Tablet kuring henteu hurung Naon anu kudu dilakukeun?

Naha anjeun terang Android atanapi Tablet anjeun? Teras anjeun bakal terang - sigana ogé - yén éta ngagaduhan sakedik tombol; Aya ngan hiji cara pikeun ngahurungkeun deui, sarta éta mencét tombol daya (écés katuhu?), Tapi ieu teu jalan. Tong panik! Paranti Android atawa sistem operasi séjén Kadang-kadang aranjeunna nolak hurungkeun atanapi hurungkeun layarna, janten telepon atanapi tablet anjeun paling dipikaresep henteu pegat. Aya sababaraha cara anu gampang pisan pikeun ngajantenkeun alat anjeun dihurungkeun deui, sareng kalayan pituduh sakedik ieu anjeun kamungkinan tiasa ngalereskeunana.

Tablet kuring henteu hurung

Lamun tablet urang teu hurung, paling dipikaresep eta boga a masalah hardware. Dina titik-titik sanés tina tulisan ieu aya langkung seueur inpormasi ngeunaan éta, tapi upami tablet kami henteu hurung, kami kedah ngalaksanakeun pamariksaan ieu:

  • Hal kahiji urang bakal coba bakal maksakeun balikan deui. Pribadi, abdi moal bet yén ieu solusi, tapi kamungkinan. Kalayan nasib anu goréng, anu aya di payuneun urang nyaéta tablet anu dikonci, anu bakal nyababkeun LED atanapi layar henteu nunjukkeun kagiatan naon waé. Anu kedah urang laksanakeun nyaéta ningali petunjuk tablet kumaha maksakeun balikan deui atanapi, upami inpormasi éta henteu aya, urang tiasa ningali dina Google.
  • Dupi éta gaduh batré? Jenis patarosan ieu sigana konyol, tapi henteu. Lamun urang teu clueless, teu gélo mikir yén urang nyoba ngahurungkeun alat nu boga batré enol. Upami ieu hal, euweuh urusan sabaraha urang mencet tombol daya atawa coba nerapkeun solusi séjén, éta moal ngahurungkeun. Ulah keukeuh. Naon anu anjeun kedah laksanakeun iraha waé alat henteu hurung nyaéta mastikeun yén éta gaduh énergi anu cekap pikeun ngalakukeunana. Hal kahiji anu bakal urang laksanakeun nyaéta nyambungkeun tablet ka stopkontak pikeun ngamimitian ngecas. Gumantung kana merek, urang bakal ningali kagiatan langsung atanapi saatos sababaraha menit.
  • Upami urang nyobian maksakeun balikan deui, kami parantos nyambungkeun tablet ka stopkontak listrik sareng éta tetep henteu tiasa dianggo, Anjeun meureun boga masalah hardware, jadi leuwih sae pikeun mawa ka puseur husus pikeun ngalereskeun eta, sanajan anjeun kudu maca sesa artikel ieu munggaran.

Tablet abdi moal hurung atanapi ngecas

tablet abdi teu ngeusi batre

Dina titik sateuacana kami parantos ngajelaskeun sababaraha alesan kunaon tablet teu tiasa hurung. Tapi kumaha lamun henteu ngamuat? Urang kedah pariksa ieu:

  • Naha éta ngamuat atanapi henteu ngamuat? Nyaéta, yén kami yakin yén éta henteu ngecas henteu hartosna yén éta henteu leres-leres ngecas. Unggal alat éléktronik gaduh komponén anu béda sareng anu tiasa gagal nyaéta layar. Kalayan dijelaskeun ieu, urang tiasa nyobian milari naha layarna gagal, contona, nyobian ngaktipkeun tablet sareng ngarampa tombol anu, khususna dina kasus tablet urang, bakal nyababkeun peringatan audio. . Salaku conto, dina tablet sareng asisten virtual, urang tiasa ngaluncurkeunana pikeun ningali naha éta nyarios ka urang. Hal séjén anu urang tiasa nyobian nyaéta, sabisana, sambungkeun tablet ka monitor. Upami urang ningali hiji hal, sigana masalahna aya dina layar tablet urang.
  • Upami tablet urang henteu hurung sareng henteu ningalikeun sora naon waé, panginten éta leres-leres henteu tiasa dicas. Éta leuwih ti kamungkinan éta Port mini-USB / HDMI rusak, nu nyegah kakuatan tina ngahontal batréna. Ieu rada langkung umum tibatan anu urang pikahoyong sareng mangrupikeun salah sahiji alesan USB-C diciptakeun.
  • Pilihan sanésna nyaéta batréna ruksak, hal anu direngsekeun ku ngaganti eta. Upami tablet ngagaduhan sistem batré anu tiasa digentos, ieu mangrupikeun hal anu urang tiasa laksanakeun nyalira. Lamun henteu, urang kudu mawa eta ka puseur husus pikeun diganti.

Éta tablet tetep dina logo bisa jadi warta pangalusna diantara masalah nu teu ngidinan urang pikeun ngakses alat. Tetep dina logo ngandung harti yén layar berpungsi, nu boga batré atawa batréna jalan na paling dipikaresep teu aya kagagalan hardware. Kalayan kecap séjén: urang ningali logo sabab aya hiji hal dina sistem operasi geus gagal sarta teu bisa ngamimitian. Upami lepatna nyaéta parangkat lunak, kami bakal ngalereskeunana ku ngalereskeun parangkat lunak.

Naon anu urang kedah laksanakeun bakal gumantung kana merek sareng sistem operasi, janten urang kedah angkat ka halaman dukungan tablet urang sareng turutan petunjuk anu disayogikeun di dinya. Biasana anu urang kedah laksanakeun nyaéta unduh sistem operasi sareng pasang tina komputer. Masing-masing perusahaan tiasa nawiskeun kami alat pikeun ieu, janten penting pikeun nuturkeun petunjuk khusus ngeunaan modél tablet kami.

Tablet kuring henteu hurungkeun layar

tablet kuring henteu hurung

Upami urang ngamanipulasi tablet urang, urang ngadangu kagiatan sareng layar henteu nunjukkeun nanaon, urang tiasa gaduh a masalah software atawa hardware. Kami bakal ngalaksanakeun pamariksaan di handap ieu:

  • Hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta ngahurungkeun kacaangan. Ieu mungkin sigana konyol, tapi ku Jumlah tablet dina pasaran jeung nyokot kana akun nu artikel ieu umum, kamungkinan yén urang boga tablet anu kacaangan minimum nembongkeun layar lengkep hideung teu bisa maréntah kaluar.
  • Lamun tablet nawarkeun pilihan, urang bakal maksa reboot a. Dina tablet Apple, aranjeunna ngajawab 80% tina masalah leutik, sarta ieu bisa jadi masalah "leutik" nu bakal dibereskeun dina menit lamun layar gagal alatan bug. Upami tablet kami henteu gaduh pilihan pikeun maksakeun balikan deui, kami bakal maksakeun pareum teras hurungkeun deui. Seueur alat éléktronik bakal pareum lengkep upami urang mencét tombol kakuatan na sababaraha detik, sakapeung aya 8, sakapeung 20 ... Urang ngan ukur kedah tahan sakedap teras pencét deui pikeun ningali upami éta hurung.
  • Upami maksakeun balikan deui henteu ngabéréskeun nanaon, éta langkung saé pikeun mulangkeun sistem operasi. Unggal tablet tiasa dibalikeun ku hiji cara, tapi ampir sadayana tiasa disimpen deui tina komputer nganggo alat anu disayogikeun ku perusahaan anu sami.
  • Lamun urang geus dibalikeun sarta tablet masih teu némbongkeun aktivitas dina layar, éta paling dipikaresep eta boga gagal dina sistem video. Hadé pisan mun éta nyandak eta ka puseur husus pikeun ngalereskeun eta.

Tablet kuring henteu hurung, ngan ukur ngageter

Titik ieu mirip pisan sareng "Tablet abdi moal hurungkeun layar." Hijina bédana nyaéta yén waktos ieu teu maén sora naon wae, tapi enya ngageter. Dina hal ieu, naon anu urang kedah nyobian nyaéta ngaktipkeun sora. Upami tablet urang gaduh asistén virtual, urang tiasa nyobian ngaluncurkeunana, sabab asisten ieu biasana nyarios ka urang sanaos tablet dina tiiseun. Upami anjeun nyarios, urang uih deui ka titik anu ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun upami layar henteu hurung.

Kamungkinan sejen nyaeta aya masalah software anu hese ngajelaskeun lamun urang teu ningali nanaon dina layar. Pikeun ngaleungitkeun sagala masalah parangkat lunak, anu pangsaéna anu urang tiasa laksanakeun nyaéta mulangkeun tablet. Upami urang ngabalikeun deui sareng henteu ningkatkeun, urang kedah nyandak ka pusat khusus pikeun ngalereskeunana.

Tablet kuring henteu hurung sareng panas

Awas. Leres, éta kawilang normal pikeun alat sapertos smartphone atanapi tablet janten panas nalika urang maén judul anu nungtut; Éta mangrupikeun alat anu langkung ipis sareng komponén anu langkung kuat kedah diciptakeun. Anu henteu normal deui nyaéta panas tanpa hurung. Maksudna: upami dieureunkeun sareng urang perhatikeun yén éta panas, masalahna henteu katingali saé. Paling dipikaresep aya a masalah batré, nu dina bentuk goréng.

Batré goréng éta bahaya. Aya kasus telepon merek anu kasohor dimana teleponna mimiti ngaroko komo ngamimitian seuneu. Upami tablet urang panas tanpa alesan anu jelas, urang tiasa ngahapus, sabisana, sareng ngabersihan, khususna bagian anu nyambung ka tablet. Upami éta henteu ngalereskeun nanaon, kuring pribadi bakal nyarios "ulah janten pahlawan" sareng mamatahan anjeun nyandak ka pusat khusus pikeun ngalereskeunana.

Métode séjén anjeun tiasa nyobian upami tablet anjeun henteu hurung

tablet pangalusna

Pencét jeung tahan tombol daya atawa cabut batréna

Ieu mungkin, sarta ogé umum, pikeun Smartphone, Tablet, laptop, jeung alat éléktronik lianna meunang nyangkut dina mode pareum. Dina kaayaan kitu, tombol daya moal jalan - sabab alat ieu dasarna beku. Ayeuna, solusi anu paling populér nyaéta nyabut batréna, antosan sababaraha detik, teras selapkeun deui, teras pencét deui tombol daya.

Ieu deprives alat tina sakabeh tanaga sarta mangrupakeun prakték well-dipikawanoh tur loba dipaké diantara jalma anu geus atawa geus ngalaman masalah nalika ngahurungkeun mobile maranéhanana. Éta langkung dikenal salaku "pegatkeun sareng sambungkeun deui" di Spanyol, tapi di nagara-nagara anu nganggo basa Inggris langkung dikenal salaku "siklus énergi". Upami alat anjeun gaduh batré anu tiasa dicabut, cobian ieu. Bisa ngajawab masalah anjeun.

Tangtosna, alat Anjeun bisa jadi teu boga batré removable. IPhones dipikanyaho pikeun fitur sapertos kitu, contona. Masih, untungna, aya cara anu efektif pikeun ngagunakeun téknik "siklus kakuatan" ogé. Anjeun ngan ukur kedah mencét tombol daya alat anjeun sakitar 10 detik. Upami ieu henteu hasil, cobian tahan éta langkung lami. Kuring nyaho, pisan ngulang. Tapi dianggo dina kalolobaan kasus. Salaku tambahan, najan 10 detik biasana waktos pikeun ngaktipkeun seueur alat, aya sababaraha anu peryogi sakitar 30 atanapi langkung.

"Tablet kuring moal hurung sanaos saatos ngagunakeun téknik 'daur daya'?" Baca deui. Ieu teu umum, tapi ulah pikir nu awon acan.

Ngecas alat Anjeun

"Tablet abdi henteu hurung nalika kuring mencét tombol daya." Bisa jadi teu boga batré. Colokkeun alat anjeun sareng ngantepkeun ngecas sakedap sateuacan nyobian hurungkeun deui.

Lamun batre alat Anjeun tos rengse lemes, eta bisa jadi teu ngahurungkeun langsung saatos Anjeun ngahurungkeun, anu bakal ngajadikeun anjeun mikir yén éta henteu ngamuat. Sabar, tinggalkeun alat sakedap, panginten sababaraha menit, sateuacan nyobian hurungkeun deui. Saatos ngantepkeun tablet anjeun ngeusi sakedap, éta kedah hurung deui normal.

Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa jadi kudu ngagabungkeun metoda kahiji jeung kadua: Hayu ngecas sababaraha menit, teras pencét tombol daya salila kira 10 detik.

Laksanakeun Reset Pabrik

Upami alat anjeun mimiti hurung sapertos biasa, tapi kaganggu - Panginten prosésna gagal, alatna beku, atanapi langsung reboot atanapi pareum - meureun aya masalah jeung software alat Anjeun. Dina hal éta, mencét tombol daya sakedap atanapi ngecas éta moal ngabantosan. Dua metode anu munggaran ngan ukur ngabantosan tablet atanapi telepon anu teu ngaréspon.

Aya cara anu rada disumputkeun pikeun ngareset pabrik alat Android anjeun nalika éta henteu hurung sakumaha anu sakuduna. Catet éta Metoda ieu bakal mupus sadaya eusi alat Android anjeun, malikkeun setélan anu dipibanda nalika anjeun ngagaleuh éta, sahingga mulang ka kaayaan standar.. Kuring nyangka yén éta kedah dianggo ngan ukur dina kasus anu paling parah, nalika alat anjeun teu tiasa dianggo kusabab parangkat lunak anu beku atanapi ngagantung unggal dua per tilu, saprak Anjeun bakal leungit sagalana nu teu nyingkronkeun jeung alat sejen.

Tetep maca pikeun ningali langkung rinci kumaha ngabéréskeunana. Ieu mangrupikeun pidéo leutik anu nunjukkeun jinis layar anu aya masalah.

Kahiji, anjeun bakal kudu ngakses "mode recovery" alat Anjeun. Pareuman alat lengkep, teras hurungkeun nganggo salah sahiji kombinasi tombol di handap ieu:

  • Tahan Volume Up + Volume Turun + Tombol Daya.
  • Tahan Volume Up + Tombol Imah + Tombol Daya.
  • Tahan Tombol imah + Tombol daya.
  • Tahan Volume Up + Kaméra.

Kombinasi bakal rupa-rupa gumantung kana alat. Upami teu aya anu tiasa dianggo, cobian milarian internét pikeun alat anjeun sareng "mode pamulihan" pikeun milarian kombinasi anu leres. Sadaya alat gaduh hiji - janten Samsung o Bq - pikeun alesan kaamanan. Ngahaturkeun nuhun ka Android Tengah kanggo inpormasi anjeun anu parantos kami tarjamahkeun.

Saatos kombinasi anu leres dianggo, Tablet anjeun atanapi sélulér bakal terang layar kalayan pilihan anu béda. Sakali anjeun gaduh aranjeunna, nganggo tombol polumeu pikeun mindahkeun kaluhur atanapi kahandap dina ménu sareng nyorot "mode pamulihan." Pikeun milih éta anjeun kedah pencét tombol daya. Paling dipikaresep, anjeun bakal meunang layar nanyakeun keur konfirmasi nu Anjeun hoyong mulangkeun data. Prosedurna sami: paké kenop polumeu pikeun ngagulung ka luhur sareng ka handap dina pilihan anu béda sareng pencét tombol daya pikeun milihana.

Kalawan metoda ieu anjeun bakal ngalakonan hal anu sarua anu lumangsung nalika pormat hiji tablet Android. Sakali disimpen deui, kami nyarankeun éta ngamutahirkeun tablet pikeun nyegah kasalahan hareup.

"Tablet abdi henteu hurung sanajan nyobian ngareset data." Lamun pilihan katilu teu dianggo, éta paling dipikaresep masalah batré. Upami anjeun henteu hoyong atanapi henteu mampuh mésér alat énggal, Anjeun salawasna bisa nyobaan meuli batré anyar: Kuring deduce yén anjeun hoyong tetep data anjeun gaduh di dinya.

Naon anu kudu dilakukeun upami tablet kuring henteu hurung gumantung kana merek

Samsung

galaxy tab s5, salah sahiji tablet pangalusna

Upami Samsung kami henteu hurung, kami bakal nyobian ieu:

  • Urang diusahakeun maksa reboot a. Samsung gaduh seueur tablet sareng kamungkinan sababaraha moal balikan deui ku cara ieu, tapi hal anu normal nyaéta urang tiasa maksakeun balikan deui ka tablet Samsung ku mencét tombol polumeu ka luhur sareng tombol pareum sababaraha detik, urang ngantosan. logo pikeun muncul dina layar lajeng urang leupaskeun. Upami polumeu ka luhur + pareum combo henteu tiasa dianggo, urang kedah pencét tombol pareum sababaraha detik pikeun ningali upami pareum lengkep.
  • Urang mulangkeun sistem operasi ti PC. Sistemna tiasa rupa-rupa gumantung kana nalika anjeun maca tulisan ieu, tapi alat pikeun ngalaksanakeun jinis prosedur ieu dina tablet Samsun nyaéta Kies. Anu kami kedah laksanakeun nyaéta masang parangkat lunak saatos nyambungkeun tablet kami ka komputer ngalangkungan port USB, klik "Pamulihan Pamulihan" teras turutan petunjuk anu muncul dina layar (tina PC).
  • Upami di luhur urang masih henteu ngabéréskeun masalah, urang kedah nyandak tablet ka pusat khusus pikeun ngalereskeunana.

Lenovo

Lenovo Tab4

Upami Lenovo kami henteu hurung, kami bakal nyobian ieu:

  • Urang diusahakeun maksa reboot a. Lenovo ngagaduhan seueur jinis tablet di pasar sareng diantarana aya sababaraha anu nganggo sistem operasi Windows sareng sababaraha anu nganggo Android. Dina duanana kasus, leuwih sae pikeun mencet tombol pareum pikeun 20s, leupaskeun sarta sanggeus sababaraha detik hurungkeun deui.
  • Urang mulangkeun sistem operasi ti PC. Alat PC perusahaan ieu disebut Asisten pinter Lenovo MOTO sareng urang tiasa ngaunduh tina link ieu. Urang kedah nyambungkeun tablet kami ka PC, ngamimitian alat, angkat ka bagian alat kami, pilih pilihan pikeun malikkeun sareng turutan petunjuk anu muncul dina layar.
  • Upami urang malikkeun sareng tablet urang tetep henteu hurung, urang kedah nyandak ka pusat khusus pikeun ngalereskeunana.

iPad

Upami iPad urang henteu hurung, urang kedah nyobian ieu:

  • Maksakeun balikan deui. Alat ios berpungsi saé pisan, tapi henteu kutu-gratis. Éta sanés anu paling dipikaresep, tapi iPad anu henteu hurung tiasa disababkeun ku masalah parangkat lunak sareng hal anu kahiji anu kedah urang laksanakeun nalika urang ngalaman kagagalan nyaéta maksa ngamimitian deui. Ieu dihontal ku mencét tombol ngamimitian (atanapi tombol polumeu ka handap upami anjeun teu gaduh) + tombol pareum dugi ka ningali apel. Dina waktos éta, urang ngaleupaskeun sareng ngantosan ngamimitian. Lamun urang teu ningali apal, urang ngaléngkah ka titik salajengna.
  • Urang reinstall sistem operasi. Kami nyambungkeun iPad ka komputer (dina Windows sareng versi macOS sateuacana anjeun kedah dipasang iTunes. Dina Windows sayogi ti Microsoft Store) bari mencét tombol ngamimitian atanapi tombol polumeu ka handap upami urang gaduh iPad sareng Face ID. Komputer bakal ngadeteksi yen urang boga hiji iPad disambungkeun, bakal nempatkeun eta dina modeu recovery sarta nawiskeun urang mulangkeun eta. Urang turutan indikasi nu urang tingali dina layar (tina komputer).
  • Éta iPad henteu ngijinkeun urang mulangkeunana sareng henteu dihurungkeun mangrupikeun hal anu anéh sareng teu biasa. Upami ieu hal, éta pangalusna pikeun nelepon Apple ambéh maranéhanana bisa méré urang solusi, nu meureun nya nyandak ka puseur husus pikeun ngalereskeun eta.

ASUS

Asus Zenbook Flip

Upami tablet ASUS urang henteu hurung, urang kedah nyobian ieu:

  • Urang bakal maksa reboot atawa, dina hal ieu, shutdown a. Urang bakal mencet tombol daya salila kira 20s pikeun mastikeun yén tablet pareum. Urang hurungkeun deui tur tingal lamun masalah geus direngsekeun.
  • Urang pasang deui sistem operasi tina PC. Alat perusahaan ieu pikeun mulangkeun alat toél anjeun disebut Alat Flash Asus sareng urang tiasa ngaunduhana link ieu. Sakali tablet disambungkeun, urang ngamimitian software ti PC, buka bagian "Nyadangkeun / Mulangkeun" tur turutan parentah nu nembongan dina layar.
  • Upami urang mulangkeun sistem operasi sareng tablet urang tetep henteu nunjukkeun kagiatan naon waé, urang kedah nyandak éta ka pusat khusus pikeun ngalereskeunana.

Meureun geus pegat

Panimu tablet

Pilihan anu terakhir sareng teu tiasa dihindari upami teu aya anu di luhur nyaéta ieu. Teu aya anu resep ngadangu - atanapi maca dina hal ieu - tapi upami alat anjeun nolak hurung sanajan saatos sadayana, sanajan saatos mencet tombol daya sakedap, cabut sareng ngagentos batre sareng anu énggal, atanapi ngecas - atanapi upami hurung tapi tetep henteu jalan leres saatos Reset - nya éta manja.

tablet kuring henteu hurung

pilihan naon anjeun gaduh? Kami nyarankeun anjeun tingali pituduh ieu dimana kami ngabantosan anjeun terang tablet naon mésér Kami ngarepkeun inpormasi éta mangpaat pikeun anjeun sareng anjeun parantos tiasa ngabéréskeun masalah éta.

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

16 komentar ngeunaan "Tablet abdi henteu hurung, naon anu kudu dipigawé?"

  1. Tablet kuring nyaéta Samsung, kamari kuring nyicingan éta sareng kuring henteu sadar yén éta parantos ngagaduhan batré 1%, janten dipareuman sareng ngantepkeun ngecas, masalahna ngan ukur gambar batréna sigana saolah-olah ngecas sareng éta. pareum deui, Kuring disambungkeun ka komputer pikeun beban tapi ngan disada na nyebutkeun yen input USB dipikawanoh lajeng nu teu, naon anu kudu dipigawé?

  2. Abdi gaduh tablet bgh 10 inci énggal saatos dianggo, kuring nempatkeun éta pikeun ngecas sareng éta henteu ngeusi batre atanapi hurung, éta henteu nunjukkeun nanaon, éta henteu cicing atanapi henteu aya anu nganggo sasih énggal, ngan ukur dianggo. nepi kabeh batré na nalika kuring nempatkeun eta ngecas, naon atuh

  3. Hai kumaha damang? Abdi gaduh tablet kanji, kuring parantos nerapkeun hard reset tapi nalika ngamimitian deui éta nunjukkeun logo teras pareum. Sareng kuring henteu tiasa mendakan solusi, masalah naon anu kuring tiasa gaduh?

  4. Salam tapi
    Kumaha upami aya waktosna tetep dina logo sareng windows henteu tiasa ngenalkeunana? Kuring ngagaduhan dua tablet low-end: wolder sareng woxter. Anu terakhir anu kuring henteu acan angkat ka titik anu bersih, janten naon anu kuring tiasa laksanakeun? The firmware kuring boga.

    Pangalusna Wasalam,
    Gracias

  5. Abdi gaduh tablet innjoo sareng kuring nyerat sareng ujug-ujug macét sareng kuring dipareuman tapi henteu deui dihurungkeun sareng ngan ukur aya 3 bulan anu kuring tiasa laksanakeun hatur nuhun sareng salam.

  6. Tablet Ghia kuring nyarios yén alat anjeun rusak, tiasa dipercaya sareng moal ngamimitian. Naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  7. Hai Emilio,

    Naha anjeun parantos nyobian sadaya solusi pikeun masalah ieu anu kami usulkeun dina postingan? Bejakeun deui sareng kami bakal ngabantosan anjeun.

    Salam!

  8. Halo, tablet kuring ngan ukur 3 bulan sareng kuring nganggo éta sareng ujug-ujug mimiti pareum sareng hurung, pareum sareng hurungkeun sareng henteu ngaréspon nanaon sareng pareum sareng henteu hurung langkung ti Abdi ngalakukeun

  9. Hello Rosalía,

    Sigana yén éta téh masalah jeung batré anu teu bisa nyimpen muatan a. Éta sababna hurung sareng mareuman terus-terusan dugi ka gagal.

    Anjeun paling dipikaresep kudu ngaganti batréna.

  10. Halo, tablet abdi teu ngidinan ngahurungkeun kaméra, nembongan. «Aplikasi kaméra geus dieureunkeun» sarta ngan ninggalkeun pilihan pikeun nampa.
    Naon anu kuring tiasa lakukeun?
    hatur nuhun

  11. Sae pisan halaman anjeun, kuring parantos ngarengsekeun masalahna. Ieu dilayanan kuring ogé.

  12. Tablet kuring tetep dina layar tapi teu aya nanaon ... Kuring ngalakukeun sadayana, kuring ngagaduhan satengah batré, kuring malikkeun, kuring nyobian sagala pilihan anu masihan kuring dina volume + hurungkeun sareng tetep sami, éta henteu pernah murag atanapi naon waé, Kuring meuli eta saminggu ka tukang!

  13. Halo Sarai, upami tablet anjeun henteu hurung sareng anjeun ngagaleuh ayeuna-ayeuna, hal anu pangsaéna nyaéta kéngingkeun artos anjeun sareng ngagaleuh anu sanés atanapi ngagentos anu sanés.

    Salam!

  14. Halo, tablet kuring henteu hurung deui tapi ngecas, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

  15. Hai Martha,

    Naha tablet anjeun hurung nalika nuju ngecas atanapi henteu? Upami éta tiasa ngeusi batre nalika dihubungkeun sareng kabel tapi nalika dipegatkeun éta pareum, éta hartosna batréna parantos maot sareng anjeun kedah ngagentos anu énggal.

    Salam!

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.