tablet naon meuli. Pituduh pikeun milih tablet

Popularitas tablet parantos ningkat pisan dina taun-taun ayeuna yén urang gaduh seueur kamungkinan di pasar. Kami bakal ngagampangkeun anjeun ku ngabantosan anjeun ngabandingkeun model anu béda-béda supados anjeun tiasa mendakan tablet sampurna anjeun.

Panimu tablet

oge Dina awal tulisan ieu anjeun bakal mendakan klasifikasi analisa tablet sangkan anjeun bisa kalayan gampang manggihan hiji nu cocog Anjeun pangalusna, sanajan kami nyarankeun link di luhur, nu mangrupa ngabandingkeun diropéa. Kuring ngajamin yén saatos éntri ieu anjeun bakal gaduh sadayana langkung jelas. Lamun heran tablet naon atuh meuli, Di dieu anjeun bakal boga jawaban.

Kami bakal ngabagi tulisan kana sababaraha patarosan dasar anu kedah urang jawab pikeun milih tablet mana anu urang milarian tanpa mikirkeun harga anu mahal. Udag! Hal kahiji sareng anu paling penting upami anjeun mikir anu mana anu badé mésér ...

Pikeun ngagampangkeun anjeun milih tablet mana anu anjeun mésér, anjeun tiasa ningali kami ngabandingkeun dina harga kualitas tablet pangalusna.

Pikirkeun tablet anu mana anu badé digaleuh tapi ... Anggaran?

Ieu mangrupikeun hal utama, sabab ampir sadayana urang diwatesan ku artos dina hal ieu. Kami geus ngurangan kana daptar gumantung kana sabaraha anjeun bisa méakkeun. Lamun anjeun boga anggaran antara 50 - 200 euro, tingali diri:

Naon ukuran tablet anu langkung saé?

Ukur masalah, sahenteuna dina tablet. Salian ti sababaraha pengecualian, pasar diakomodir dina dua kategori utama. Model 10 inci panjang (iPads, Samsung Galaxy Tab, sareng tablet langkung mirah anu bakal urang bahas) sareng leutik 7 inci (Nexus 7, Amazon Kindle HD, iPad Mini Retin).

Sakumaha biasa, kami parantos ngajantenkeun anjeun sababaraha perbandingan ukuran anu pikaresepeun:

Pikeun milih urang kedah tumut kana akun anu kirang layar hartosna langkung sakedik fitur, sanés? Éta sadayana nganggo jinis parangkat lunak sareng aplikasi anu sami sareng dulur-dulurna sareng urang ningali spésifikasi internalna ogé ngawitan ngiringan aranjeunna ogé. Ieu ngandung harti yén urang kudu milih ukuran layar pikeun tablet urang saprak kakuatan alat bakal minuhan ekspektasi.

Upami anjeun milarian tablet anu tiasa dipésér pikeun dibawa ka mana waé sareng anjeun dasarna hoyong alat konsumen, maka anu alit (tablet 7 inci) mangrupikeun kaputusan anu saé. Tablet 10 inci henteu ageung tapi aranjeunna henteu pas dina saku jaket anjeun (meureun kantong anu rada ageung). Anu terakhir nawiskeun langkung seueur layar pikeun ningali halaman wéb, pilem, dokumén téks. Janten upami panon anjeun henteu siga anu tadi, atanapi upami anjeun hoyong ngalakukeun sababaraha padamelan dina tablet anjeun, layar anu ageung mangrupikeun anu anjeun milarian.

galaxy tab s5, salah sahiji tablet pangalusna

Hiji aspék anu kedah diperhatoskeun nyaéta DPI -piksel per inci- anu nunjukkeun kumaha detil tampilan layar sareng kumaha écés téksna. Naon waé di luhur 200 dpi lumayan, tapi mintonkeun HD jeung rétina anu ayeuna aya dina pasaran dina loba tablet ngajadikeun kuring nyarankeun yén anjeun nyandak katingal di aranjeunna.

Naon tablet mésér pikeun barudak?

 urang kudu pitunjuk ngeunaan tablet pangalusna pikeun kids ku kituna anjeun teu boga mamang dina hal ieu.

Barudak resep ngagunakeun tablet. Sababaraha malah diajar ngagunakeun éta saméméh kolotna. Ngan inget yen aranjeunna komputasi alat kalawan aksés internét jeung rekening bank. Sawaktos Anjeun meuli tablet pikeun anak rék hiji pamakéan dina propil béda ku kituna anjeun bisa ngawatesan aksés ka tipena béda kaca sarta ulah méakkeun 300 euro dina kaulinan.

Naon tablet anu paling laris?

Naha anjeun hoyong terang mana tablet anu paling dipésér di nagara urang ayeuna? Teras anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Di dieu anjeun bisa manggihan nu nu tablet pangalusna-ngajual.

Mun anjeun masih teu yakin kana tablet nu meuli, lajeng urang ninggalkeun anjeun tabel komparatif nu ngumpulkeun model pangalusna hargana ku pamaké, ku kituna anjeun milih salah sahiji anu anjeun pilih, anjeun pasti bakal bener jeung meuli.

Biasana aya hubungan langsung dina tablet paling dijual kalawan nilai pangalusna duit.

Huawei MediaPad T5

Huawei MediaPad T5 mangrupikeun tablet ti raksasa Cina anu gaduh rasio kualitas / harga anu saé. Prosesor dalapan inti sareng na 4GB RAM Aranjeunna ngajamin yén urang tiasa ngalaksanakeun sagala jinis tugas kalayan solvency, sareng dina panyimpenan 64GB na urang tiasa nempatkeun aplikasi, sababaraha kaulinan beurat, seueur lagu sareng sababaraha pilem.

Sorotan anu sanésna aya dina naon anu urang tingali: layarna gaduh kapadetan 224 PPI dina a panel HD lengkep (1920 x 1200) tina 10.1 ″. Di sisi anu sanésna, éta gaduh desain anu elegan pisan anu aranjeunna diproduksi dina awak logam, aluminium janten langkung tepat, anu biasana henteu biasa dina tablet anu tiasa didapet kirang ti € 200.

Sistem operasi anu kalebet Huawei MediaPad T5 salaku kaluaran nyaéta Android 8.0, atanapi langkung khusus versi Android 8.0 digabungkeun sareng EMUI 8.0 ti perusahaan Cina.

Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A mangrupikeun salah sahiji modél anggaran raksasa Koréa Kidul. Éta gaduh sababaraha kaunggulan, sapertos layar 10.1 ″ kalayan résolusi 1920 x 1200 sareng panyimpenan 32GB na tiasa dilegakeun dugi ka 512GB, tapi gaduh titik anu langkung wijaksana sapertos 2GB RAM, hiji hal anu bakal cukup pikeun ngalaksanakeun seueur tugas tapi sigana henteu upami urang hoyong ngalaksanakeun tugas anu beurat.

Kaunggulan sejen tina tablet Samsung affordable ieu dina na 4 panyatur, nu bakal ngidinan urang pikeun meakeun eusi multimédia bari ngarasakeun sora santun. Antara titik panengah urang boga processor Exynos 8-inti na, batré 7300mAh na atawa kaméra na, 8MP nu utama jeung 5MP hareup atawa pikeun "selfie".

Sadaya di luhur dilakukeun sareng sistem operasi Android 9.0 janji bakal ngamutahirkeun kalawan frékuénsi tangtu jeung harga leuwih handap € 200.

iPad Air

Apple iPad mangrupakeun alungan aman lamun urang boga cukup duit pikeun nutupan eta. Nyatana, éta mangrupikeun alat anu, tanpa anu munggaran, ngapopulérkeun panggunaan tablet. Éta sayogi sareng panyimpenan 256GB atanapi 64GB tapi, pikeun sadayana anu sanés, aranjeunna ngabagi komponén sapertos 10.9 ″ Rétina tampilan.

iPad ieu ngagaduhan prosésor Apple Bionic A14, nu ensures kinerja alus duanana keur nalika urang dina jaringan sosial atawa consuming eusi jeung keur nalika urang keur maén judul rada nuntut atawa ngagunakeun aplikasi kanyataanana augmented. Versi panganyarna tina model ieu geus dileupaskeun kalawan 4GB RAM, informasi nu Apple teu biasana masihan dina spésifikasi teknis na tablet atawa smartphone.

Di sisi anu sanésna, éta ogé kalebet sensor sapertos anu kasohor Toel ID hiji otonomi nu ngahontal nepi ka 10 jam, 12MP kaméra utama jeung 7MP FaceTime sarta perumahan na dijieunna tina aluminium. Tangtosna, sareng sakumaha anu kami nyarios sateuacanna, sadayana ieu ngagaduhan harga, sareng modél dasar 64GB parantos sakitar € 649 dina harga resmi.

Galaxy Tab S6

Galaxy Tab S6 mangrupikeun tablet Samsung anu tiasa dibandingkeun sareng Catetan anu kasohor. Kuring nyebut ieu kusabab layar anjeun cocog sareng S-Pen pausahaan, kaasup dina meuli model ieu. Ngomongkeun layar, Samsung Tab S6 nyaéta 10.5 ″ kalayan résolusi 2650 x 1600 AMOLED, anu ngajamin yén sadaya anu anjeun tunjukkeun ka kami bakal dilakukeun kalayan kualitas anu pangsaéna.

Upami layar parantos tiasa narik perhatian anjeun, anjeun ogé kedah terang naon anu kalebet 6GB RAM, memori expandable nepi ka 512GB na 8803 processor CORTEX A8, jadi hese pikeun anjeun manggihan tugas nu teu bisa ngalakukeun jeung tablet ieu. Hal ieu dipikaharti yén Samsung geus dipak komponén diulas kana tablet anu bisa dipaké pikeun nyieun sababaraha karya desain.

Tablet ieu kalebet a sensor sidik optik dina layar, nu bakal ngidinan urang pikeun muka konci tablet ku ramo urang tanpa kudu kurban sababaraha spasi dina tombol husus. Kaméra utamana nyaéta 13MP, sedengkeun "selfies" nyaéta 5MP. Logis, sadayana ieu gaduh harga sareng tablet Samsung ieu sayogi dina harga anu langkung ti € 600.

Paling dijual di Spanyol handapeun 200 euro

Teu aya produk anu kapendak.

Pikeun anggaran ieu anjeun bakal nampi dina kalolobaan kasus tablet mid-range anu sampurna sanggup tahan sababaraha taun ngajalankeun sareng fluiditas anu pikaheraneun.

Paling dibeuli tablet handapeun 100 euro

Kami parantos ngahijikeun perbandingan ieu supados anjeun tiasa ningali naon anu paling dipikaresep ku jalma dina hal tablet upami anggaran anjeun langkung terbatas. Tong ngarep-ngarep tiasa damel keajaiban sareng alat-alat ieu, tapi ulah ngaharepkeun aranjeunna ogé nguciwakeun urang. Upami anjeun badé nganggo éta rada terus-terusan tapi tanpa kaleuleuwihan sareng nganggo tablet anjeun pikeun ngonsumsi inpormasi, teu aya masalah pikeun nyandak salah sahijina.

Dina kategori ieu kami parantos mutuskeun pikeun ngalebetkeun tablet anu turun di handap tilu angka pikeun anu hoyong salah sahiji alat ieu tapi kedah ngirangan deui pikeun meunangkeunana. Kami geus ngembangkeun hiji artikel lengkep ngeunaan jenis ieu tablet mirah nu bisa balik kacida alusna dina kasempetan béda, nu anjeun tiasa manggihan numbu dina unggal model nu urang ngabandingkeun dina tablet.

Ieu mangrupikeun anu anjeun pasti bakal sering ningali di jalan. Salaku urang disebutkeun dina awal, Anjeun bisa nempo yén harga na sabudeureun 200 euro, mindeng handap eta, nu mere urang hiji indikator uninga yén tablet nu pamaké geus meuli paling di Spanyol teu merta tablet pangalusna. Naon ieu hartosna? Anu rata-rata pangguna henteu badé mésér anu pangsaéna sabab henteu peryogina.

Anu pangsaéna henteu diperyogikeun sabab alat anu anjeun tingali gaduh ciri téknologi anu cekap pikeun janten tablet anu paling laris di nagara urang. Salaku konsumen inpormasi kami bakal ngagunakeun tablet kami pikeun nganapigasi, komunikasi dina média sosial sareng nonton pilem.

Pertimbangkeun mésér salah sahiji tablet anu murah. Naon indikator anu langkung saé pikeun mésér tablet tibatan pangguna anu sami anu parantos ngagaleuh sareng ngahargaan tablet, leres?

Naon waé tablet anu anjeun pilih, yakin yén anjeun bakal suksés kalayan ngagaleuh sabab sadayana aranjeunna bangga janten anu paling laris di antawis pangguna sareng gaduh seueur evaluasi anu ngajamin yén akuisisi anu anjeun badé lakukeun nyaéta anu pas.

Naha anjeun hoyong mésér tablet?

Tablet mangrupikeun alat portabel sareng umur batre anu panjang sareng antarmuka anu intuitif pisan. Urang bogoh ka aranjeunna, tapi aranjeunna henteu for everyone atawa sakabéh kaayaan alatan ciri maranéhanana béda.

Sapertos alat komputasi naon waé, patarosan anu munggaran anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun nyaéta Naon gunana kuring bade masihan? Ieu penting pikeun milih tablet mana anu badé dipésér. Upami anjeun émut ngagunakeun Facebook, internetan Internét, email, maca, maén sareng hal-hal sapertos kieu nalika anjeun nyaman dina dipan, damel atanapi nginum kopi teras tablet mangrupikeun pilihan anu saé. Henteu janten akal pikeun ngagunakeun sadaya téknologi komputer ngan ukur pikeun nganapigasi, kaleresan? Tapi upami anjeun hoyong ngagentos laptop anjeun ku alat anu beuratna langkung handap pikeun nyobian langkung produktif, masalahna henteu jelas.

"Kuring henteu terang anu mana anu badé dipésér, tapi kuring yakin kuring bakal nyerat seueur ..." Nulis dina tablet henteu kunanaon dina waktos anu lami, tapi buka nelepon tukang urut lamun hayang make eta pikeun ngetik sapopoe. Sajaba ti éta, sistem file téh saeutik kirang diaksés ti komputer tradisional. Perlu mariksa upami program anu anjeun badé dianggo sayogi di toko aplikasi online (aplikasi) pikeun alat anjeun (gampang pisan, sareng gratis, masang aplikasi anu aya di dinya). Anjeun tiasa ngerjakeun aranjeunna, tapi ieu hartosna mésér keyboard éksternal sareng nyaluyukeun kabiasaan padamelan anjeun pikeun ngahontal ieu. Satuluyna, mutuskeun, tetep dina pikiran naon rék eta pikeun.

Sanajan gumantung kana kabutuhan unggal jalma kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan hiji tablet dina pasaran. Éta sanés hal anu bakal pajeulit. Sajaba ti éta, anjeun ogé kudu tumut kana akun waktos Anjeun hoyong nganggo. Tablet anu paling mahal sareng paling luhur nyaéta anu pangsaéna bakal tahan uji waktos. Ieu hal anu bakal pohara penting gumantung kana pamakéan rék masihan. Tapi lamun milih hiji dina widang ieu, anjeun terang yen Anjeun bade kudu mayar leuwih duit.

tablet naon meuli? Titik mertimbangkeun

tablet naon meuli

perhitungan balanja

Éta mangrupikeun aspék anu aya hubunganana sareng panggunaan. Upami anjeun jalma anu hoyong tablet pikeun luang atanapi murangkalih, maka anjeun terang yén anjeun henteu kedah ngaluarkeun artos. Utamana dina Android anjeun tiasa mendakan seueur model kalayan harga anu murah anu bakal masihan kinerja anu saé. Tapi nu penting boga anggaran jelas, Dina raraga hadé milih tablet idéal pikeun anjeun.

Tablet atanapi convertible?

Anjeun panginten gaduh perusahaan tablet dina pikiran, tapi sakumaha anu disebatkeun sateuacana, upami anjeun hoyong dianggo pikeun padamelan, éta sanés pilihan anu pangsaéna. Dina kasus ieu bet hadé dina convertible a, nu mangrupakeun hibrida antara tablet jeung laptop. Kami mendakan keyboard, anu biasana tiasa dicabut. Janten anjeun tiasa dianggo pikeun damel teras pikeun browsing.

Jenis alat ieu biasana ngagaduhan sababaraha elemen khas laptop, sapertos prosesor. Saterusna, dina loba kasus ieu tablet ngajalankeun Windows salaku sistem operasi. Kituna, anjeun moal boga masalah mun anjeun migunakeun eta, sabab bakal dianggo kawas komputer, tapi kalawan layar rampa. Dina hal ieu, modél Surface Microsoft tiasa janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun dipertimbangkeun.

Naon ukuran atanapi jinis layar anu kuring kedah pilih?

Desain tablet ogé geus mekar leuwih taun. Ku alatan éta, sakumaha kalayan smartphone, urang ayeuna manggihan sorangan kalawan tablet nu bet dina layar kalawan pigura pisan ipisjadi teu aya. Sanaos henteu seueur, éta mangrupikeun hal anu bakal ningkat dina sababaraha bulan. Milih pikeun jenis ieu layar téh kituna bet pikeun mangsa nu bakal datang. Samentawis hargana henteu acan langkung handap.

Ukuran layar mangrupikeun aspek anu kontroversial nalika milih tablet. Anjeun kedah mutuskeun mana anu anjeun pikir paling cocog sareng naon anu anjeun milarian. Sacara logis, idéal nyaéta layar anu rada gedé, anu bakal ngamungkinkeun anjeun damel langkung saé atanapi ningali eusi dina cara anu langkung saé. Dina hal ieu, biasana aya konsensus. Sabab, layar 10 inci bakal idéal.

Salian ukuran, hal anu penting pikeun mertimbangkeun kualitas. Urang manggihan saeutik sagalana dina pasaran dina hal ieu. Aya merek anu bet dina layar LCD, anu sanés dina IPS sareng sababaraha panél OLED-AMOLED mimiti asup. Anu terakhir mangrupikeun anu pangsaéna, ogé ngirangan tanaga. Tapi, aranjeunna biasana ukur dina modél high-end, anu bakal langkung mahal. Ku alatan éta, hiji panel LED bisa jadi pilihan alus. Sajaba ti éta, aya loba kalawan resolusi 4K geus sadia, tanpa kudu mayar teuing. Sanajan hal pangalusna dina kasus ieu téh coba eta, sahingga nangtukeun naha éta téh kualitas nu dipikahoyong. Panginten penting upami anjeun badé ningali eusi sareng tablet ieu.

Aspék séjén anu aya hubunganana sareng layar, nyaeta kristal eta. Teu aya anu hoyong tablet anu gampang rusak. Ku alatan éta, coba model nu Anjeun bade milih boga Gorilla Glass. Eta nyadiakeun panyalindungan tambahan dina loba kasus. Kusabab biasana resists ogé ngalawan goresan, goresan atanapi nabrak.

Sabaraha RAM kedah tablet abdi? processor naon?

tablet pangalusna

RAM mangrupikeun unsur konci nalika milih tablet. Tapi penting pisan upami anjeun milarian tablet anu mana dianggo atanapi ngalaksanakeun sababaraha prosés dina waktos anu sami. Kusabab RAM anu langkung ageung bakal ngamungkinkeun anjeun langkung seueur aplikasi anu dibuka dina waktos anu sami, anu bakal ngagampangkeun damel sareng éta.

Kusabab kitu, bisa jadi patut meuli tablet kalawan RAM luhur, ngeunaan 4 GB dina loba kasus, meh leuwih gampang pikeun bisa jalan. Lamun naon nu Anjeun keur pilari browsing atawa nonton video kalawan eta, utamana lamun iinditan, teu hal anu kacida pentingna, meureun nya 2 atawa 3 GB RAM pinuh matuh. Tapi pikeun pangguna anu nungtut operasi anu langkung éfisién, khususna dina kasus tablet Android, henteu kedah langkung handap tina 4 GB dina sagala hal.

Raket patalina jeung RAM nyaéta prosésor nu tablet ngabogaan. Dina rasa ieu urang manggihan saeutik sagalana. Upami Anjeun keur néangan hiji tablet Android, Anjeun meureun bakal datang di sakuliah prosesor anu ogé urang tingali dina smartphone, janten anjeun parantos tiasa nampi ide kumaha aranjeunna bakal jalan. Qualcomm sareng prosesor Snapdragon na condong langkung saé. Ku alatan éta, éta hal mertimbangkeun.

The chip anyar biasana ngasupkeun perbaikan kinerja. Tapi processor nyalira sanes faktor nangtukeun. Ogé sistem operasi, aplikasi sareng fluidity sacara umum mangrupikeun hal anu bakal nangtukeun naha tablet tiasa dianggo atanapi henteu. Salaku tambahan, ayeuna katingal kumaha intelijen buatan naék dina tablet. Ieu mangrupa pitulung tambahan pikeun processor.

Kisaran prosesor anu paling luhur nyaéta Snapdragon 800, kalayan 835 sareng 845 anu paling anyar dina pasaran. Éta anu paling kuat sareng anu bakal masihan anjeun pagelaran anu pangsaéna. Sanajan tablet nu geus aranjeunna dipasang aranjeunna oge paling mahal.

Sabaraha panyimpenan anu abdi peryogikeun dina tablet abdi?

spasi gudang mangrupa tinimbangan penting nalika urang mutuskeun. Model anu pang populerna - iPads, Nexus, Kindles - henteu nawiskeun cara pikeun ningkatkeun kapasitasna, janten anjeun kedah mikirkeun sabaraha rohangan anu anjeun peryogikeun sateuacan mésér.

Upami anjeun hoyong nyimpen sadaya koleksi musik sareng pidéo anjeun dina alat anjeun teras terang yén anu anjeun mésér hartosna gaduh anggaran sareng alat anu langkung ageung. Najan kitu, anjeun bisa meuli hiji kalawan slot kartu Micro SD. Dina Tablet Murah Kami parantos ngalaksanakeun analisa pikeun ngagaleuh tablet dimana kami nunjukkeun modél mana anu ngamungkinkeun jinis kartu ieu. Sababaraha ngamungkinkeun langkung ti 64GB rohangan. Wah, sigana henteu sesah milih kalayan seueur pilihan. Pilihan pikeun nempatkeun kartu Micro SD jauh langkung mirah tibatan mésér tablet kalayan kapasitas internal anu langkung ageung.

Upami kabutuhan anjeun langkung sederhana, browsing, jaringan sosial sareng sababaraha kaulinan, maka modél anu kirang kapasitas bakal nyayogikeun anjeun sampurna. Masih kuring nyarankeun teu leuwih handap 16GB. Émut yén sistem operasi tablet sareng pamasangan sababaraha aplikasi bakal nyandak sababaraha gigabyte anu berharga ieu sateuacan anjeun ngamimitian ngagunakeunana. Tapi salawasna tetep dina pikiran naha atawa henteu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dilegakeun spasi gudang tablet. Lamun teu mungkin, Anjeun bisa jadi dibales ku model sejen.

Naon sistem operasi anu pangsaéna pikeun tablet kuring?

permukaan pro 6

Tong hariwang teuing ngeunaan titik ieu. Dina babandingan urang urang teu kaasup nanaon nu urang moal meuli. Ayeuna tilu sistem operasi anu paling sering dianggo dina pasaran nyaéta Android, ios sareng Windows. Éta sadayana gaduh pro jeung kontra jeung mutuskeun urang bakal tumut kana akun éta Android nyaéta sistem operasi anu pang populerna sareng nawiskeun seueur aplikasi sareng alat. Teu sagampang sistem ios Apple ngagunakeun sanaos anjeun ngabiasakeunana gancang pisan, janten émut upami anjeun mikiran tablet mana anu badé dipésér.

Abdi nyarankeun Android sabab alatna langkung mirah dibandingkeun sareng ios sareng Windows. Salaku oge nu pang populerna, toko pikeun ngundeur aplikasi pinuh ku program bébas jeung komunikasi hébat antara pamaké, nu mantuan pikeun manggihan informasi dina Internet. Sababaraha mamang parantos mimiti dijelaskeun, leres? Upami henteu, kami nyarankeun yén anjeun ningali awal tulisan pikeun nungtun anjeun kamana angkat.

Upami dina pamilarian anjeun hargana henteu janten masalah, anjeun tiasa mésér salah sahiji modél iPad anu nganggo sistem ios. Ieu geus dianggap tablet pangalusna sanajan logis ranking ieu boga harga.

Abdi henteu nyarankeun Windows. Éta langkung ngabingungkeun sareng tablet anu kalebet éta langkung mahal ngan ukur kanyataan yén aranjeunna kalebet sistem operasi ieu. Cai mibanda sababaraha kaunggulan tapi euweuh nu Android atawa ios teu tiasa gaduh.

Kaméra

Dina smartphone kaméra penting. Henteu seueur dina kasus tablet, sanaos ieu mangrupikeun hal anu robih kana waktosna. Sabab boga hiji pentingna nu teu kudu underestimate. Éta tiasa dianggo pikeun seueur fungsi, tina nyandak poto, nyeken dokumén, telepon pidéo atanapi dianggo salaku pangenal raray, sapertos anu aya dina telepon.

Kituna, hal anu penting pikeun mertimbangkeun naon tablet nu Anjeun hoyong meuli bakal dipaké pikeun. Kusabab aya jalma anu kaméra ieu pasti bakal langkung penting. Kaméra hareup sareng pungkur mangrupikeun hal anu kedahna dina tingkat ekspektasi. Henteu ngan ukur megapiksel kaméra anu penting, ogé fungsi tambahan. Ayana lampu kilat, penstabil, zum, jsb. Sanajan anjeun tiasa ngabayangkeun, beuki elemen, ceuk tablet leuwih mahal bakal.

Kalayan atanapi henteu nganggo kartu SIM?

tablet jeung kartu sim

Ieu mangrupikeun patarosan anu sering ditaroskeun ku pangguna anu nganggap mésér tablet: nganggo atanapi henteu nganggo kartu SIM? Jawabanana basajan: Eta gumantung kana pamakéan nu urang bade masihan jeung, luhureun sakabeh, dimana. Tablet "normal" dina hal ieu mangrupikeun tablet anu ngan ukur tiasa nyambung ka internét nganggo WiFi. Kanggo sabagéan ageung kagunaan, ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sabab bakal ngamungkinkeun urang nyambung ka internét ti bumi tanpa kedah mayar tambahan pikeun anteneu 3G / 4G / 5G.

Di sisi anu sanés, tablet anu nganggo kartu SIM bakal nawiskeun urang pilihan anu urang moal sayogi dina tablet tanpa kartu, sakumaha anu urang tiasa. nyambung ka internét ti mana waé di dunya dimana aya sinyalna mobile. Perbaikan sanésna anu biasana aya dina tablet sareng kartu SIM nyaéta aranjeunna nempatkeun anteneu GPS dina chip, janten tablet 3G / 4G / 5G ogé tiasa janten navigator pikeun nyandak urang di mana waé di dunya dina layar anu langkung ageung tibatan anu sanés. smartphone.

Kadé tetep sadayana di luhur dina pikiran. Mésér tablet nganggo kartu SIM mangrupikeun biaya tambahan Éta henteu patut upami urang ngan ukur nganggo tablet di bumi atanapi di daérah dimana urang terang yén bakal aya WiFi. Sabalikna, éta bakal patut upami urang kedah damel sareng anjeunna di luar bumi. Tangtosna, salami internét anu tiasa urang bagikeun henteu cekap ku nyiptakeun titik aksés pikeun smartphone urang.

Desain sareng bahan

Ieu pisan umum pikeun jalma nyebut rarancang tina alat salaku alesan pikeun milih éta. Ku sabab kitu, kuring nyangka yén produsén salah ngaluncurkeun alat anu beuki ipis, anu katingalina saé sacara éstétis tapi, kahiji, aranjeunna gaduh batré anu kirang ti anu urang pikahoyong sareng, kadua, sakapeung beuratna sakedik sahingga hese pikeun nangananana. Pikeun sakabéh di luhur, urang kudu tumut kana akun desain jeung bahan tina tablet nu urang rék meuli.

Dina hal desain, aya tablet tina sagala jinis bentuk, warna sareng ukuran. Di antara tablet pikeun barudak téh dimana urang bakal manggihan rupa-rupa greatest dina watesan desain maranéhanana, hal logis lamun urang tumut kana akun yén maranéhna kudu narik perhatian nu leuwih saeutik. Dina tablet normal, desain hadé atawa goréng gumantung kana customer. Sababaraha langkung resep Apple iPad sareng anu sanésna resep tablet kalayan layar anu panjang sapertos televisi. Jeung éta nu ogé kudu tumut kana akun nu format layar, dimana anu paling umum nyaéta 4: 3 atanapi 16: 9.

Ngeunaan bahan, seuseueurna tablet di pasar dianggo bahan palastik, Tapi aya sababaraha luhur-tungtung nu sadia dina aluminium. Di sisi anu sanésna, anu sanésna dirancang pikeun tahan cai, janten aranjeunna kedah milih bahan tahan karat sareng, salian ti éta, disegel ogé.

Conectividad

galaksi tab s4

Unggal tablet di pasar gaduh Bluetooth sareng WiFi. Tapi salaku pangguna, anjeun kedah langkung saléngkah. Bluetooth 5.0 parantos aya di pasar, janten tiasa janten pilihan anu saé pikeun mertimbangkeun, sanaos kalolobaanana masih nganggo versi 4.2 ayeuna. Saeutik-saeutik model anyar datang jeung versi anyar.

Sedengkeun pikeun WiFi, urang kudu mastikeun yén hiji urang milih hadir kalawan 802.11 a / b / g / n / ac. NFC, anu tiasa dianggo pikeun pangmayaran sélulér, sanés mangrupikeun fitur anu sering urang tingali dina bagean ieu. Tapi, meureun aya jalma anu resep kana éta. Dina naon waé, éta mangrupikeun hal anu kedah dipertimbangkeun, tapi éta henteu kedah dianggap penting nalika mésér tablet.

Salaku tambahan, urang ogé kedah ningali palabuhan anu aya dina tablet. Model sapertos iPad biasana henteu masihan seueur kamungkinan dina hal ieu. Tapi port USB, nu ngidinan Anjeun pikeun nyambungkeun kabel, a 3.5mm headphone jack atawa slot kalawan nu bisa nyelapkeun kartu SD atanapi microSD hal penting. Kusabab aranjeunna ngidinan urang a pamakéan hadé.

janten tetep dina pikiran naon unggal tablet nawarkeun mun anjeun konsultasi spésifikasi na, ulah milih hiji nu moal boga palabuhan atawa konektipitas nu dipikahoyong.

Sabaraha ageung batréna?

Batréna nyaéta salawasna hiji aspék nu urang kudu konsultasi. Bisa jadi teu jadi penting pikeun sabagéan ageung pamaké sakumaha dina smartphone. Kusabab tablet teu biasana mangrupa hal anu dipaké sapopoe. Tapi hal anu penting pikeun tetep sababaraha aspék dina pikiran ngeunaan ceuk batré.

Dina kasus tablet, amperage batré teu sagalana. Aya elemen séjén anu boga pangaruh hébat, kayaning sistem operasi atawa aplikasi. Ieu mangrupikeun hal anu dina seueur kasus tiasa ditingali kalayan dianggo. Kituna, éta alus nu maca komentar ti jalma anu geus meuli eta, anu boga pangalaman nyata ngeunaan otonomi batré ceuk. A sapotong informasi anu bakal pohara mantuan ampir salawasna.

Upami urang kedah masihan anjeun angka, batré 7.000 mah minimum dina kasus tablet. Éta mangrupikeun hal anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun éta sadayana sadinten upami diperyogikeun. Aya seueur anu gaduh batré saukuran ieu. Ngeunaan ngecas, sababaraha model gaduh fitur ngecas gancang. Sanaos éta mangrupikeun utilitas anu ageung, anjeun henteu kedah ningali éta penting, khususna upami ieu nyababkeun harga tablet anu langkung luhur.

Sora

Sapertos kualitas gambar anu penting, sora teu hal urang bisa poho lamun urang buka milih tablet a. Sanajan tablet mangrupakeun alat anu dipaké utamana pikeun meakeun eusi, sora teu biasana atribut pang menonjol na.

Untungna, high-end parantos ngamimitian ngadamel perbaikan anu signifikan di daérah ieu. Kanyataanna, aya sababaraha model nu datang jeung sora sabudeureun, nu pasti nyadiakeun pangalaman hadé. Utamana nalika ningali séri atanapi pilem dina tablet anjeun. Tapi dina seueur kasus éta hadé pikeun nyobian atanapi maca naon anu dicarioskeun ku pangguna sanés ngeunaan éta.

Kami geus disebutkeun eta sateuacan, tapi jack audio headphone Éta mangrupikeun hal anu kaleungitan ayana, sapertos anu kajantenan sareng smartphone. Upami anjeun badé nganggo tablet nalika iinditan, éta mangrupikeun hal anu tiasa pisan mangpaat. Ku alatan éta, Anjeun bisa jadi kabetot dina tablet anjeun milih ngabogaan hiji.

barang-barang tambahan

iPad Pro nganggo Apple Pencil

Milih tablet anu gaduh seueur pilihan asesoris anu sayogi tiasa pikaresepeun pisan. Hatur nuhun ka aranjeunna anjeun tiasa masihan sababaraha kagunaan tambahan sarta meunang leuwih ti kemungkinan anu ceuk tablet boga. Seueur merek sering ngaluncurkeun asesoris resmi sorangan sareng sababaraha modél. Utamana dina rentang high-end.

Tapi éta hadé pikeun pariksa mana merek atanapi modél gaduh asesoris anu sayogi, boh resmi sareng pihak katilu. Sedengkeun pikeun asesoris, Éta tiasa kibor, stylus, panutup khusus, jsb. Apple biasana gaduh asesoris resmi sorangan. Tapi merek Android sering gaduh asesoris pihak katilu dina sababaraha waktos, anu tiasa dianggo sampurna.

Apdet

Ieu pisan patalina jeung sistem operasi. Rencanana obsolescence mangrupikeun hal anu hariwang ku seueur pangguna nalika mésér tablet. Hanjakalna, éta mangrupikeun perang anu urang ampir kaleungitan sateuacanna. Hadé pisan mun éta coba pikeun manggihan model nu urang terang bakal gaduh apdet pikeun sababaraha taun Sakumaha minimumna.

Dina kasus Android, éta biasana luhur tungtung anu paling dipikaresep pikeun tetep up-to-date sepanjang waktos. Apple biasana dianggo saé dina hal ieu, sok masihan sababaraha apdet sistem anu ageung. Tapi dina tungtungna, teu aya merek anu luput tina kontrovérsina sareng obsolescence anu diprogram.

Naon jaminan tablet kuring?

Upami anjeun naros ka diri "tablet naon anu kuring mésér" terang yén anjeun bakal kuciwa terang yén sadaya tablet disegel sareng dina sadaya modél anjeun peryogi profésional upami aya anu salah. Anu mana anu kuring mésér tanpa sangsara pikeun alat kuring? Bisi teu gaduh panutup, hal anu saé aranjeunna gaduh iPads nyaeta Apple boga sababaraha toko sabudeureun Spanyol dimana eta bakal ngalereskeun iPad Anjeun haratis dina taun mimiti pameseran Anjeun. Alat Android sareng Windows ogé gaduh garansi sataun, sanaos upami aya kajadian ka tablet anjeun, anjeun kedah ngirim (atanapi aranjeunna bakal sumping pikeun anjeun) alat éta dibenerkeun di pabrik.

kacindekan ahir

Dina Tablet Murah Urang geus nempatkeun eta dina baki. Kami geus dijieun ngabandingkeun dina unggal titik pikeun tumut kana akun. Sadaya tablet anu urang urus gaduh garansi minimum 1 taun jeung Android atawa ios. Tingali dina awal tulisan upami anjeun hoyong ngalih antara kisaran harga anu tangtu.

Kami ogé parantos ngadamel klasifikasi leutik tina tablet anu hargana langkung handap. Harga halaman kami (Tablet Murah Ayeuna) supados anjeun tiasa ngira-ngira tablet mana anu paling sering dipésér di daérah Spanyol kalayan rentang harga anu langkung handap sareng anjeun tiasa mendakan tablet murah anu langkung diadaptasi pikeun anggaran terbatas.

Sanaos tulisan ieu parantos nyarioskeun ngeunaan tablet anu paling laris di Spanyol, éta hadé pikeun gaduh visi global pikeun ngalegaan cakrawala sakedik deui. Dina hal ieu urang tingali yén harga anu rada luhur dibandingkeun jeung paling dibeuli di imah. Ogé indikator alus uninga mana nu meuli lamun urang rék naek hiji lantai deui.

Ieu logis saprak di Amérika Serikat contona, aranjeunna condong earn considerably leuwih duit per bulan ti di Spanyol. Éta ogé fanatik pisan Apple sabab éta perusahaan AS, éta sababna iPad mangrupikeun tablet anu paling laris Tuh.

Sadaya babandingan ieu parantos dianalisis ku kami nganggo koran online, situs web ngabandingkeun Amérika sareng asing sareng anu paling laris dina Amazon diantara situs-situs sanés.

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

3 komentar on «Naon tablet meuli. Pituduh pikeun milih tablet »

  1. Abdi henteu nyarankeun Windows. Éta langkung ngabingungkeun sareng tablet anu kalebet éta langkung mahal ngan ukur kanyataan yén aranjeunna kalebet sistem operasi ieu. Aya sababaraha kaunggulan tapi teu aya anu Android atanapi ios teu tiasa gaduh. »

    Kuring nebak bagian panungtungan nyaéta lulucon. Android sarta hususna ios nyaéta sistem keur hiburan sarta saeutik sejenna. Euweuh sahiji sistem operasi luhur nanganan hiji program "serius". Surface (contona) tiasa gampang mindahkeun sadaya suite Adobe sareng programna tanpa "capping". Hayu urang ngobrol ngeunaan parabot éditan, desain vektor, malah program 3D atawa program profésional séjén nu urang bisa mikir dina cara lincah (gumantung kana naon mayar, tangtosna). Sedengkeun pikeun kutipan "tablet anu kalebet éta langkung mahal ngan kusabab kanyataan yén aranjeunna kalebet sistem operasi ieu" mangrupikeun pernyataan kerung. Aranjeunna langkung mahal sabab hardwarena langkung unggul tibatan tablet "maén" sareng anu dibayar sareng dibayar mahal. Anu kuring bakal ngartos upami henteu disarankeun nyaéta tablet Windows low-end (sapertos komputer umumna) sabab sistem operasina langkung "beurat" sareng peryogi mesin.
    Pondokna, kalayan pro permukaan atanapi Asus ... pikeun Windows anjeun tiasa maénkeun naon waé, anjeun tiasa nganggo program naon waé, anjeun tiasa damel di bumi, anjeun tiasa damel di luar tanpa kaleungitan laptop ... cobian lakukeun ku tablet Android. atawa ios. Ieu masih telepon badag sarta iwal dina rentang luhur sababaraha kali kalawan kamampuhan kirang ti ieu. Jandéla mana anu tiasa ningkatkeun interaksi anjeun dina lingkungan touch? Pasti, dina éta upami Android sareng ios langkung saé. Logis. Éta sapertos ngabandingkeun kasusah ngagunakeun kubus scrubbing sareng kubus Rubik.

  2. Hello, Kuring geus katempo yen tablet favorit anjeun «Tablet 10 Inci YOTOPT, 4GB RAM jeung 64 GB». Abdi mahasiswa sareng abdi hoyong tiasa nyandak catetan, catetan sareng nonton pidéo. Naha anjeun nyarankeun tablet ieu ka kuring?

  3. Hai Yolanda,

    Nilai duit téh tablet alus keur naon rék. Atoh, upami anjeun nyarioskeun ka kami naon anggaran anjeun, kami tiasa ngabimbing anjeun sareng model tablet anu sanés.

    Salam!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.