Tablet maén

Kalayan dilebetkeun tablet dina kahirupan urang sapopoé, éta ngan ukur masalah waktos aranjeunna nempatan tempat dina waktos luang urang. The tablet maén bakal nulungan urang pikeun lalajo pilem atawa ngalakukeun kagiatan multimédia anu sababaraha pilihan anu langkung mirah aranjeunna teu tiasa masihan kami. Dina artikel ieu kami nampilkeun pilihan pangalusna pikeun maranéhanana anu boga budgets tighter tapi resep a tablet maén keur portability sarta versatility na teu konsol video nu ngajadikeun urang dina spasi sarua jeung teu boga kitu loba kaulinan di leungeun.

Tablet anu pangsaéna pikeun diputer

Di handap anjeun gaduh méja ngabandingkeun jeung tablet pangalusna maén anu anjeun tiasa mésér ayeuna:

Huawei MediaPad T5

Bari loba tablet Android bisa minuhan kabutuhan kaulinan Anjeun, aya sababaraha tablet maén nu dirancang pikeun eta. Aya seueur alat di pasar anu nawiskeun kinerja anu luhur sareng hargana dina seueur anggaran.

Tablet ieu ngagaduhan a dalapan prosésor inti Qualcomm Snapdragon 435 dina 1,4Ghz. Ogé, pikeun ngadeukeutan kana pangalaman anu langkung realistis incorporates opat spiker pikeun ngarasakeun pangalaman nu leuwih pikaresepeun nalika nonton pilem atawa ngarasakeun kaulinan pangalusna.

Tangtu, urang ogé boga pilihan pikeun ngasupkeun sababaraha controller via bluetooth janten langkung immersed dina maén. Sarta sakabeh ieu pikeun harga pisan ngandung nu paling kantong bisa mampuh.

Surface Pro 7

Aya tablet sejen anu datang ka pikiran lamun urang ngobrol ngeunaan tablet maén, sarta eta teh Microsoft Surface Pro. masif layar 12.3 inci sareng nganggo fungsi Windows tambahan sapertos multi-jandela jeung stylus Ieu salah sahiji tablet anu paling nyarupaan hiji diganti pikeun komputer malah ngaleuwihan eta lamun nyandak konfigurasi hardware pangkuatna.

Atawa teu kakurangan kualitas saprak jeung na kisaran tina prosesor rupa-rupa ti Intel Core M ka Intel Core i7 kalayan 16GB RAM, nu hartina boga sagala kakuatan diperlukeun pikeun nanganan prosés sengit saolah-olah éta hal anak urang. Tangtosna, sadaya ieu asalna dina harga anu cukup luhur, teu langkung sareng teu kurang ngeunaan 900 euro. The ratu tablet pikeun maranéhanana anu rék ngagunakeun kaulinan komputer dina sagala cara jeung anjeun bisa nempo hiji assessment tina tablet dina artikel di handap dina basa Inggris.

Upami anjeun hoyong langkung seueur model tablet pikeun maén, anjeun tiasa ningali perbandingan Samsung kami di dieu Upami anjeun hoyong mésér naon waé merek ieu kusabab teu cekap anggaran pikeun éta.

merek tablet pangalusna maén

apel

Apple ayeuna mangrupikeun perusahaan anu paling penting di dunya dina tingkat téknologi. Milikna iPad ditandaan saméméh jeung sanggeus di dunya «pos PC»Kusabab, sanaos anu mimitina diluncurkeun sapertos iPhone ageung, éta nunjukkeun yén anjeun henteu peryogi komputer pikeun sadayana.

Salila sababaraha taun, iPad parantos langkung saé sareng langkung saé, ngajauhan diri tina iPhone dugi ka ayeuna nganggo sistem operasi sorangan anu disebut iPadOS. Tablet Apple mangrupikeun anu paling dipikaresep ku pangguna, tapi hargana, langkung luhur tibatan pesaing, nyegah sadayana mésér éta.

Lamun Anjeun keur pilari tablet maén kalawan, nyaeta iPad model quintessential nu anjeun daék mayar naon eta waragad.

Samsung

Samsung mangrupikeun perusahaan anu parantos aya dina kahirupan urang kirang langkung dalapan puluh taun. Ieu manufactures praktis sagala artikel nu patali jeung éléktronika, diantara nu urang ogé boga asesoris sareng komponenana kayaning memori gudang jeung RAM, prosesor jeung accu. tablet Anjeun Aranjeunna anu pangalusna kalawan sistem operasi Android, tapi sababaraha pangguna henteu resep pisan kana antarmukana sabab rada beurat.

Salaku counterpoint a, pilihan ditawarkeun ku Samsung hese cocog, kayaning rojongan pikeun S-Pen na sarta pilihan husus anu diluncurkeun ti stylus sarua brand urang. Aranjeunna pilihan alus mertimbangkeun, tapi pangkuatna teu teuing pikaresepeun dibanderol.

Huawei

Huawei mangrupikeun perusahaan anu kawilang ngora, sahenteuna upami urang ngabandingkeunana sareng anu di luhur garis ieu, tapi éta parantos junun naék kana laci katilu podium perusahaan téknologi di dunya. Aranjeunna mimiti ngalegaan ti Cina ka sakumna dunya sareng nampi popularitas nalika aranjeunna mimiti ngahasilkeun alat pinter, sapertos smartphone.

Tabletna mangrupikeun nilai pangsaéna pikeun artos, Kusabab aranjeunna nawiskeun alat anu kuat pikeun harga anu hese percanten janten pilihan anu saé pikeun maénkeun artos sakedik.

Microsoft

Microsoft mangrupikeun perusahaan anu ngembangkeun éta Windows operasi sistemTapi ogé nyieun jeung ngajual hardware, kayaning beurit, keyboard, atawa malah komputer hibrid sorangan disebut Surface.

Ieu lain 100% tablet, tapi hiji komputer convertible, tapi tempo yén urang bisa nyabut keyboard jeung nu Windows boga komo kaulinan paling nuntut sadia, éta pilihan gede pikeun maranéhanana anu hayang eta sadayana. Tangtosna, hargana henteu kanggo sadaya kantong.

Anjeun kudu bet dina tablet Microsoft lamun Anjeun keur pilari maén judul dikembangkeun pikeun Windows.

Kumaha carana milih hiji tablet maén

tablet maén

Anjeun panginten perhatikeun yén aranjeunna mangrupikeun modél high-end sareng éta sapertos komputer, upami anjeun hoyong tablet kaulinan anjeun kudu meuli salah sahiji anu pang mahal.

Dina mulang anjeun bakal nampa hiji layar tina kualitas luhur jeung resolusi luhur, jadi kaulinan bakal kasampak seukeut. Anjeun ogé bakal kéngingkeun hardware anu langkung kuat pikeun ningkatkeun fluiditas sareng tiasa ngamangpaatkeun layar alat. Malah aya model anu tiasa nyambung ka televisi sareng remote Bluetooth sareng janten konsol nyata.

Sacara logis, upami anjeun mésér tablet kualitas pertengahan atanapi langkung goréng, anjeun bakal tiasa maénkeun kaulinan ieu tapi kamungkinan yén grafikna bakal parah, fluiditasna bakal ngirangan dina waktos-waktos kaulinan sareng anjeun moal tiasa. pikeun ngarasakeun sagala kaunggulan aranjeunna masihan tablet kaulinan anu kami geus numbu ka awal artikel ieu.

Kakuatan prosésor

Prosesor sapertos motor sababaraha alat éléktronik. Kalayan GPU, nyaeta naon bakal ngidinan kaulinan pikeun mindahkeun kalawan betah, janten, lamun urang mikir maén kalawan tablet urang, urang kudu néangan hiji jeung processor pangalusna mungkin. Judul anu beurat dimaénkeun dina tablet kalayan prosésor diskrit bakal nyababkeun urang ngalaman potongan sareng, sigana, kacilakaan anu teu kaduga.

Kakuatan GPU

Sanajan paling kaulinan mobile pisan basajan, sarta sabagé conto Candy naksir jeung sababaraha nu sarupa patut eta, teu sakabéh éta. Aya judul anu langkung nungtut sareng, gumantung kana hardware alat kami, éta tiasa nunjukkeun grafik anu langkung saé atanapi mutuskeun pikeun nunjukkeun anu kirang saé anu bakal dirojong ku alat kami. Ku sabab kitu, sarta lamun urang hayang ngarasakeun kaulinan kalayan kinerja pangalusna sarta ogé grafik, urang kudu nyoba acquire tablet jeung GPU pangalusna mungkin, nu ditambahkeun titik saméméhna jeung saterusna dina daptar ieu. GPU anu saé bakal tiasa nunjukkeun langkung seueur detil sareng ngalakukeunana tanpa ngaganggu.

Memori RAM

ipad 4 hawa

RAM bisa jadi penting dina sababaraha tablet, tapi teu inohong nu urang kudu balik gélo. Nyatana, Apple sok "ngagores" komponén ieu dina alat ios na sareng prestasina sok saé, nunjukkeun yén teu salawasna leuwih hadé. Tapi kabeneran aya nu taya sahijieun pait ngeunaan hiji amis tur, utamana lamun urang milih hiji tablet Android sarta kami rék maén, a mémori RAM sedeng atawa tinggi bakal nawiskeun pangalaman pamaké hadé.

Jarang aya kaulinan mobile anu merlukeun leuwih ti 2GB RAM, tapi, sabisana, urang kudu acquire hal kalawan memori leuwih ti urang asalna sangka. Kuring mairan kana ieu sabab enya, oke, dinten ieu kami boga tablet anu ngalaksanakeun ogé kalawan judul ayeuna, tapi naon anu lumangsung lamun aranjeunna ngaleupaskeun hal genep bulan engké nu boga grafik hadé tur kudu ngolah informasi leuwih? Memang leres di dieu urang ogé kedah tumut kana akun poin sateuacan ieu, tapi, upami urang tiasa, éta langkung saé tibatan henteu leungit.

layar

kaulinan tablet

Layar tablet mangrupikeun titik anu penting, ku kituna perusahaan ngagunakeunana salaku klaim sareng nyebatkeun ciri-cirina pikeun narik perhatian urang. Aya layar kalayan ukuran anu béda, anu mini kira-kira 7 inci, normal 9 ka 10.1 inci sareng anu ageung antara 12 sareng 13 inci. Ngeunaan ukuranana, Jigana hal anu penting pikeun tetep dina pikiran: lamun urang bade maén kalawan tablet dina leungeun urang, naon kapentingan urang téh hal sedeng atawa leutik, tapi lamun urang bade maén kalawan controller a, urang bisa. kabetot dina hiji kalawan layar saloba mungkin.

Di sisi séjén, urang boga resolusi layar. Upami urang hoyong ningali kaulinan anu jelas-jelas, urang kedah milarian layar anu resolusina sahenteuna FullHD (1920 × 1080), tapi urang ogé kedah ningali dénsitasna (PPI). Angka anu saé dina dimungkinkeun tiasa langkung ti 300ppi. Tapi ati-ati, kedah aya kasaimbangan; layar pangalusna kalawan batré goréng bakal nyieun otonomi plummet.

Otonomi

Otonomi mangrupikeun hal anu penting pikeun diperhatoskeun dina alat naon waé anu gaduh batré. Hiji anu saé bakal ngamungkinkeun urang ka mana waé pikeun waktos anu langkung lami, sedengkeun anu goréng tina sababaraha jam bakal ngajantenkeun urang caket kana outlet. Dina tablet, otonomi anu saé sakitar 10 jam pamakean, sedengkeun anu biasa-biasa waé nyaéta anu tahan 3 jam atanapi kirang. Aya sababaraha tablet anu nawiskeun otonomi anu tiasa dianggo sadinten sareng upami anjeun badé maén, khususna di luar bumi, otonomi mangrupikeun salah sahiji spésifikasi anu anjeun kedah perhatoskeun.

Tablet sadaya-dina-hiji

Kadang-kadang urang teu néangan tablet maén nu husus boga sagala pangalusna, tapi rada boga sagalana cukup. Jenis tablet ieu kedah tetep sakedik sareng tungtutan sapopoé bari tetep gaduh fitur anu cukup pikeun ningali kalayan gampang. Game of tahta saméméh saré. Maranéhanana kudu tahan cukup lila pikeun lulus eta dina barudakjeung cukup lampu pikeun ngagem sadayana dinten. Kalayan sagala ieu dina pikiran urang boga dua pilihan alus. Kami parantos nutupan tablet pangalusna pikeun siswa, anu pangalusna pikeun barudak di dieu sarta kami geus ngan katutupan pangalusna maén kalawan. Tapi kumaha lamun urang hoyong tablet nu urang tiasa ngalakukeun saeutik sagalana? Ieu bakal dibahas dina artikel salajengna 😉

Tablet mana anu gaduh kaulinan anu langkung saé, ios atanapi Android?

tablet maén

Seueur patarosan anu gampang dijawab, tapi ieu henteu gampang pisan. Dina patarosan sapertos kieu, kuring kapaksa ningali deui dina waktosna sareng ningali naon anu kajantenan sareng naon anu biasana kajadian dina hal badarat di Apple / iOS App Store sareng Google / Android Google Play. Tapi sateuacan éta sareng nyarioskeun sababaraha conto, hayu urang angkat sareng téori: tablet anu ngagaduhan salah sahiji dua toko aplikasi anu pang populerna atanapi diperpanjang. ampir kabéh kaulinan mobile sadia. Sareng ayeuna urang kedah nyarioskeun hal-hal sanés, sapertos wates waktu sareng larangan.

Apple App Store nempatkeun langkung larangan. Kasus Fortnite vs. Apple, dimana kahiji nyoba skip persentase nu maranéhanana Cupertino ménta di purchases dijieun tina toko maranéhanana. Ahir carita éta Fornite diusir ti App Store, tapi henteu ngan ti dinya. Google ogé ngaleungitkeun éta pikeun alesan anu sami, nyobian ngaliwat aturan Google Play. Janten urang gaduh dasi? No. Android ngamungkinkeun urang masang aplikasi ti toko séjénMalah ti sumber nu teu dikenal, pamaké tablet Android bisa buka kaca resmi kaulinan sarta ngundeur ti dinya. Eta moal bakal draw a, tapi 1-0 pikeun Android.

jasa kaulinan awan ogé gaining popularitas. Awalna, Apple ngomong yén maranéhna ngalanggar aturan App Store na, mun engké mundur sarta nyebutkeun euweuh, yén maranéhna bisa dicoo ti alat ios maranéhanana. Kuring mairan dina ieu alesan: Watesan Apple bahaya sarta kadangkala urang bisa manggihan sababaraha kejutan pikaresepeun, kayaning teu bisa maénkeun Fornite (sanajan geus aya trik a, persis berkat jasa awan) atawa yén maranéhna butuh hal anyar jeung mutuskeun teu ngidinan. 2-1 pikeun Android, tapi titik ios tiasa telat minggu.

Isu exclusives teu kurang pentingna. Sacara umum, pamekar nyieun leuwih duit ti App Store ti ti Google Play, jadi leuwih sering dipake tinimbang maranéhanana nyaéta toko Apple. Aya geus sababaraha kali nalika a pamekar geus dibawa game na ka ios saméméh Android, tapi, salila sababaraha taun, jarang kasus kaulinan anu henteu ogé ngahontal Android. Aya, jadi 2-2.

Janten dina tungtungna, tablet mana anu gaduh kaulinan anu langkung saé? Jawabanna bakal aranjeunna biasana gaduh anu ampir sami, yén aranjeunna sumping dina ios sateuacan sareng éta ios boga sababaraha éksklusif, Tapi Android boga pangsaeutikna larangan komo judul aranjeunna nampik bisa diputer di toko resmi. Isu éksklusif bakal ngajantenkeun kasaimbangan ragrag ka sisi ios, tapi pikeun sababaraha éta bakal langkung penting yén aya larangan anu langkung saeutik.

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

2 komentar dina "Tablet pikeun maén"

  1. Abdi hoyong konsultasi pikeun méja pikeun ngaunduh musik, kaulinan, pikeun murangkalih kalayan sindrom Down, anjeunna yuswa 13 taun tapi anjeunna murangkalih sakitar 8, anu bakal janten anu pas, anjeunna henteu terang pisan sareng kedah janten. anti shock. nu bakal jadi paling dianjurkeun jeung béaya rendah. Punten

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.