Apdet Android Tablet

Nalika anjeun gaduh tablet sareng Android salaku sistem operasi, anjeun gaduh apdet biasa. Salian sababaraha apdet kaamanan, nyaéta apdet sistem operasi.

Sanaos seueur pangguna henteu terang pisan kumaha ngapdet tablet Androidna. Teu hal pajeulit, tapi kudu dipikawanoh sepanjang waktos. Kusabab hal anu normal nyaéta pembaruan otomatis, janten anjeun henteu kedah ngalakukeun, tapi upami éta henteu sumping, teras kedah dilakukeun sacara manual.

Sateuacan ngamimitian prosés, éta kedah nyarios éta teu kabeh tablet Android boga aksés ka apdet. Utamana model dina rentang low biasana teu boga apdet kana versi anyar tina sistem operasi. Sanajan biasana gumantung kana unggal merek. Pamaké sareng modél high-end biasana sok gaduh sahenteuna hiji pembaruan sistem operasi anu dijamin. Tapi uninga langkung atanapi janten salawasna up to date, anjeun kudu parios kalawan produsén, anu biasana ngawartosan model nu bakal boga aksés ka versi salajengna tina Android, lamun aya update.

Kumaha ngapdet tablet Android

ngamutahirkeun tablet android

Nalika ngamutahirkeun tablet Android, aya sababaraha cara pikeun meunangkeunana. Sanaos salah sahijina anu paling sering dianggo ku seueur konsumen. Salian ti pangbasajanna. Tapi urang ngajelaskeun rupa-rupa cara anu mungkin ayeuna.

Apdet tina tablet

Cara munggaran pikeun ngalakukeunana nyaéta tina aplikasi éta sorangan. Anu mimiti, anjeun kedah ngaktipkeun WiFi di dinya, upami éta henteu dianggo dina waktos éta. Lajeng anjeun kudu asupkeun setélan tablet. Aya, bagian anu terakhir dina daptar nyaéta ngeunaan inpormasi alat atanapi alat.

Urang kudu asupkeun bagian ieu, dimana urang manggihan runtuyan pilihan anyar. Salah sahiji bagian dina layar nyaéta Pembaruan Sistem, anu anjeun kedah lebetkeun. Di jerona urang manggihan pilihan pikeun Pariksa apdet. Android lajeng bakal pariksa apdet pikeun tablet. Upami aya anu kapendak, éta bakal diunduh sareng dipasang sacara otomatis.

Hal anu biasa nyaéta pesen yén aya pembaruan dipasang, sareng tablet restart. Nalika hurung deui, anjeun geus boga versi anyar Android sadia di dinya.

Unduh apdet dina PC

Hiji métode anu saméméhna mungkin, sanajan geus leungit ayana, nyaéta pikeun ngundeur apdet dina PC, pikeun masang eta di handap dina tablet Android Anjeun. Dina hal ieu, anjeun kedah angkat ka halaman produsén tablet, dimana aranjeunna biasana gaduh apdet. Aranjeunna biasana gaduh halaman pangrojong atanapi unduhan, dimana anjeun tiasa nampi file ieu.

Parangkat lunak anu bakal dipasang dina komputer teras diunduh kana éta. Lamun ieu geus rengse, anjeun bisa balik deui ka kaca download, dimana anjeun bisa néangan apdet sadia pikeun tablet. Upami kitu, teras apdet kedah diunduh, file anu bakal dianggo.

Lajeng anjeun kudu sambungkeun tablet ka komputer nganggo kabel USB. Teras anjeun kedah muka program anu parantos dipasang dina komputer, ti produsén. Dina program ieu sok aya bagian update. Biasana aya dina tab dina alat. Teras, anjeun kedah mastikeun pembaruan ieu. Pembaruan anu bakal dimimitian harita.

Jadi tablet meunang apdet ieu, nu bisa jadi versi anyar Android, contona. Waktu nu diperlukeun pikeun pinuh ngamutahirkeun bisa jadi variabel. Tapi éta penting salawasna boga batré cukup sadia sami, supados prosésna dilaksanakeun tanpa gangguan. Janten pastikeun éta 100% dicas.

Naha anjeun tiasa ningkatkeun tablet anu lami?

ngamutahirkeun tablet android

Ngagaduhan versi Android anu lami tiasa nyababkeun seueur masalah pikeun pangguna. Kusabab teu aya apdet anu sayogi, kawas kaamanan. Naon anu ngajadikeun tablet rentan ka sagala jinis ancaman, sapertos anu nyolong kana sababaraha aplikasi di Play Store.

Saterusna, kasaluyuan ogé masalah. Loba aplikasi eureun jalan dina tablet, nu greatly ngawatesan pamakéan éta. The heubeul tablet Android, nu gede masalah kasaluyuan.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngamutahirkeun hiji tablet heubeul dina sababaraha kali, sanajan keur ieu Anjeun kudu Resort ka métode alternatif. Sajaba ti éta, teu salawasna aya jaminan yén métode ieu bakal méré hasil nu dipikahoyong pikeun pamaké. Kusabab sanggeus sababaraha taun, apdet biasana dieureunkeun. Ku alatan éta, cara anu aya pikeun ngapdet henteu leres-leres resmi.

Mun anjeun teu hoyong ngahesekeun hirup anjeun sarta tablet anjeun pisan heubeul, dina kompilasi ieu tablet murah Anjeun bakal mendakan model sareng versi panganyarna tina Android dipasang.

Pasang firmware ti daérah sanés

ngamutahirkeun tablet android heubeul

Ieu mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun upami tablet bakal ngagaduhan hak pikeun pembaruan sapertos kitu, tapi peluncuranna ditunda. Anu kedah dilakukeun ku pangguna nyaéta néangan firmware ti wewengkon séjén di mana eta dibuka. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun tiasa nganggo situs wéb sapertos Sammobile. Firmware anu ditaroskeun anu anjeun tiasa pasang dina tablet biasana sayogi pikeun pangguna di dinya. Lajeng, sakali diundeur, Anjeun ngan kudu turutan parentah nu nembongan dina layar pikeun lumangsungna kalawan pamasangan update ceuk. Ku cara kieu, anjeun parantos gaduh aksés kana éta tablet. Pikeun prosés ieu teu perlu boga root dina alat.

Adat rom

Sapertos sareng smartphone Android, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun akar hiji tablet Android. Ku cara kieu, pamaké bakal tiasa ngaropea loba aspék penampilan na, salian bisa masang custom ROM. Hatur nuhun kana ieu, tablet anu umurna sababaraha taun diidinan pikeun ngaksés versi sistem operasi panganyarna.

Ku alatan éta, tablet kudu rooted tur boga bootloader dikonci. Hal anu tiasa dipelajari dina sagala rupa forum, sapertos Pamekar XDA. Salaku tambahan, dina panglawungan ieu anjeun ogé bakal mendakan alat anu kedah dianggo dina prosés sareng ogé aksés ka ROM khusus ieu anu tiasa aksés kana versi sistem operasi anu langkung énggal.

Éta mangrupikeun prosés anu rumit sareng tiasa gaduh seueur akibat dina tablet. Ku alatan éta, penting pikeun terang naon anu dilakukeun, salian ti boga cadangan sadaya file di jerona.

Upami anjeun parantos dugi ka ieu, éta anjeun masih henteu terang pisan

Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Ninggalkeun comment hiji

*

*

  1. Tanggung jawab data: AB Internét
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.