Tablet sareng GPS

Sanajan eta bisa jadi teu sigana kawas éta, aya loba tablet nu ngawengku GPS terpadu, kitu ogé kasaluyuan pikeun sistem geolokasi séjén kayaning GLONASS, BeiDou, jeung Galileo Éropa. Hatur nuhun ka aranjeunna, anjeun tiasa salawasna diposisikan di planét ieu, sareng anjeun tiasa dianggo pikeun nuturkeun rute, navigasi, tag poto sareng lokasi, jsb.

The tablet pangalusna kalawan GPS terpadu

Naha tablet nganggo GPS tiasa dianggo dina mobil? Sareng dina treuk?

ipad dina mobil

Leres, sapertos anu anjeun lakukeun ku smartphone atanapi nganggo sistem GPS khusus, sareng tablet anu kalebet GPS anjeun tiasa dipaké dina mobil salaku navigator a, ngagunakeun aplikasi sapertos Google Maps, Apple Maps, jsb.

Salaku tambahan, upami kandaraan anjeun gaduh stop kontak USB, anjeun tiasa ngaktipkeunana supados batréna henteu ngocor salami perjalanan, atanapi mésér adaptor kanggo stop kontak korek rokok (12V).

Kumaha terang upami tablet gaduh GPS

Upami tablet anjeun gaduh GPS built-in, nyaéta, upami gaduh sistem GPS anu diwangun salaku bagian tina chipset komunikasi, éta tiasa saderhana. Upami anjeun henteu émut naon ciri téknis tablet anjeun, anjeun tiasa milarian merek sareng modél dina halaman wéb resmi produsén pikeun mendakan diantarana. Spésifikasi téknis upami anjeun ngagaduhan.

Tapi upami anjeun henteu terang modél khusus anu anjeun gaduh atanapi anu henteu mungkin, aya ogé cara anu sanés pikeun milarian. Anjeun tiasa angkat ka aplikasi Setélan> lokasi tur tingal lamun fitur ieu sadia di dinya. Upami éta tablet sareng WiFi + LTE, nyaéta, anu ngadukung kartu SIM, éta bakal gaduh GPS terpadu kalayan kaamanan total sareng modem BT / WiFi. Lamun ngan WiFi, paling dipikaresep moal, sanajan aya pengecualian.

Anjeun oge bisa make aplikasi nelepon pikeun ieu. Anjeun ngan kudu mencet salah sahiji handap kode (sanaos henteu tiasa dianggo dina sadaya sistem):

  • * # * # 4636 # **
  • *#0*#
  • # 7378423 # **

Ieu kudu balik pesen onscreen kalawan inpormasi ngeunaan naha anjeun gaduh GPS atanapi henteu.

Kumaha ngagunakeun GPS tina tablet. Naha anjeun peryogi 4G?

ipad sareng gps

Para ngagunakeun GPS tina tablet, éta ngan ukur kedah aktip dina setélan ménu sistem operasi. Upami lokasina diidinan, maka anjeun tiasa nganggo aplikasi navigasi naon waé pikeun nungtun anjeun anu ngamungkinkeun anjeun ngundeur peta offline. Upami anjeun nganggo Google Maps atanapi Apple Maps maka anjeun kedah gaduh sambungan data.

Dina naon waé, teu perlu konektipitas sareng LTE 4G atanapi konektipitas jaringan anu sanés, sabab GPS nyambung sareng satelit sistem posisi ieu, sapertos GPS sapertos Garmin, atanapi TomTom henteu nganggo data SIM atanapi WiFi nalika anjeun naék mobil…

Kumaha carana milih tablet nganggo GPS

Pikeun milih hiji tablet alus kalawan GPS diwangun-di, anjeun kedah ningali sababaraha detil anu penting pikeun jinis pamakean ieu:

  • layar: hal anu penting nu boga panel IPS, tur kalawan sababaraha perlakuan ulah sorotan lamun mungkin. IPS gaduh pisibilitas anu saé tina sagala sudut, anu bakal ngagampangkeun supir ningali peta upami aranjeunna henteu ningali ti payun. Salaku tambahan, résolusina kedah saé, pikeun ningali peta sacara rinci, sareng cahayana kedah cekap pikeun ningali dina terangan. Di sisi anu sanés, ukuranana kedah 8 ”atanapi langkung ageung, ku kituna anjeun tiasa ngahargaan peta tanpa seueur usaha.
  • Otonomi: tablet umumna boga otonomi 8 jam komo leuwih, cukup keur paling journeys mobil. Tapi, anjeun salawasna tiasa nyambungkeun tablet ka stop kontak mobil, sapertos korek api sareng adaptor 12V. Atanapi upami mobil anjeun gaduh stop kontak USB, angkat langsung ka dinya supados tiasa dihidupkeun salami perjalanan.
  • Conectividad: konektipitas penting lamun bade ngagunakeun eta salaku GPS, saprak hiji hal anu pikeun nganapigasi tur pituduh Anjeun sapanjang jalur, sarta hal séjén nyaéta néangan jenis nu tangtu alamat, informasi ngeunaan tujuan anjeun, nomer telepon pikeun reservations, jsb. Upami anjeun gaduh WiFi, sareng mobil anjeun henteu gaduh jaringan, anjeun moal tiasa nyambung. Upami éta tablet sareng WiFi + LTE, anjeun tiasa nganggo SIM pikeun disambungkeun ti mana waé.
  • hargaSababaraha panginten yén kalebet GPS mangrupikeun hal anu ngajantenkeun tablet mahal pisan, tapi fitur ieu rada murah sareng gampang diimplementasikeun, ku kituna henteu ningkatkeun hargana. Aya tablet sareng GPS sadaya harga, bahkan sababaraha béaya rendah.

Jinis GPS dina tablet

Tungtungna, hal anu pikaresepeun anu anjeun kedah terang nyaéta jenis téhnologi atanapi konstelasi satelit anu tiasa dianggo ku chip panarima alat anjeun. Sanajan GPS geus jadi kecap wildcard, aya leuwih sistem sadia:

  • GPS: mangrupa akronim pikeun Global Positioning System, sistem Amérika dijieun pikeun pamakéan militér pikeun pituduh pasukan AS DoD. Sistem ieu akurat pisan, kalawan peta sakuliah dunya sarta akurasi nepi ka 10 méter. Éta tiasa dianggo pikeun panggunaan sipil, sapertos seueur, tapi anjeun kedah terang yén upami aya perang di mana waé di dunya sareng Amérika Serikat aya di jerona, aranjeunna sigana bakal ngarahkeun satelitna dina titik perang pikeun ningkatkeun cakupan na. sistem jeung saterusna. waktos eta bisa gagal atawa leungit sababaraha sinyal.
  • Hiji GPS: eta mangrupakeun varian tina GPS tradisional, hiji GPS ditulungan pikeun ngaronjatkeun kinerja dina alat nu bagerak via satelit.
  • GLONASS: éta sistem Rusia dikembangkeun ku Uni Soviét dina respon kana GPS Amérika. jasa ieu tetep operasional kiwari, sarta dipaké di sawatara wewengkon ku alat nu tangtu pikeun locating on darat, laut jeung hawa.
  • GALILEO: éta 100% Sistim Éropa sarta dijieun pikeun pamakéan sipil. Ieu gaduh kaunggulan tina GPS, sabab moal aya karugian upami aya konflik. Salaku tambahan, akurasi GPS parantos ningkat, kalayan variasi jarakna ngan ukur 1 méter. Nanging, éta masih teu lengkep, sareng ESA henteu acan réngsé ngirimkeun sadaya satelit anu bakal ngawangun jaringan. Di sisi anu sanés, sistem Éropa bakal ngagaduhan fungsi tambahan, sapertos sababaraha anu pikaresepeun pikeun operasi nyalametkeun, pisibilitas di jero gedong, jsb.
  • QZSS: nyaéta sistem satelit pikeun navigasi global Jepang. Pelengkap pikeun GPS nagara Jepang anu diciptakeun ku perusahaan sapertos GNSS Technologies, Mitsubishi Electric sareng Hitachi. Dina hal ieu, akurasi posisi, kasadiaan sareng reliabilitas ogé bakal ningkat.
  • BDS: Ogé disebut BeiDou, éta sistem navigasi satelit Cina. Éta diwangun ku dua rasi satelit anu misah, sareng precision milimeter diperkirakeun.

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.