Tablet murah kualitas apik

We saiki sampeyan panggonan favorit kanggo ndeleng analisis, bandingaken lan panemu saka tablet mirah saiki kapan sampeyan mikir tuku salah siji saka piranti kasebut.

Tablet minangka piranti seluler kanthi sambungan internet sing bisa digunakake kanthi cara sing padha karo ponsel cerdas, entheng, karo layar demek lan free app sing bisa gampang diundhuh. Artikel paling pinunjul:

Tablet murah sing paling apik

Mangkene pilihan tablet murah sing paling apik sing bisa sampeyan tuku saiki.

Kanggo nggawe tabel komparatif iki, kita nimbang:

  • Mung sing paling laris: Biasane, produk sing paling akeh didol amarga cocog karo pangarepan pangguna. Mulane, ing tabel ing ngisor iki mung model sing paling didol dening pangguna sing bakal katon, soko sing njamin sampeyan tuku tablet sing wis diuji kanthi lengkap dening ewu pelanggan sing sampeyan priksa manawa sampeyan ora duwe masalah.
  • Umpan balik positif: disambung kanggo dodolan sing ratings. Yen tablet sadean akeh, uga bakal duwe akeh panemu, dadi yen positif iku tandha apik. Ing comparison saka tablet mirah sampeyan mung bakal weruh produk karo paling papat lintang, supaya cathetan punika sacoro prakteke pinunjul. Kajaba iku, ing file saben produk sampeyan bakal bisa maca panemu saka akeh pangguna sing wis tuku lan seneng karo.

Kanthi rong papan iki, sampeyan bisa tuku tablet anyar kanthi jaminan kepuasan total:

Perbandingan tablet murah

Yen sampeyan isih ora yakin apa sing kudu dipilih, ing artikel iki kita bakal nerangake apa sing kudu digatekake nalika tuku tablet sing murah:

Tablet murah kanthi ukuran

Tablet murah miturut rega

Tablet murah miturut jinis

Tablet murah saben nggunakake

Tablet murah miturut merek

Yen sampeyan kepengin tablet murah, sampeyan bisa mbayar manungsa waé khusus kanggo sawetara merek sing nawakake sampeyan persis apa sing looking for, nanging tanpa kuciwo. Merek kasebut yaiku:

CHUWI: Produsèn Cina liyane iki uga revolutionizing jaringan kanggo produk kualitas lan rega murah. Kajaba iku, merek kasebut uga narik kawigaten kanthi nyoba niru Apple kanthi desaine. Tablet murah iki biasane duwe kinerja apik amarga hardware sing kuat, uga teknologi 4G LTE, keyboard lan pulpen digital ing sawetara modele. 

AMAZON: Raksasa dodolan online uga nduweni piranti seluler sing murah banget lan berkualitas, kayata tablet Fire. Sampeyan bisa nemokake model kaya Fire 7 (7 "), utawa Fire HD 8 (8"). Iku model sing kompak banget, kanthi kinerja apik, otonomi sing apik, lan layar kualitas sing apik. Dheweke duwe sistem operasi FireOS, yaiku, modifikasi saka Amazon adhedhasar Android (lan kompatibel karo aplikasi). Sistem iki dilengkapi sawetara aplikasi Amazon sing wis diinstal, dadi luwih becik yen sampeyan nggunakake layanan kasebut kanthi rutin (Prime Video, Music, Photos,…). 

HUAWEI: iku salah siji saka perusahaan paling kuat lan inovatif ing China, tansah nawakake paling anyar ing teknologi, kinerja dhuwur, sistem operasi dianyari, desain ati-ati, lan sawetara fitur sing mung bakal nemokake ing sawetara premium, kayata casing aluminium. Sampeyan bakal bisa entuk kabeh sing sethithik, lan kanthi jaminan maksimal sing ditawakake merek kasebut, tanpa risiko milih merek murah liyane sing ngasilake rasa ora percaya. 

LENOVO: Raksasa Cina liyane iki uga kalebu perusahaan paling penting ing sektor teknologi. Sing menehi katentreman gedhe nalika milih produk, ngerti yen sampeyan pancene entuk apa sing dikarepake saka pabrikan kasebut. Kajaba iku, tablet duwe rega sing cukup kompetitif, lan kanthi ciri teknis sing apik banget. Kajaba iku, dheweke duwe desain sing ati-ati lan layar meh ora ana pigura, sing positif banget kanggo nggedhekake permukaan kerja nalika nyuda dimensi. 

SAMSUNG: Iki minangka salah sawijining teknologi gedhe ing bidang piranti seluler, bebarengan karo Apple. Merek iki sinonim karo kualitas paling dhuwur lan hardware paling anyar, uga sistem operasi sing bisa dianyari dening OTA kanggo duwe kabeh nganyari lan patch keamanan. Mesthine, perusahaan Korea Selatan minangka salah sawijining pimpinan ing pangembangan lan manufaktur panel tampilan, saengga tampilan kasebut bakal dadi salah sawijining kekuwatane. Lan, sanajan dudu sing paling murah, sampeyan bisa nemokake sawetara model saka taun kepungkur utawa sawetara taun kepungkur kanthi sithik. 

APPLE: sing saka Cupertino ngadeg metu kanggo desain ati-ati lan minimalism, uga nawakake hardware lan sistem banget canggih. Tansah ing ngarep teknologi, kanthi piranti sing dioptimalake kanggo entuk kinerja lan otonomi maksimal. Kajaba iku, dheweke ngurus saben rinci, lan kontrol kualitas apik banget, supaya sampeyan bakal entuk piranti sing awet banget. Lan, sanajan dadi merek paling larang, sampeyan uga bisa nemokake sawetara model lawas kanthi rega sing cukup menarik.

Teknis saka tablet

Yen sampeyan ora melu banget utawa melu babagan teknologi, mesthine sampeyan pengin cepet mriksa sawetara konsep sing bisa ditampilake ing review utawa tablet tablet ing situs kita lan liyane. Aja kuwatir, iku mung sawetara tab cilik.

Layar

layar tablet

Kematangan teknologi nyebabake rega regane regane mudhun, luwih-luwih yen ukurane luwih cilik, kayata sing dipasang ing piranti seluler. Mulane, sing iku tablet mirah ora impediment supaya sampeyan ora bisa duwe layar kualitas utawa ukuran prayoga.

  • Sampeyan bisa nemokake panel saka 7 "nganti dimensi 10", 12 "utawa luwih ing sawetara kasus. 
  • Résolusi biasane beda-beda, nanging umume beda-beda saka layar HD sawetara piranti sing murah, nganti sawetara sing luwih dhuwur tinimbang 2K. Temenan, luwih gedhe layar sing dipilih, resolusi sing luwih dhuwur kudu kanggo njaga rasio kerapatan piksel sing apik, sing penting nalika ndeleng kanthi rapet. 
  • Kanggo teknologi panel, biasane bakal dadi layar IPS, kanthi asil padhang lan warna sing cerah, uga cepet banget babagan wektu nyegerake lan nanggepi. Ing sisih liya ana OLED, sing uga dipasang sawetara unit. Ing kasus iki, padha duwe kontras banget, karo ireng murni, amba ndeleng mirunggan, lan konsumsi daya ngisor, kanggo ngluwihi umur baterei. 
  • Sampeyan uga penting kanggo ngontrol prigel layar, utamane yen sampeyan pengin nonton video utawa main game video. Parameter kanggo ngawasi babagan iki yaiku tingkat refresh, sing kudu paling dhuwur (contone: 120Hz), lan wektu nanggepi, sing paling sithik (contone: <5ms). Tingkat refresh nuduhake kaping pirang-pirang gambar dianyari saben detik, dene wektu nanggepi yaiku wektu sing dibutuhake piksel kanggo ngganti warna (penting kanggo njaga ketajaman sing apik nalika ana gerakan ing gambar). Mulane, loro mengaruhi kualitas. 

Prosesor

Prosesor minangka pusat operasi sistem tablet. Kabeh sing kita kirim liwat dheweke lan mulane dheweke nindakake pesenan lan instruksi tanpa takon apa sebabe. Sing luwih cepet, luwih dhisik instruksi kasebut bakal ditindakake.

Merek sing bakal muni yaiku Intel lan AMD. Lan ing model sing paling normal yaiku ARM, MediaTek, Atom utawa Snapdragon. Iku ora soko sampeyan kudu padha sumelang ing bab akèh amarga prosesor ing umum wis menehi cukup saka awake dhewe, lan sampeyan ora kudu katon ing akeh kajaba sing pengin menehi kinerja ageng kanggo tablet, nanging iki, komputer wis ing kono.

Ram

RAM minangka "memori akses acak." Iki digunakake ing sistem kita kanggo ngolah data. Jumlah RAM dadi Megabyte utawa Gigabyte (detik iki luwih narik kawigaten sampeyan). Iki digunakake kanggo ngolah video, game, program. Prosesor sing wis kita rembugan nggawe RAM iki kaya-kaya rancangan supaya sampeyan bisa ngembangake instruksi liyane kanthi luwih cepet lan ora kuwatir babagan masalah liyane.

Apa sing looking for iku tablet karo luwih saka 2GB RAM, yen sampeyan pengin soko mid-range. Luwih saka iki bakal dadi tablet sing bisa digunakake nalika browsing utawa sok-sok.

Memori internal

tombol tablet kertu sd

Umume tablet nampa kertu memori eksternal, paling ora ing Android, iPad ora ana maneh. Dadi yen sampeyan pengin tuku salah siji saka piranti iki nanging saka account Apple, iku soko sing bakal kudu njupuk dipikir apik ing. Yen ora, yen sampeyan pengin siji karo sistem operasi Android (saka Google) sampeyan ora kudu katon ing dadi luwih.

Mung mbudidaya sing bisa nggedhekake memori internal (ngendi sampeyan nyimpen foto, video lan dokumen) karo kertu microSD sing bisa dituku ing rega apik tanpa looking for akeh.

Conectividad

Tablet biasane duwe macem-macem jinis panyambungan

Konektivitas nirkabel: teknologi sing ora mbutuhake kabel.

  • WiFi: ngidini sambungan menyang Internet kanthi nirkabel, anggere sampeyan ana ing jangkoan router. 
  • LTE: padha duwe slot kertu SIM, mangkono nambah tingkat data, kaya piranti seluler. Iki menehi kamungkinan nggunakake 4G utawa 5G supaya sampeyan bisa nyambung menyang Internet ing ngendi wae, tanpa kudu gumantung ing jaringan WiFi. 
  • Bluetooth: Teknologi liyane iki ngidini sampeyan nyambungake piranti sing kompatibel. Contone, sampeyan bisa nggunakake tablet minangka remot kontrol kanggo TV pinter, utawa nyambungake headphone nirkabel menyang, keyboard external, speaker BT, bar swara, nuduhake data antarane piranti, etc.

Port: kanggo sambungan kabel. 

  • USB: Port MicroUSB utawa USB-C umume digunakake kanggo ngisi daya baterei. Nanging, kadhangkala ndhukung OTG, sing ngidini sampeyan nyambungake piranti USB eksternal menyang port kasebut, kaya tablet sampeyan PC. Contone, sampeyan bisa nyambungake stik USB eksternal. 
  • MicroSD- Slot kertu memori ngidini sampeyan nambah kapasitas panyimpenan minangka tambahan kanggo memori internal. Kajaba iku, iku ngijini sampeyan kanggo extract kertu karo kabeh data yen piranti rusak, soko sing ora bakal bisa nindakake karo memori internal. 
  • Jack audio: iku sambungan kanggo headphone utawa speaker external kompatibel karo 3.5mm AUX iki. 

Sistem operasi

OS utawa Sistem Operasi minangka antarmuka sing bisa digunakake kanggo sesambungan karo tablet. Iki minangka piranti lunak / program sing disiapake kanggo digunakake nalika sampeyan nggunakake tablet. Supaya kita bisa ngomong yen iku sing tumindak minangka wong katelu supaya sampeyan bisa komunikasi karo piranti.

Android lan Windows bakal muni menowo kanggo sampeyan, nanging ana uga iOS (digawe dening Apple) lan FireOS (digawe dening Amazon). Kita sajujure mikir sing padha kabeh apik lan gampang kanggo nggunakake lan njaluk digunakake kanggo, nanging apa wis paling dibuwang wis mesthi wis salah siji Android utawa Windows.

Bobot

Penting sing bobot entheng, ngisor 500 gram kanggo layar nganti 10 "lan bab 350 gram kanggo 7".

Gumantung apa ukuran sing luwih gedhe utawa luwih cilik, bobote bisa beda-beda, saliyane bahan sing digunakake ing finish utawa ukuran baterei.

Sing penting ènthèng supaya ora krasa suwé dicekel. Lan faktor iki dadi utamané penting yen ngarahke ing bocah cilik, amarga padha duwe kekuatan kurang saka wong diwasa. 

Apa sing kita lakoni ing Tablet Murah?

Nggolek tablet murah? Banjur sampeyan ana ing panggonan sing bener. Situs web iki ndeleng wayah awan kanggo menehi analisis lan perbandingan sing paling apik ing jagad teknologi lan, luwih khusus, tablet. Tujuan lan prioritas kita yaiku mbantu sampeyan uga menehi saran nalika tuku tablet, supaya sampeyan bisa ngirit dhuwit nalika tuku.

Pakar IT kita saka Tablet Murah Kab Dheweke minangka Insinyur Sistem Komputer lan Jaringan, mula dheweke bakal nyoba nerangake kanthi jelas kabeh model sing saiki ana supaya kanthi cara iki luwih gampang sampeyan tuku tablet murah anyar, supaya sampeyan bisa nggawe keputusan. kanthi jaminan lengkap yen sampeyan tuku produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Mesthine, sithik-sithik kita bakal nambah lan nganyari pandhuan tuku tablet kanthi tawaran paling apik lan model anyar sing diluncurake dening manufaktur. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, aja kantun bagean sapa kita.

Kang siji kudu aku tuku?

Sampeyan bisa uga mikir sing kudu dipilih. Banjur ana sawetara perkara sing kudu sampeyan takon dhewe: Yen sampeyan pengin nganggo utawa tanpa kamera, sambungan internet nirkabel (Wifi) utawa 3G, yen sampeyan nggunakake ing omah utawa ngombe kopi, lsp. Mangga madosi siji sing looking for ing situs iki sampeyan bakal nemokake iku.

Kanggo luwih jero babagan pilihan sampeyan, kita wis nggawe artikel babagan tablet apa sing bakal dituku kanggo wong sing isih durung jelas babagan iki. Sampeyan bakal weruh sing ana tablet ing rega apik lan karo fitur sing looking for lan nggunakake sampeyan pengin menehi.

kisaran rega

Kita mbantu sampeyan milih kanthi cepet. Sampeyan pengin nglampahi pinten?:

300 €

* Pindhah panggeser kanggo beda-beda rega

Pasar massal pisanan muncul ing 2010 kanthi peluncuran Apple pisanan iPad kanthi rega stratosfer. Wiwit saiki sawetara pesaing kalebu Samsung, Google lan Amazon wis ngluncurake macem-macem piranti kasebut.

Saiki sampeyan bisa tuku tablet kanthi rega kurang saka 100 euro sanajan disaranake sing padha watara saka 100 nganti 250 euro gumantung saka karakteristik sing dibutuhake. Tanpa mangu ana uga tablet saka luwih saka 300 euro senajan yen sampeyan ora arep menehi nggunakake banget nuntut iku ora perlu kanggo nglampahi dadi luwih.

Amarga daya saing saiki ing pasar iki ora perlu mbuwang rejeki ing njupuk komputer cilik iki. Ana tablet murah kanthi fitur sing apik Kanggo kabutuhan sampeyan, kita wis nggawe perbandingan rega tablet yen anggaran sampeyan pindhah ing sawetara winates. Ana sing kanggo kabeh anggaran.

Apa sing bisa ditindakake tablet kanggo aku?

Gampang lan intuisi kanggo digunakake, nyaman kanggo digawa amarga ukurane cilik lan diuripake kanthi cepet kanggo nawakake sambungan sing meh cepet menyang internet utawa aplikasi.

Iki bisa diundhuh kanggo nambah a sawetara ekstensif fungsi praktis lan nglipurSaka nggambar lan main game nganti kegiatan kerja kaya Word utawa Excel.

ing nggunakake paling umum salah sawijining gadget kasebut kalebu: Maca buku, koran lan majalah, surfing internet, dolanan game, nonton televisi, ngirim lan nampa e-mail, nelpon video, nulis ... kabeh fungsi iki tanpa ngorbanake kualitas.

Apa ana tablet sing regane apik kanthi kualitas apik?

Mesthi! Lan sampeyan ora kudu nggoleki saben fitur Wikipedia amarga ing kene kita menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake kanggo tuku tablet. Uga ing perbandingan kita ora bakal nyakup piranti apa wae sing ora bakal dipilih. Yen sampeyan tuku tablet, sampeyan mung kudu kuwatir babagan endi sing dikarepake lan informasi kasebut wis diatur supaya sampeyan bisa nggoleki lan nemokake sing paling apik kanthi cepet.

Kita bisa nulungi sampeyan ing babagan liyane

Kita ora mung mriksa tablet sing paling misuwur ing pasar, nanging uga dadi pandhuan. Kita duwe sawetara pandhuan sing wis dikembangake amarga kita nemoni pangguna sing nulis ing komentar. Kene sampeyan duwe dhaptar cilik, lan elinga yen sampeyan duwe pitakonan, kita tansah mbukak ing komentar kanggo maca pitakonan lan njawab sampeyan.

  • Apa sistem operasi sing kudu duwe tablet? Kanthi publikasi iki, kita nyoba nggawe sampeyan ndeleng ora ketompo apa OS tablet mirah duwe, sanajan uga, kabeh wis ngandika, kita sing ngatur portal iki ora banget ing sih sawetara, nanging akeh pangguna wis pengalaman apik utawa wis digunakake kanggo tartamtu. Apa wae, kita menehi review paling apik kanggo Android, Windows, iOS utawa FireOS, nanging minangka ringkesan, kita bisa ujar manawa. kabeh iki trep, amarga padha banget pangguna-loropaken.
  • Tablet anak sing paling apik kanggo anakku? Iki minangka salah sawijining publikasi sing paling dituntut. Liyane lan liyane kulawargané totoan ing nggunakake tablet kanggo bocah-bocah cilik ing omah. Nanging, supaya iki ora metu saka tangan lan ninggalake anak kita ing tangan teknologi, tablet anak kang apik kudu duwe kontrol wong tuwa lan kudu fungsi tartamtu kanggo bocah-bocah cilik. Ngakses aplikasi lan mblokir wong liya penting kanggo mesthekake kontrol panggunaan tablet dening bocah-bocah, lan ing kasus iki, kita bisa ketemu maneh.
  • Apa tablet sing paling apik? Kanggo sing pengin sing paling apik saka sing paling apik. Ora suwe, kita ujar manawa tablet China ora paling dipercaya kanggo tuku, mula kita mutusake nggawa artikel sing nggawe referensi kanggo ngelawan, yaiku, tablet paling apik sing bisa ditemokake saiki ing pasar. Kita wis nyawiji mau njupuk menyang akun akeh faktor loro lunak lan hardware tablet, Dadi maneh, kita ninggalake mamah supaya ora ana keraguan babagan lan sampeyan kudu nggunakake puluhan situs sing beda kanggo nemtokake panggonan sing paling apik utawa piranti seluler sing paling apik.

Tuku tablet utawa laptop?

Nalika kudu tuku piranti elektronik sing bisa digawa ing sawayah-wayah, akeh pangguna duwe pitakonan sing umum banget: Apa sing luwih apik kanggo tuku? Tablet utawa laptop? Ing pirang-pirang kesempatan, dheweke katon minangka rong produk sing bisa ngganti liyane. Senajan aspèk tartamtu kudu tansah dijupuk menyang akun nalika tuku siji utawa liyane.

Sing paling penting, pangguna kudu jelas babagan panggunaan piranti kasebut. Iki minangka perkara sing penting kanggo sampeyan nalika nggawe keputusan tuku laptop utawa tablet. Nanging ora mung bab sing kudu ditimbang. Ana sawetara aspek tambahan, sing kita sebutake ing ngisor iki.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan kanggo dadi cetha bab apa sampeyan pengin nggunakake piranti kanggo. Tablet umume dianggep minangka produk luang. Utamane nalika browsing, ndownload aplikasi utawa game utawa nonton seri lan film. Ora ana keyboard biasane nggawe angel dadi pilihan sing apik kanggo nggarap.

Sanajan sampeyan bisa tuku keyboard utawa ana model sing kasedhiya, bisa dicopot, kalebu. Mulane ana akeh model sing ditemtokake kanggo sinau utawa kerja, sanajan paling cilik, ing pangertèn iki. Konsumen asring milih laptop luwih dhisik kanggo kerja. Amarga luwih kuat, nduweni keyboard, uga nduweni alat sing pas kanggo bisa digunakake, kayata layar sing luwih gedhe, lan liya-liyane.

Anggaran uga dadi faktor penentu. Laptop luwih larang tinimbang tablet, ing pirang-pirang kasus. Mulane, anggaran sing kasedhiya bisa nemtokake tuku siji utawa produk liyane ing wektu tartamtu. Senajan kebeneran ana tansah nawakake, promosi utawa kamungkinan totoan ing produk dianyaraké, sing ngijini sampeyan kanggo nyimpen sawetara dhuwit ing tuku.

Nanging yen sampeyan ngerti babagan panggunaan produk sing pengin sampeyan gunakake, sampeyan bakal ngerti yen ing kasus sampeyan luwih becik tuku laptop utawa tablet. Sabanjure kita bakal pirembagan bab kaluwihan sing saben produk wis liwat liyane.

Kaluwihan saka tablet versus laptop

Ing tangan siji, tablet minangka produk sing luwih murah, umume, dibandhingake karo laptop. Yen sampeyan are looking for soko prasaja, iku bisa kanggo tuku tablet kanggo malah 100 euro utawa kurang. Dadi tegese kurang gaweyan kanggo kanthong konsumen ing akeh kasus. Ana tansah tablet dhuwur-mburi, karo rega nganti 600 euro. Nanging rega rata-rata luwih murah tinimbang laptop.

Ukuran tablet yaiku sing ndadekake dheweke kepenak. Amarga desaine biasane tipis, bobote sithik lan sanajan duwe layar 10 utawa 12 inci ing sawetara kasus, ukurane ora gedhe banget. Iki tegese padha bisa digawa ing tas ransel ing kabeh wektu. Mulane, dheweke minangka produk sing cocog kanggo lelungan, amarga bobote lan kurang saka laptop.

Ing sisih liya, tablet bisa luwih nyaman nalika main game, nonton video utawa ndownload aplikasi. Iki minangka produk sing dimaksudake ing pirang-pirang kasus kanggo fungsi kasebut. Mulane, padha duwe layar apik kanggo nggunakake isi, lan iku gampang download game (free ing paling kasus) kanggo bisa kanggo muter saka tablet.

Salah sawijining kaluwihan gedhe sing biasane ditawakake tablet yaiku gampang digunakake. Umume wong nggunakake Android, yaiku sistem operasi sing gampang digunakake. Antarmuka iku prasaja, intuisi lan ora ana komplikasi. Sing nggawe gampang banget nggunakake tablet kanggo kabeh jinis pangguna.

Nalika nerangake maca, tablet bisa luwih nyaman tinimbang laptop. Akeh pangguna nggunakake tablet minangka eReader. Iki ngidini sampeyan mbukak dokumen minangka PDF kanthi kepenak. Dadi sampeyan bisa maca buku, utawa sinau ing buku kasebut tanpa masalah. Kajaba iku, dadi entheng, sampeyan bisa njupuk ing endi wae, uga saben dina kanthi transportasi umum, contone.

Aspek liyane sing ora bisa dilalekake ing kasus tablet yaiku kamera. Tablet saiki biasane duwe rong kamera, siji ngarep lan siji mburi. Iki soko sing ngidini akeh liyane nggunakake mau. Sampeyan bisa nelpon video, uga njupuk foto karo wong-wong mau. Sampeyan uga bisa nggunakake kamera kanggo mindhai dokumen, amarga aplikasi sing kasedhiya.

Pungkasan, proses nguripake lan mateni iku gampang banget. Iki ora mung ngidini panggunaan tablet sing luwih apik. Uga ngidini yen ing sembarang wektu tartamtu kita arep takon soko, kita mung kudu mencet tombol daya lan tablet aktif maneh. Apa sing ngidini kasedhiya kapan wae kita pengin.

Kakurangan saka tablet versus laptop

Ora ana keyboard ndadekake tablet ora cocog kaya laptop nalika digunakake. Awit nulis ing layar ora ana sing kepenak, saliyane iku bakal kesel yen ditindakake kanthi suwe. Sanajan ana papan tombol kanggo nggunakake tablet kanggo tujuan iki, nanging ora padha. Saliyane kudu nyambungake keyboard nalika sampeyan pengin nulis apa wae.

Kajaba iku, tablet nduweni daya lan panyimpenan luwih sithik tinimbang laptop. Mulane, yen pangguna pengin duwe akeh file, saka jinis apa wae, ing kasus tablet, bakal luwih winates. Amarga masalah liyane sing umum banget ing tablet yaiku ana model sing ora ngidini sampeyan nggedhekake panyimpenan. Soko sing luwih mbatesi kemungkinan pangguna.

Utamane yen kudu nindakake sawetara tugas, iki bisa dingerteni. Wiwit tablet, utamane sing paling andhap asor, cenderung nabrak utawa mlaku alon yen sampeyan mbukak sawetara aplikasi utawa proses. Laptop bakal ngidini sampeyan nindakake sawetara proses sekaligus tanpa akeh masalah.

Baterei tablet biasane luwih akeh watesan. Senajan akeh tablet bisa digunakake kanggo jam, konsumsi biasane dhuwur. Dadi yen sampeyan muter akeh utawa nonton konten kasebut, konsumsi baterei biasane dhuwur, tegese baterei ora bakal tahan nganti pirang-pirang jam. Soko sing bisa nyebabake sampeyan kurang seneng.

Laptop uga duwe alat sing luwih apik nalika nggarap lan ana gandhengane karo produktivitas. Akeh program sing digunakake kanggo bisa kerja, apa iku suite kantor utawa program kanggo profesional, paling apik ing laptop. Malah ana sawetara sing mung bisa digunakake ing komputer. Sing tegese sampeyan ora kudu nang ing tablet ing kasus sing.

Audio minangka salah sawijining titik lemah ing tablet. Ana isih ora akeh dandan ing umum, ing sawetara model dhuwur-mburi tartamtu wis owah-owahan. Nanging iki sing bisa dingerteni nalika nonton film, ngrungokake musik utawa main game. Pengalaman bisa cacat ing pangertèn sing.

Kita bakal terus nggedhekake informasi ing portal kasebut. Kita biyen nglaporake babagan peluncuran lan dadi luwih darmabakti kanggo portal warta, nanging pungkasane amarga keterlibatan akeh pangguna, kita wis njupuk dalan sing beda, luwih angel lan luwih dawa, lan kita darmabakti kanggo ngevaluasi tablet sing bakal metu. Perlu sawetara minggu kanggo njaluk item anyar metu, nanging padha wis ngandika kualitas nunggu, lan ing kasus kita, kita mikir iku pancen bener.

Mangkono, luwih seneng menehi informasi kualitas kanthi kabeh informasi lan tautan sing kasedhiya, kita mikir yen wong-wong sing ngunjungi kita ora butuh situs liyane, amarga ing setahun kita wis nggawe situs web kanthi atusan tembung sing nuduhake tablet.

Where tuku tablet mirah

Yen sampeyan kepengin tuku tablet sing murah, sampeyan duwe sawetara opsi ing ngendi sampeyan bisa tuku merek lan model sing paling apik, kayata: 

  • Amazon: raksasa dodolan online dipanggonke minangka salah sawijining pilihan favorit, amarga nawakake akeh tawaran lan kabeh merek lan model sing bisa sampeyan bayangake. Sing menehi kamungkinan kanggo nemokake mung apa sing looking for. Kajaba iku, sampeyan duwe kabeh jaminan lan keamanan sing platform iki nyedhiyani, saliyane prigel pangiriman yen sampeyan duwe langganan Perdana. 
  • mediamarkt: rantai Jerman ngidini sampeyan tuku tablet kanthi rega sing apik kanthi pindhah menyang titik jual sing paling cedhak, uga saka situs web, supaya bisa dikirim menyang omah sampeyan. Kerugian paling gedhe biasane watesan babagan macem-macem, amarga ora duwe kabeh merek lan model. 
  • Pengadilan Inggris: toko Spanyol uga wis pilihan saka sawetara saka merek paling populer lan model. Rega kasebut ora paling murah, nanging ana sawetara tawaran lan promosi supaya bisa entuk produk sing luwih murah. Mesthi, uga ngidini sampeyan milih antarane tuku ing toko fisik utawa pesen online. 
  • Komponen PC: Raksasa teknologi Murcian liyane iki nduweni rega sing apik lan cenderung dikirim kanthi cepet, saliyane nawakake layanan sing apik. Wis akeh merek lan model, amarga tumindak minangka perantara kanggo akeh penjual liyane, sanajan ora padha karo Amazon. 
  • Worten: Rantai teknologi liyane iki uga duwe sawetara model tablet sing murah. Ing kasus iki, sampeyan uga duwe kamungkinan kanggo pindhah menyang toko ing wilayah kanggo tuku langsung, utawa njaluk supaya dikirim menyang ngarep. 
  • persimpangan: chain gala wis toko ing saindhenging wilayah Spanyol, saliyane pilihan kanggo tuku online saka website. Apa wae, sampeyan bakal nemokake sawetara merek lan model tablet, lan kanthi rega sing cukup. Kajaba iku, pungkasanipun uga duwe sawetara promosi supaya sampeyan bisa nyimpen sawetara euro. 

Nalika wektu paling apik kanggo tuku tablet sing luwih murah?

Pungkasan, siji yaiku tuku tablet sing murah, lan liyane yaiku tuku tablet sing luwih murah. Kanggo nikmati tawaran sing asli, sampeyan bisa ngenteni acara tartamtu ing ngendi sawetara model dadi tawaran: 

  • Black Friday: Black Friday dirayakake saben taun ing pungkasan ana ing November. Tanggal sing meh kabeh perusahaan, toko fisik lan online, nawakake macem-macem tawaran sing bisa tekan 20% utawa luwih ing sawetara kasus. Mulane, iki minangka kesempatan sing apik kanggo entuk teknologi kanthi rega paling apik.
  • Cyber ​​Senin: Yen sampeyan ora kejawab kesempatan Black Friday, utawa apa sampeyan padha looking for ora kasedhiya, sampeyan duwe liyane kaloro kasempatan ana sawise Black Friday. Acara iki nyedhiyakake akeh produk kanthi diskon gedhe ing toko online utama.  
  • Perdhana Mati: dina iki dirayakake saben taun, lan eksklusif kanggo pangguna sing duwe langganan Amazon Prime. Kabeh mau, minangka ijol-ijolan kanggo mbayar langganan iki, bakal duwe akses menyang tawaran khusus mung kanggo wong-wong mau lan ing macem-macem produk lan kategori.