tablet mirah kualitas alus

Urang nampilkeun anjeun tempat favorit anjeun tingali analisis, babandingan jeung pamadegan tablet mirah ayeuna iraha waé anjeun badé mésér salah sahiji alat ieu.

Tablet nyaéta alat sélulér sareng sambungan internét anu tiasa dianggo dina cara anu sami sareng telepon sélulér pinter, hampang, kalayan layar rampa sareng aplikasi gratis nu bisa gampang diundeur. Artikel anu paling luar biasa:

The tablet mirah pangalusna

Ieu pilihan tina tablet mirah pangalusna nu bisa Anjeun meuli ayeuna.

Pikeun nyieun tabel komparatif ieu kami geus tumut kana akun:

  • Mung bestseller: Biasana, produk anu paling dijual téh sabab minuhan ekspektasi pamaké. Ku sabab kitu, dina tabel di handap ieu ngan ukur model anu paling dijual ku pangguna anu bakal muncul, hal anu ngajamin anjeun mésér tablet anu parantos diuji sacara saksama ku rébuan palanggan dimana anjeun mastikeun yén anjeun henteu ngagaduhan masalah.
  • eupan balik positif: numbu ka jualan anu ratings. Upami tablet ngajual seueur, éta ogé bakal ngagaduhan seueur pendapat, janten upami aranjeunna positip mangrupikeun tanda anu saé. Dina ngabandingkeun tina tablet mirah anjeun ngan bakal ningali produk kalawan sahenteuna opat béntang, jadi catetan praktis beredar. Salaku tambahan, dina file unggal produk anjeun bakal tiasa maca pendapat seueur pangguna anu parantos ngagaleuh sareng senang sareng éta.

Kalayan dua tempat ieu anjeun tiasa mésér tablet énggal anjeun kalayan jaminan kapuasan total:

Babandingan tablet mirah

Upami anjeun masih henteu yakin anu mana anu kedah dipilih, sapanjang tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun naon anu anjeun kedah perhatikeun nalika mésér tablet anu murah:

Tablet murah ku ukuranana

Tablet mirah nurutkeun harga

Tablet murah ku jinisna

tablet mirah per pamakéan

Tablet murah ku merek

Upami anjeun ningali tablet murah, Anjeun tiasa nengetan husus ka sababaraha merek nu nawiskeun Anjeun persis naon nu Anjeun keur pilari, tapi tanpa nguciwakeun. Éta merek nyaéta:

CHUWI: Produsén Cina anu sanés ieu ogé ngarobihkeun jaringan pikeun produk kualitasna sareng harga anu murah. Sajaba ti éta, merek ogé geus narik loba perhatian ku nyoba niru Apple kalawan desain na. Ieu tablet mirah biasana boga kinerja alus berkat hardware kuat maranéhanana, kitu ogé téhnologi 4G LTE, keyboard jeung pulpen digital dina sababaraha model maranéhanana. 

Amazon: Raksasa penjualan online ogé gaduh alat sélulér anu murah sareng kualitas, sapertos tablet Fire na. Anjeun tiasa mendakan model sapertos Fire 7 (7 "), atanapi Fire HD 8 (8"). Éta modél anu kompak pisan, kalayan kinerja anu saé, otonomi anu saé, sareng layar kualitas anu saé. Aranjeunna gaduh sistem operasi FireOS, nyaéta, modifikasi tina Amazon dumasar kana Android (sareng cocog sareng aplikasina). Sistem ieu hadir sareng sababaraha aplikasi Amazon anu tos dipasang, janten idéal upami anjeun rutin ngagunakeun jasa ieu (Prime Video, Music, Photos,…). 

HUAWEI: éta salah sahiji pausahaan pangkuatna sarta inovatif di Cina, salawasna nawarkeun panganyarna dina téhnologi, kinerja tinggi, hiji sistem operasi diropéa, desain ati pisan, sarta sababaraha fitur nu ngan bakal manggihan di sababaraha premiums, kayaning casing aluminium. Anjeun bakal tiasa nampi sadayana sakedik, sareng kalayan jaminan maksimal anu ditawarkeun ku merek sapertos kitu, tanpa résiko milih merek murah anu sanés anu ngahasilkeun teu percanten. 

Lenovo: Raksasa Cina anu sanés ieu ogé mangrupikeun perusahaan anu paling penting dina séktor téknologi. Éta masihan katenangan anu hébat nalika milih produkna, terang yén anjeun leres-leres kéngingkeun naon anu anjeun ngarepkeun ti produsén sapertos kitu. Sajaba ti éta, tablet maranéhanana boga harga cukup kalapa, sarta mibanda ciri teknis pohara alus. Salaku tambahan, aranjeunna condong gaduh desain anu ati-ati sareng layarna ampir teu aya pigura, anu positip pisan pikeun maksimalkeun permukaan kerja bari ngirangan diménsi. 

Samsung: Éta mangrupikeun salah sahiji téknologi hébat dina widang alat sélulér, sareng Apple. Brand ieu sinonim jeung kualitas pangluhurna sarta hardware panganyarna, kitu ogé hiji sistem operasi anu bisa diropéa ku OTA pikeun mibanda sagala apdet sarta patch kaamanan. Tangtosna, perusahaan Koréa Kidul mangrupikeun salah sahiji pamimpin dina pamekaran sareng pembuatan panel tampilan, janten tampilanna bakal janten salah sahiji kakuatanana. Sareng, sanaos aranjeunna henteu paling murah, anjeun tiasa mendakan sababaraha modél ti taun ka tukang atanapi sababaraha taun ka pengker sakedik pisan. 

APEL: jelema ti Cupertino nangtung kaluar pikeun desain ati maranéhanana sarta minimalism, kitu ogé nawarkeun hardware jeung sistem pisan canggih. Salawasna di payuneun téknologi, sareng alat anu dioptimalkeun pisan pikeun ngahontal prestasi sareng otonomi maksimal. Salaku tambahan, aranjeunna ngurus unggal detil, sareng kadali kualitas anu saé, janten anjeun bakal nampi alat anu awét. Sareng, sanaos merek anu paling mahal, anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha model anu langkung lami kalayan harga anu pikaresepeun.

Téknis tina tablet

Upami anjeun henteu aub pisan atanapi aub dina subjek téknologi, sigana anjeun badé gancang marios sababaraha konsép anu tiasa muncul dina ulasan atanapi tablet tablet dina situs kami sareng anu sanés. Tong hariwang, éta ngan ukur sababaraha tab leutik.

layar

layar tablet

The maturation tina téhnologi geus ngabalukarkeun panels turun pisan dina harga, komo deui lamun datang ka ukuran nu leuwih leutik, kayaning nu dipasang dina alat nu bagerak. Ku alatan éta, yén éta téh tablet mirah teu hiji impediment ku kituna anjeun teu bisa boga layar kualitas atawa ukuran santun.

  • Anjeun tiasa mendakan panel tina 7 "ka dimensi 10", 12 "atanapi langkung dina sababaraha kasus. 
  • Résolusina biasana béda-béda, tapi sacara umum biasana dibasajankeun tina layar HD sababaraha alat anu murah, dugi ka langkung luhur ti 2K. Jelas, langkung ageung layar anu dipilih, langkung luhur résolusi kedahna pikeun ngajaga rasio dénsitas piksel anu hadé, anu penting nalika ningali caket. 
  • Sedengkeun pikeun téknologi panel, biasana bakal janten layar IPS, kalayan hasil kacaangan anu saé sareng warna anu terang, ogé gancang pisan dina hal nyegerkeun sareng waktos réspon. Di sisi anu sanésna aya OLEDs, anu ogé dipasang sababaraha unit. Dina hal ieu, aranjeunna gaduh kontras anu saé, kalayan hideung anu langkung murni, sudut pandang anu luar biasa, sareng konsumsi kakuatan anu langkung handap, pikeun manjangkeun umur batre langkung. 
  • Éta ogé penting pikeun ngadalikeun agility tina layar, utamana lamun rék lalajo video atawa maén video kaulinan. Parameter pikeun diawaskeun dina hal ieu nyaéta laju refresh, anu kedahna saluhureun mungkin (contona: 120Hz), sareng waktos ngaréspon, anu kedahna sakedik-gancang (contona: <5ms). Laju refresh nunjukkeun sabaraha kali gambar diropéa dina unggal detik, sedengkeun waktu respon nyaéta waktu nu diperlukeun pikeun piksel robah warna ka warna (penting pikeun ngajaga seukeutna gambar alus lamun aya gerakan dina gambar). Ku alatan éta, duanana mangaruhan kualitas. 

processor

Prosesor dasarna mangrupikeun pusat operasi sistem tablet. Sadayana anu kami kirimkeun anjeunna ngalangkungan anjeunna sahingga anjeunna ngalaksanakeun pesenan sareng paréntah kami tanpa naroskeun kunaon. Langkung gancang éta, langkung awal paréntah ieu bakal dilaksanakeun.

Merek anu bakal disada nyaéta Intel sareng AMD. Sareng dina modél anu paling normal nyaéta ARM, MediaTek, Atom atanapi Snapdragon. Éta sanés hal anu anjeun kedah hariwang pisan sabab prosesor sacara umum parantos masihan diri anu cekap, sareng anjeun henteu kedah ningali seueur deui upami anjeun hoyong masihan prestasi anu ageung ka tablet anjeun, tapi pikeun ieu, komputer parantos aya. Tuh.

Ram

RAM nyaéta "memori aksés acak." Éta dianggo dina sistem kami pikeun ngolah data. Jumlah RAM mana dina Megabytes atanapi Gigabyte (detik ieu dipikaresep anjeun leuwih). Hal ieu dipaké pikeun ngolah video, kaulinan, program. Prosesor anu kami parantos nyarioskeun ngajadikeun RAM ieu tiasa dianggo saolah-olah draf supados anjeun tiasa ngembangkeun sesa paréntah kalayan langkung gancang sareng henteu hariwang ngeunaan masalah anu sanés.

Naon anu anjeun milarian nyaéta tablet kalayan langkung ti 2GB RAM, upami anjeun hoyong anu pertengahan rentang. Inferior ieu bakal geus jadi tablet dipaké nalika browsing atawa pisan kalana.

Memori internal

konci tablet kartu sd

Paling tablet narima kartu memori éksternal, sahenteuna dina Android, iPad euweuh. Janten upami anjeun hoyong mésér salah sahiji alat ieu tapi tina merek Apple, éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah perhatoskeun. Upami teu kitu, upami anjeun hoyong anu nganggo sistem operasi Android (ti Google) anjeun henteu kedah ningali pisan.

Ngan tetep dina pikiran nu bisa dilegakeun memori internal (dimana anjeun nyimpen poto, video jeung dokumén) jeung kartu microSD nu bisa dibeuli kalawan harga alus tanpa néangan loba.

Conectividad

Tablet biasana gaduh sababaraha jinis konektipitas

Konektipitas nirkabel: téknologi anu henteu ngabutuhkeun kabel.

  • Wifi: ngamungkinkeun konéksi ka Internét sacara nirkabel, salami anjeun aya dina jangkauan router. 
  • LTE: aranjeunna gaduh slot kartu SIM, sahingga nambahkeun laju data, kawas alat nu bagerak. Éta masihan anjeun kamungkinan ngagunakeun 4G atanapi 5G supados anjeun tiasa nyambung ka Internét dimana waé anjeun, tanpa kedah ngandelkeun jaringan WiFi. 
  • Bluetooth: Téknologi séjén ieu ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun alat anu cocog. Contona, anjeun tiasa nganggo tablet anjeun salaku kadali jauh pikeun TV pinter anjeun, atanapi sambungkeun headphone nirkabel ka dinya, kibor éksternal, speaker BT, bar sora, ngabagi data antara alat, jsb.

Palabuhan: pikeun sambungan kabel. 

  • USB: Port MicroUSB atawa USB-C umumna dipaké pikeun ngeusi batre. Nanging, aranjeunna kadang ngadukung OTG, anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun alat USB éksternal kana palabuhan ieu, saolah-olah tablet anjeun PC. Salaku conto, anjeun tiasa nyambungkeun stik USB éksternal. 
  • MicroSD- slot kartu memori ngidinan Anjeun pikeun nambahkeun leuwih kapasitas gudang salaku suplement kana memori internal. Sajaba ti éta, ngidinan Anjeun pikeun nimba kartu kalayan sagala data anjeun lamun alat ngarecah, hal nu moal bisa ngalakukeun jeung memori internal. 
  • Jack audio: nyaéta sambungan pikeun headphone atawa speaker éksternal cocog sareng 3.5mm AUX ieu. 

sistem operasi

OS atanapi Sistem Operasi mangrupikeun antarmuka anu anjeun tiasa berinteraksi sareng tablet anjeun. Éta mangrupikeun sakumpulan parangkat lunak / program anu disiapkeun pikeun dioperasikeun nalika anjeun nganggo tablet anjeun. Janten urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun jalma katilu supados anjeun tiasa komunikasi sareng alat anjeun.

Android sarta Windows bakal disada akrab ka anjeun, tapi aya ogé ios (dijieun ku Apple) jeung FireOS (dijieun ku Amazon). Kami jujur ​​​​nganggap yén aranjeunna sadayana saé sareng gampang dianggo sareng biasa, tapi anu paling sering dialungkeun nyaéta Android atanapi Windows.

beurat

Kadé beurat hampang, handap 500 gram pikeun layar nepi ka 10 "jeung ngeunaan 350 gram pikeun 7".

Gumantung kana naha éta téh ukuran badag atawa leutik, beurat éta bisa rupa-rupa, sajaba ti bahan dipaké dina finish atawa ukuran batréna.

Kadé éta hampang supados teu ngarareunah nahan pikeun lila. Sareng faktor ieu janten penting pisan upami ditujukeun pikeun budak leutik, sabab aranjeunna condong gaduh kakuatan anu kirang tibatan déwasa. 

Naon anu urang laksanakeun dina Tablet Murah?

Pilari tablet mirah? Lajeng anjeun dina tempat katuhu. Situs wéb ieu dileupaskeun pikeun masihan anjeun analisa sareng perbandingan pangsaéna dina dunya téknologi sareng, langkung khusus, tablet. Tujuan sareng prioritas kami nyaéta ngabantosan anjeun ogé mamatahan anjeun nalika ngagaleuh tablet, supados anjeun ngahémat artos nalika ngagaleuh.

Ahli IT kami ti Tablet Murah Anjeunna mangrupikeun Insinyur Sistem Komputer sareng Jaringan, janten anjeunna bakal nyobian ngajelaskeun ka anjeun sajelas-gancangna sadaya modél anu ayeuna aya ku kituna ku cara ieu langkung gampang pikeun anjeun mésér tablet murah énggal anjeun, ku kituna anjeun tiasa ngadamel kaputusan kalawan jaminan pinuh ku nu meuli produk nu cocog kabutuhan Anjeun.

Tangtosna, saeutik-saeutik kami bakal ningkatkeun sareng ngapdet pituduh mésér tablet kami kalayan nawaran pangsaéna sareng modél énggal anu diluncurkeun ku produsén. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kami, entong luput bagian saha kami.

Anu mana anu kuring kedah mésér?

Anjeun panginten panginten mana anu anjeun kedah pilih. Teras aya sababaraha hal anu anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun: Upami anjeun hoyong nganggo atanapi henteu nganggo kaméra, sambungan internét nirkabel (Wifi) atanapi 3G, upami anjeun badé nganggo di bumi atanapi ngopi, jsb. Naon nu Anjeun keur pilari dina situs ieu anjeun bakal manggihan eta.

Pikeun langkung jero kana pilihan anjeun kami parantos ngadamel tulisan ngeunaan tablet naon mésér pikeun jalma anu masih teu jelas ngeunaan eta. Anjeun bakal ningali éta aya tablet kalawan harga alus tur mibanda fitur nu Anjeun keur pilari jeung pamakéan rék masihan eta.

rentang harga

Urang mantuan Anjeun milih gancang. Sabaraha anu anjeun badé béakeun?:

300 €

* Pindahkeun slaider pikeun ngarobih harga

Pasar massal munggaran muncul dina 2010 kalayan peluncuran munggaran Apple iPad kalawan harga stratosferik. Saprak harita sababaraha pesaing kaasup Samsung, Google jeung Amazon geus dibuka rupa-rupa alat ieu.

Anjeun ayeuna bisa meuli tablet pikeun harga kirang ti 100 euro sanajan urang nyarankeun yén maranéhna aya di sabudeureun tina 100 ka 250 euro gumantung kana ciri nu peryogi. Tanpa ragu aya ogé tablet tina leuwih ti 300 euro sanajan lamun teu bade masihan hiji pamakéan pisan nuntut teu perlu méakkeun jadi loba.

Alatan daya saing ayeuna di pasar ieu teu perlu méakkeun rejeki dina meunangkeun ieu komputer saeutik. Aya tablet mirah kalawan fitur hébat Pikeun kaperluan anjeun, pikeun ieu kami geus nyieun ngabandingkeun harga tablet bisi anggaran Anjeun ngalir dina rentang kawates. Aya hal pikeun sakabéh budgets.

Naon anu tiasa dilakukeun ku tablet pikeun kuring?

Gampang sareng intuitif dianggo, teu nyaman dibawa kusabab ukuranana alit sareng aranjeunna gancang dihurungkeun pikeun nawiskeun anjeun sambungan ampir instan ka internét atanapi aplikasi.

Ieu bisa diundeur pikeun nambahkeun a rentang éksténsif fungsi praktis tur entertainingti ngagambar sareng maén kaulinan pikeun kagiatan damel sapertos Word atanapi Excel.

nu kagunaan paling umum tina salah sahiji gadget ieu di antarana: Maca buku, koran jeung majalah, surfing internét, maén game, nonton televisi, ngirim jeung narima e-mail, nelepon video, nulis ... Anjeun tiasa gaduh sakabéh fungsi ieu tanpa ngorbankeun kualitas.

Naha aya tablet anu hargana saé kalayan kualitas anu saé?

Teu diragukeun! Sareng anjeun henteu kedah milarian unggal fitur Wikipedia sabab di dieu kami nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun mésér tablet. Ogé dina babandingan urang urang moal bakal kaasup salah sahiji alat ieu nu urang sorangan moal milih. Mésér tablet anjeun ngan ukur kedah hariwang ngeunaan anu mana anu anjeun pikahoyong sareng kami bakal gaduh inpormasi anu diatur supados anjeun tiasa milarian sareng mendakan anu pangsaéna dina sakedap panon.

Urang tiasa ngabantosan anjeun dina seueur hal

Kami henteu ngan ukur marios tablet anu paling kasohor di pasar, kami ogé janten pituduh. Kami ngagaduhan sababaraha pituduh anu kami kembangkeun nalika kami mendakan pangguna anu nyerat ka kami dina koméntar. Di dieu anjeun gaduh daptar alit, sareng émut yén upami anjeun gaduh patarosan naon waé, kami sok muka dina koméntar pikeun maca patarosan anjeun sareng ngajawab anjeun.

  • Naon sistem operasi anu kedah aya dina tablet kuring? Kalayan publikasi ieu kami nyobian ngajantenkeun anjeun ningali éta euweuh urusan naon OS tablet mirah anjeun boga, najan ogé, sagalana geus ngomong, urang anu administer portal ieu teu pisan di ni'mat sababaraha, tapi seueur pangguna anu ngagaduhan pangalaman anu saé atanapi biasa pikeun anu tangtu. Janten, kami nawiskeun anjeun ulasan anu pangsaéna pikeun Android, Windows, iOS atanapi FireOS, tapi salaku kasimpulan urang tiasa nyarios yén kabéh ieu merenah, Kusabab aranjeunna pisan ramah-pamaké.
  • Tablet barudak mana anu pangsaéna pikeun murangkalih? Ieu mangrupikeun salah sahiji publikasi anu paling dipénta. Beuki loba kulawarga anu tohan dina pamakéan tablet pikeun leuwih saeutik di imah. Sanajan kitu, ku kituna ieu teu meunang kaluar tina leungeun jeung ninggalkeun barudak urang dina leungeun téhnologi, tablet barudak alus urang kudu boga kontrol parental sarta kudu boga fungsi nu tangtu pikeun barudak leutik. Ngaksés aplikasi sareng ngahalangan anu sanés penting pikeun mastikeun kontrol panggunaan tablet ku murangkalih, sareng dina hal ieu urang sakali deui nyumponan ekspektasi.
  • Naon tablet anu pangsaéna? Pikeun anu hoyong anu pangsaéna. Teu lila pisan ceuk urang kumaha tablet Cina teu paling dipercaya pikeun meuli, jadi urang mutuskeun pikeun mawa hiji artikel nu dijieun rujukan sabalikna, nyaeta, nu tablet pangalusna anu bisa kapanggih dina pasaran kiwari. Kami geus disusun aranjeunna nyokot kana akun sababaraha faktor duanana software na hardware tablet, Kitu deui, urang ninggalkeun eta chewed ambéh aya euweuh mamang ngeunaan eta jeung anjeun kudu make puluhan situs béda pikeun nangtukeun tempat pangalusna atawa alat mobile pangalusna.

Mésér tablet atanapi laptop?

Nalika kedah mésér alat éléktronik anu tiasa anjeun bawa sareng anjeun unggal waktos, seueur pangguna gaduh patarosan anu umum: Naon anu langkung saé mésér? A tablet atawa laptop? Dina sababaraha kali, aranjeunna katingali salaku dua produk anu tiasa ngagentos anu sanés. Sanajan aspék tangtu kudu salawasna dibawa kana rekening lamun meuli hiji atawa lianna.

Luhureun sadaya, pangguna kedah jelas ngeunaan pamakean anu anjeunna hoyongkeun tina alat éta. Ieu mangrupikeun hal anu penting pisan pikeun anjeun nalika mutuskeun mésér laptop atanapi tablet. Tapi teu hijina hal mertimbangkeun. Aya sababaraha aspék tambahan, anu urang sebutkeun di handap.

Hal kahiji anu kudu jelas ngeunaan naon nu Anjeun hoyong pake alat pikeun. Tablet umumna dianggap salaku produk luang. Utamana nalika ngotéktak, ngaunduh aplikasi atanapi kaulinan atanapi ningali séri sareng pilem sareng éta. Henteuna keyboard di dinya biasana ngajantenkeun hésé janten pilihan anu saé pikeun dianggo.

Sanajan Anjeun bisa meuli kibor atawa aya model nu hadir kalawan hiji, removable, kaasup. Éta sababna seueur modél anu ditakdirkeun pikeun diajar atanapi damel, sanaos aranjeunna pangsaeutikna, dina hal ieu. Konsumén mindeng milih laptop munggaran pikeun digawé. Kusabab éta langkung kuat, éta gaduh keyboard, ogé gaduh alat anu pas pikeun dianggo, sapertos layar anu langkung ageung, sareng anu sanésna.

Anggaran mangrupikeun faktor penentu ogé. Laptop nyatana langkung mahal tibatan tablet, dina kalolobaan kasus. Ku alatan éta, anggaran sadia bisa nangtukeun meuli hiji atawa produk sejen dina waktu nu tangtu. Sanajan Kabeneran aya salawasna nawaran, promosi atawa kamungkinan bet dina produk refurbished, nu ngidinan Anjeun pikeun ngahemat sababaraha duit dina beuli.

Tapi salami anjeun terang ngeunaan pamakean anu anjeun hoyongkeun tina produk, anjeun bakal terang upami bisi anjeun langkung saé mésér laptop atanapi tablet. Salajengna, urang bakal ngobrol ngeunaan kaunggulan anu masing-masing produk gaduh anu sanés.

Kaunggulan tina tablet versus laptop

Di hiji sisi, tablet mangrupikeun produk anu langkung mirah, sacara umum, dibandingkeun sareng laptop. Lamun Anjeun keur pilari hal basajan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meuli tablet pikeun malah 100 euro atawa kirang. Janten hartosna kirang usaha pikeun saku konsumen dina kalolobaan kasus. Aya salawasna tablet high-end, kalawan harga nepi ka 600 euro. Tapi harga rata-rata langkung handap tina laptop.

Ukuran tablet mangrupikeun hal anu ngajantenkeun aranjeunna langkung nyaman. Kusabab desainna biasana ipis, beuratna sakedik sareng sanaos gaduh layar 10 atanapi 12 inci dina sababaraha kasus, aranjeunna henteu ageung teuing. Ieu ngandung harti yén maranéhna bisa dibawa dina ransel iraha wae. Ku alatan éta, aranjeunna mangrupikeun produk anu idéal pikeun perjalanan, sabab beuratna sareng ngeusian kirang ti laptop.

Di sisi anu sanés, tablet tiasa langkung saé nalika maén kaulinan, ningali pidéo atanapi ngaunduh aplikasi. Ieu mangrupakeun produk dimaksudkeun dina kalolobaan kasus pikeun fungsi ieu. Ku alatan éta, maranéhna boga layar alus pikeun meakeun eusi, tur éta gampang pikeun ngundeur kaulinan ( bebas di hal nu ilahar) bisa maénkeun ti tablet a.

Salah sahiji kaunggulan hébat anu biasana nawiskeun tablet nyaéta betah dianggo. Seuseueurna aranjeunna nganggo Android, anu mangrupikeun sistem operasi anu gampang dianggo. Antarbeungeutna saderhana, intuitif sareng teu aya komplikasi. Nu ngajadikeun eta pisan gampang ngagunakeun tablet pikeun sakabéh jenis pamaké.

Lamun datang ka bacaan, tablet bisa jadi leuwih nyaman ti laptop. Seueur pangguna nganggo tabletna salaku eReader. Éta ngamungkinkeun anjeun muka dokumén salaku PDF kalayan kanyamanan total. Janten anjeun tiasa maca buku, atanapi diajar di dinya tanpa seueur masalah. Salaku tambahan, janten hampang, anjeun tiasa nyandak ka mana waé sareng anjeun, ogé unggal dinten ku angkutan umum, contona.

Aspék séjén anu teu tiasa dipohokeun dina kasus tablet nyaéta kaméra. Tablet ayeuna biasana gaduh dua kaméra, hiji payun sareng hiji pungkur. Ieu mangrupikeun hal anu ngamungkinkeun langkung seueur kagunaanana. Anjeun tiasa nelepon pidéo, ogé nyandak poto sareng aranjeunna. Kamungkinan ogé ngagunakeun kaméra pikeun nyeken dokumén, hatur nuhun kana aplikasi anu sayogi.

Tungtungna, prosés ngaktipkeun sareng mareuman éta saderhana pisan. Ieu mah ngan saukur ngamungkinkeun hiji pamakéan hadé tina tablet. Ogé ngamungkinkeun lamun iraha wae dibikeun kami rék konsultasi hal, urang ngan kudu mencet tombol kakuatan sarta tablet aktip deui. Naon anu ngamungkinkeun pikeun gaduh éta sayogi iraha waé urang hoyong.

Kalemahan tablet versus laptop

Henteuna keyboard ngajadikeun tablet henteu cocog sareng laptop nalika damel. Kusabab nulis dina layar teu hiji hal nyaman, salian jadi capé lamun dipigawé pikeun lila. Sanaos aya kibor anu nganggo tablet pikeun tujuan ieu, éta henteu sami. Salian kedah nyambungkeun keyboard iraha waé anjeun badé nyerat.

Ogé, tablet gaduh kakuatan sareng panyimpenan kirang ti laptop. Janten, upami pangguna hoyong gaduh seueur file, tina jinis naon waé, dina kasus tablet, aranjeunna bakal langkung terbatas. Kusabab masalah sanés anu sering pisan lumangsung dina tablet nyaéta aya modél anu henteu ngamungkinkeun anjeun ngalegaan panyimpenan. Hal anu salajengna ngawatesan kamungkinan pamaké.

Utamana nalika kedah ngalaksanakeun sababaraha pancén, ieu tiasa diperhatoskeun. Kusabab tablet, khususna anu paling sederhana, condong ngadat atanapi ngajalankeun laun upami anjeun gaduh sababaraha aplikasi atanapi prosés muka. Laptop bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun sababaraha prosés dina waktos anu sami tanpa seueur masalah.

Batré tablet biasana gaduh seueur watesan. Sanajan loba tablet bisa dipaké pikeun jam, konsumsi biasana tinggi. Janten upami anjeun sering maén atanapi ningali eusi éta, pamakean batre biasana tinggi, anu hartosna batréna moal tahan sababaraha jam. Hiji hal anu bisa ngabalukarkeun anjeun ngarasakeun eta kirang.

Laptop ogé ngagaduhan alat anu langkung saé nalika damel sareng anu aya hubunganana sareng produktivitas. Seueur program anu dianggo pikeun damel, naha éta mangrupikeun suite kantor atanapi program pikeun profésional, tiasa dianggo pangsaéna dina laptop. Malah aya sababaraha anu ngan ukur tiasa dianggo dina komputer. Anu ngandung harti yén anjeun teu kudu bet dina tablet bisi éta.

Audio mangrupikeun salah sahiji titik lemah tablet. Aya kénéh teu loba perbaikan sacara umum, dina sababaraha model high-end husus geus aya parobahan. Tapi ieu mangrupikeun hal anu tiasa diperhatoskeun nalika ningali pilem, ngadangukeun musik atanapi maén kaulinan. Pangalaman bisa impaired dina rasa éta.

Urang bakal neruskeun sakumaha salawasna dilegakeun informasi dina portal teh. Urang biasa ngalaporkeun on peluncuran sarta jadi leuwih dedicated ka portal warta, tapi tungtungna alatan involvement loba pamaké kami geus nyokot jalan béda, leuwih hese jeung nambahan, sarta kami dedicated ka evaluating tablet anu kaluar. Butuh sababaraha minggu pikeun ngaluarkeun barang énggal, tapi aranjeunna parantos nyarios kualitas ngantosan, sareng dina hal urang urang pikir éta leres pisan.

Janten, langkung milih nawiskeun inpormasi kualitas sareng sadaya inpormasi sareng tautan anu sayogi, kami nyangka yén jalma anu nganjang ka kami henteu peryogi situs anu sanés, sabab dina sataun kami parantos nyiptakeun halaman wéb kalayan ratusan kecap anu ngarujuk kana tablet.

Dimana meuli tablet mirah

Upami anjeun ningali meuli tablet mirah, anjeun gaduh sababaraha pilihan dimana anjeun tiasa mésér merek sareng modél pangsaéna, sapertos: 

  • Amazon: raksasa penjualan online diposisikan salaku salah sahiji pilihan karesep, sabab ngagaduhan seueur tawaran sareng sadaya merek sareng modél anu anjeun bayangkeun. Nu mere Anjeun kamungkinan pikeun manggihan kahayang nu Anjeun keur pilari. Salaku tambahan, anjeun gaduh sadayana jaminan sareng kaamanan anu disayogikeun ku platform ieu, salian ti agility pangiriman upami anjeun gaduh langganan Perdana. 
  • mediamarkt: ranté Jérman ngidinan Anjeun pikeun meuli tablet anjeun kalawan harga alus duanana ku indit ka titik diobral pangcaketna, kitu ogé ti ramatloka na, meh bisa dikirim ka imah anjeun. The aral pangbadagna biasana watesan dina watesan rupa-rupa, saprak éta teu boga sagala ngajadikeun jeung model. 
  • Mahkamah Inggris: toko Spanyol ogé boga pilihan tina sababaraha merek pang populerna jeung model. harga na teu panghandapna, tapi boga sababaraha nawaran sarta promosi pikeun bisa meunang ieu produk langkung mirah. Tangtosna, éta ogé ngamungkinkeun anjeun milih antara mésér di toko fisik atanapi mesen online. 
  • Komponén PC: buta téhnologi Murcian séjén Ieu harga alus sarta aranjeunna condong nganteurkeun gancang, sajaba ti nawarkeun layanan alus. Éta ngagaduhan seueur merek sareng modél, sabab éta mangrupikeun perantara pikeun seueur penjual sanés, sanaos henteu dina tingkat anu sami sareng Amazon. 
  • Worten: Ieu ranté tech séjén ogé boga sababaraha model tablet mirah. Dina hal ieu, anjeun ogé ngagaduhan kamungkinan angkat ka toko-toko di daérah anjeun pikeun mésér di dinya, atanapi nyuhunkeun dikirim ka bumi anjeun. 
  • Carrefour: ranté Gala boga toko sakuliah wewengkon Spanyol, salian pilihan mésér online ti ramatloka na. Janten, anjeun bakal mendakan sababaraha merek sareng modél tablet, sareng harga anu lumayan. Sajaba ti éta, ahirna maranéhna ogé boga sababaraha promosi ku kituna anjeun bisa nyimpen sababaraha euro. 

Iraha waktos anu pangsaéna pikeun mésér tablet anu langkung mirah?

Tungtungna, hiji hal anu meuli tablet mirah, sarta séjén pikeun meuli hiji tablet malah langkung mirah. Pikeun ngarasakeun tawaran otentik, anjeun tiasa ngadagoan acara nu tangtu dimana sababaraha model jadi tawar: 

  • hideung Jumaah: Hideung Jumaah sohor unggal taun dina Jumaah panungtungan dina bulan Nopémber. Tanggal dimana ampir sadaya panyiapan, boh toko fisik sareng online, nawiskeun seueur tawaran anu tiasa ngahontal 20% atanapi langkung dina sababaraha kasus. Ku alatan éta, éta kasempetan gede pikeun meunangkeun téhnologi kalawan harga pangalusna.
  • Cyber ​​Senén: Lamun lasut kasempetan Hideung Jumaah, atanapi naon nu Anjeun keur pilari teu sadia, anjeun boga kasempetan kadua sejen Senén handap sanggeus Hideung Jumaah. Acara ieu nempatkeun seueur produk kalayan diskon ageung di toko online utama.  
  • Perdana Poé: Poé ieu sohor unggal taun, tur mangrupakeun éksklusif pikeun pamaké nu boga langganan Amazon Prime. Sadayana, di tukeran mayar langganan ieu, bakal gaduh aksés ka nawaran khusus kanggo aranjeunna sareng dina seueur produk sareng kategori.