anjeun mayar langganan, ogé Anjeun muka konci fitur premium, pikeun neundeun awan, langkung sikat, sareng fitur kustomisasi anu sanés.

Naha anjeun tiasa nganggo tablet pikeun ngagambar dina PC anjeun?

Anjeun tiasa sambungkeun tablet pikeun ngagambar dina PC Anjeun sareng tiasa dianggo saolah-olah éta tablet grafis ...

iPad

Sanaos salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian ngagambar nganggo iPad anjeun nyaéta ngan ukur nganggo aplikasi gambar dina éta sareng ngamimitian ngagambar, éta ogé mungkin nyambung ka Mac atawa PC Anjeun ngagunakeun éta salaku tablet grafik. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun ngan kudu nyambungkeun ka komputer ku cara kieu:

Nyambungkeun ka Mac:

  1. Pastikeun duanana alat minuhan sarat Sidecar urang.
  2. Aktipkeun Bluetooth dina iPad Anjeun.
  3. Dina Mac anjeun, buka ménu tur pilih AirPlay.
  4. Pilih pilihan pikeun nyambung ka iPad atawa ngaran pamaké anjeun.
  5. Klik dina pilihan mirroring layar.

Nyambungkeun ka PC Windows:

  1. Dina pilihan sateuacana anjeun tiasa nganggo metode nirkabel atanapi nganggo kabel USB. Dina hal ieu, ngan ukur tiasa nganggo kabel. Pikeun ngamimitian, muka konci iPad Anjeun tur sambungkeun via USB ka PC Anjeun.
  2. Upami iTunes dibuka sacara otomatis, tutup.
  3. Ayeuna, tina Windows anjeun, angkat ka Start> Device Manager.
  4. Akses bagian Alat Portabel, dimana anjeun kedah ningali nami iPad anjeun.
  5. Pilih nami sareng tombol katuhu teras klik Update Supir.
  6. Saatos apdet dipasang, anjeun tiasa ngabagi layar sareng komputer.

Android

Upami anjeun parantos milih hiji Android ngagambar tablet, Anjeun oge bisa make eta salaku tablet grafik ku cara nyambungkeun ka PC Anjeun (ngan pikeun Linux Ubuntu). Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu:

  1. Anjeun kudu masang aplikasi pikeun Android disebut XorgTablet, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka komputer Anjeun pikeun make tablet salaku tablet grafik pikeun ngarancang dina ilustrasi jeung program retouching.
  2. Dina PC Linux, anjeun kedah dipasang GIMP.
  3. Upami kitu, kantun sambungkeun via WiFi sareng gaulkeun tablet anjeun salaku alat input dina GIMP atanapi dina program anu anjeun anggo.

Tip: pelindung layar mangrupikeun anu kedah aya dina iPad pikeun ngagambar

iPad Pro nganggo Apple Pencil

Lamun meuli tablet pikeun gambar, kayaning iPad, éta leuwih hade nu meuli a layar saver Upami anjeun nganggo pulpén digital, ku cara éta anjeun bakal ngahindarkeun goresan dina layar. Sanaos sanés hiji-hijina hal anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngahindarkeun jinis masalah ieu:

  • Ngabersihan beungeut layar bener ambéh sababaraha résidu padet teuas bisa scratch layar tina rubbing.
  • Tong dibalikkeun deui.
  • Paké leungeun baju pelindung.
  • Pilih stylus anu cocog anu cocog sareng henteu gaduh tip anu kuat.

Tangtu, pikeun nyadiakeun panyalindungan tambahan, éta pangalusna pikeun nambahkeun layar pelindung kaca tempered ngajaga tablet Anjeun atawa protectors akrilik Self-napel sareng transparan anu gampang anjeun mendakan pikeun ngajagi tina nabrak sareng goresan anu tangtu ...

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.